Proizvođač grafičke kartice zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 553
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Proizvođač grafičke kartice

Kupujem GEFORCE GTX 780 Ti i naisao sam na par proizvođaća (Asus, PNY, Zotac...) pa me zanima dali postoji neka razlika u tim karticama ako su od drugog prozvođaća, a isti su model. Ako da koja.

You dont make 500 million friends without a few enemies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Proizvođač grafičke kartice

stvarno me nekad pitanja na bugu znaju fascinirat..... vjerovatno sam i ja znao postavit neko blesavo pitanje.... i sam...

no ako na to neznaš nać odgovor na netu..... mislim da ti takva kartica uopće netreba....

HD Portal - pogled u svijet visoke rezolucije www.hdportal.eu
12 godina
neaktivan

Znaci po tebi ne smijem pitat za savjet od ljudi za koje smatram da su iskusniji nego ja? I ti ocigledno mislis da sam budala koja ne znam koristiti Google...

You dont make 500 million friends without a few enemies.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Proizvođač grafičke kartice
Robert_84 kaže...

stvarno me nekad pitanja na bugu znaju fascinirat..... vjerovatno sam i ja znao postavit neko blesavo pitanje.... i sam...

no ako na to neznaš nać odgovor na netu..... mislim da ti takva kartica uopće netreba....

Čisto nepotreban odgovor.. bez uvrede {#}

Uglavno ima razlike od proizvođača do proizvođača

Često je glavna razlika samo u hladnjaku, no mogu biti i razlike u tvornički postavljenim frekvencijama (povišene)

No jedni se i ističu po kvaliteti, tj. proizvođač se je ''potrudio'' da dobije kvalitetniji čip zato i cijena je malo povišena za određeni model, tu spada primarno EVGA koji u startu malo više Košta zbog prije spomenutog razloga.

Više košta u startu ali se gotovo uvijek da više overklokirati nego od drugog proizvođača.

Pogledaj malo po recenzijama od 780ti prema proizvođačima da li postoji nekvi koji se ističe po nečemu što ti odgovara i to je to

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2014 16:05 (DariusXX).
16 godina
moderator
TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
1 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice