Pa nitko ne vidi apsolutno nista jer je sve pod velom tajnosti. Totalna sprdacina, posrali se sami na sovj trud...
Ja imam frisko kupljeni 6700k i bas sam se veselio da ce oni pokazati nesto dobro i konkretno. Umjesto toga oni su pokazali NISTA!
Bas ono sto sam naveo stranicu prije.
Imas 6700k i od sinoc te toliko uzdrmala ona prezentacija, najava konkurencije koja stize za cca 30 dana, pokazali su dva bencha gdje se vidi prednost i opet ne valja 
p.s. vise podataka nisu mogli ni dati jer zen jos uvijek nije zavrsen proizvod, odlucili su da 8/16 ima min takt na 3.4ghz+ (mozda bude 3.6ghz) clock to clock se pokazao jacim, sad hoce li ostati u granicama 95W ako dignu taj clock? Sigurno nece, osim neki srecnici sa kvalitetnijim primjercima, ali to je totalno druga prica...

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
skupi Intel juriš na IPC performanse je završio več prije par godina.Intel je tu gdje je pogledaj Skylake vs Kabylake, a kod AMD-a je bilo krajnje vrjeme da opet nakon deset godina slože odličan CPU.

Agner ekipa navodi ili konstatira da je to tak i dan danas a oni nisu vesla sisali.

to je realnost dakle Cinebench je to šta je sranje koje podmeče klipove AMD procesorima i tako več godinama.
Ne žestim se ja na tebe, nego na opčenitu situaciju i na Intel zato jer je to realno i očekivano.Neko mora bit realan i udarit onako kak spada, a ne da tapkamo na mjestu kao da živimo u idelanom svijetu gdje je sve po pravici.