Kupujem GEFORCE GTX 780 Ti i naisao sam na par proizvođaća (Asus, PNY, Zotac...) pa me zanima dali postoji neka razlika u tim karticama ako su od drugog prozvođaća, a isti su model. Ako da koja.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
stvarno me nekad pitanja na bugu znaju fascinirat..... vjerovatno sam i ja znao postavit neko blesavo pitanje.... i sam...
no ako na to neznaš nać odgovor na netu..... mislim da ti takva kartica uopće netreba....
Znaci po tebi ne smijem pitat za savjet od ljudi za koje smatram da su iskusniji nego ja? I ti ocigledno mislis da sam budala koja ne znam koristiti Google...
stvarno me nekad pitanja na bugu znaju fascinirat..... vjerovatno sam i ja znao postavit neko blesavo pitanje.... i sam...
no ako na to neznaš nać odgovor na netu..... mislim da ti takva kartica uopće netreba....
Čisto nepotreban odgovor.. bez uvrede 
Uglavno ima razlike od proizvođača do proizvođača
Često je glavna razlika samo u hladnjaku, no mogu biti i razlike u tvornički postavljenim frekvencijama (povišene)
No jedni se i ističu po kvaliteti, tj. proizvođač se je ''potrudio'' da dobije kvalitetniji čip zato i cijena je malo povišena za određeni model, tu spada primarno EVGA koji u startu malo više Košta zbog prije spomenutog razloga.
Više košta u startu ali se gotovo uvijek da više overklokirati nego od drugog proizvođača.
Pogledaj malo po recenzijama od 780ti prema proizvođačima da li postoji nekvi koji se ističe po nečemu što ti odgovara i to je to