Ekipa koji gamepad za pc a da ne idem previše u trošak?
Riješavam se ps4 proa jednostavno mi je neiskorišten pored Switcha i PC-a pa eto trazim neki gamepad da me sluzi svrsi.
Igrao bih igre poput Nioha, DS-a, i nesto nogometa i voznji..
Znam za Xbox One i DS4 ali nisam siguran da zelim izdvojit toliko love
s druge strane onaj f710 na njuskalu ide po 200kn ali eto ljudi ga ocito nevole.
Idealno bi bilo da su baterije punjive a tu dolazim da mi je jedino ds4 okey..
ali trazim takoder da ide preko bluetootha, nema nista a ?
Kupi speedlinkov onaj za 200tinjak kn, i jeftinije izađe. torid se zove ja mislim. bežični, dura me već tri godine, ispa miljon puta... ko nov. responzivan dovoljno, premda ti reciever mora bit bliže. nekad zna zezat. možda ovaj xeox sa većim recieverom ima bolji domet. al ni s ovim se nećeš razočarat... velim moj je pretrpio samo takve padove, ne šuška nigdje, radi ko prvog dana. kopija xbox i ima xinput po defaultu.
ps baterije su unutra i pune se mini usbom. traju dosta, još ih nijednom nisam uspio u komadu potrošit, a znao sam po 4-5 sati u komadu.
Ekipa koji gamepad za pc a da ne idem previše u trošak?
Riješavam se ps4 proa jednostavno mi je neiskorišten pored Switcha i PC-a pa eto trazim neki gamepad da me sluzi svrsi.
Igrao bih igre poput Nioha, DS-a, i nesto nogometa i voznji..
Znam za Xbox One i DS4 ali nisam siguran da zelim izdvojit toliko love
s druge strane onaj f710 na njuskalu ide po 200kn ali eto ljudi ga ocito nevole.
Idealno bi bilo da su baterije punjive a tu dolazim da mi je jedino ds4 okey..
ali trazim takoder da ide preko bluetootha, nema nista a ?
https://www.svijet-medija.hr/art/igraci-kontroler-speed-link-torid-pcps3-crni-bezicni/62854
Imam X360 gamepad i imam ovaj TORID i taj mi je u nekim stavrima čak i bolji nego x360. Ima ugrađenu punjivu bateriju i nema izboćenja ispod od baterije poput x360. Samim time je i lakši. Preciznost jednaka. Kvaliteta je malo na starni microsofta ali akd pogledaš razliku u cijeni TORID je bez konkurencije. Odličan gamepad za PC.
Tnx obojici, uzeo novi preko ekupi za 170kn i iskoristio kod za besplatnu dostavu. Odlican gamepad za male pare..

...
... jbg, to ću upscale na 1080p