Pozdrav imam pitanje oko PC ventilatora, sporedna stranica mi je izvađena zbog pregrijavanja procesora i grafičke kartice nemam ni jedan ventilator ugrađen unutra samo stražnji. Dok je stranica stavljena užasno se podiže temperatura to se počelo nedavno dešavati. Zamijenio sam termalne pase na procesoru i grafiki no svejedno se dešava pregrijavanje dobro je tek dok izvadim stranicu, pa me zanima koje ventilatore da stavim i na koje mjesto ako ko imam kakav savjet i rješenje da mi pomogne.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisi napisao koje kučište a pošto nema ni jedan vent onda neki MS šroteks pretpostavljam. Iza za ispuh ugradi obavezno i naprijed jedan za usis bi dobro došao. Izmjeri si razmak rupa pa vidi koji vent bi išao na ta mjesta (80, 90 ili 120 mm....)
Da ispričavam se zaboravio sam napisati koje je kučište, nije MS nego Cooler Master Elite i izmjerio sam išao bi ovaj 120mm.
Iza za ispuh imam samo nemam napred ni jedan a ni unutra.
Koji je točno Elite, ima ih hrpa. Ovdje provjeri pa si pogledaj specifikacije, možda i bočno možeš ubaciti ako nema naprijed. Sve u svemu ubaci jednog da ti uvlači hladan zrak.
http://www.coolermaster.com/case/mid-tower/elite-330u/ evo Elite 330u. Budem uzeo jedan da uvlači hladan zrak pa ču vidjeti dali se stanje poboljšalo, hvala na pomoči.
O, pa imaš mjesta još onda za 120 milimetarskog naprijed, bočno i na dnu kučišta. Stavi naprijed i prodisat će ti kučište sigurno.
Super onda kupit ču i staviti samo moram još provjeriti dali mogu uštekati na matičnu barem 2 ventilatora još, imam Asrock H55M-LE.