Bežićni punjač za auto

poruka: 10
|
čitano: 6.937
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Bežićni punjač za auto

Pozdrav,

imam Samsung Galaxy S21 i u autu ga punim u vožnji putem žice (auto ima USB A utor). Gledam sada punjače za auto, neki nude punjenje 5W a neki 9W. Moje je pitanje sada ako može neka preporuka za bežični punjač koji bi bio dostatan i koliko je maximalna moguča brzina (u wattima ako se po tome gleda) jer na mobitelu koristim GPS pa bi mi trebao neki koji bi po mogučnosti mogao puniti mobitel brže nego bi se on ispraznio (što brže moguče to bolje).

Unaprijed Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Bežićni punjač za auto
https://gizzmo.hr/pametni-automobilski-nosac-s-brzim-bezicnim-punjenjem-azurex-s-automatskim-zatvaranjem-artikel-53993

Ovakav ja koristim za svoj S21 i zadovoljan sam. Na gizzmo piše da je trenutno nedostupan, ali vjerojatno ga ima negdje drugdje ili nešto slično kod njih.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina

2 0 hvala 1
8 godina
Slažem se sa Liscem, imam ga već godinu dana i više nego zadovoljan sa njim!

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Super, hvala svima na savjetima. Još me samo zanima za ovu neku stvar što mi je prijatelj rekao. Bežićni android auto. Koliko sam ga shvatio da tu kutijicu spojim kabelom u usb A od auta i onda se može moitel povezati sa autom bez da ih žično spajam. Može savjet za neki koji je dobar i kompatibilan sa Samsungom S21?

15 godina
NistaNeznam kaže...

Super, hvala svima na savjetima. Još me samo zanima za ovu neku stvar što mi je prijatelj rekao. Bežićni android auto. Koliko sam ga shvatio da tu kutijicu spojim kabelom u usb A od auta i onda se može moitel povezati sa autom bez da ih žično spajam. Može savjet za neki koji je dobar i kompatibilan sa Samsungom S21?

https://www.aawireless.io/

Evo ovo gore. Rade ga dva Mađara, svako malo dolaze updateovi.

Ne kupuj kineska sranja koja su malo jeftinija, a nemaju podršku.

11 godina

imaš? funkcionira? kako se spaja? sva komunikacija ide preko BT?

spaja se samo na radio koji već ima androidauto ili može i na autoradio koji ima samo android na sebi bez AA podrške?

imam ovaj drugi slučaj, naručio sam neku kutijicu sa alija, mislim da sam čak i uspio povezati bežično, ali to ide preko WiFi po onda nemam neta na mobu, tako da za sad koristim žicu

15 godina

Ok, ovako redom:

Imam. Funkcionira, više ovisi o mobitelu koliko dobro.

Samsung-odlično, Xiaomi za EU tržište isto super, uvozni Xiaomi iz Kine lošije (ako ima EU rom radi ok, kineski rom uopće ne radi), Nothing phone-ne baš dobro. Druge marke nisam probao.

BT služi za pozive, ostali podaci idu preko WIFI-ja.

Mora ti raditi internet ako si spojen bežično na Android auto, jer inače nemožeš navigirati preko Mapsa, slušati streaming muziku itd. Nešto nisi dobro podesio ili je ta kineska kutijica sranje.

Na kinezima većinom radi preko 2,4Ghz, što rezultira trzanjem slike, kasni slika i ruši se često.

Ova Mađarska kutijica koju sam napisao gore radi preko 5Ghz pa je veza puno stabilnija.

Radi sa "regularnim" autima koji imaju ugrađeni žičani Android Auto, a za ovu tvoju verziju (kineski android ugradbni auto-radio) imaš više mogućnosti:

https://play.google.com/store/apps/details?id=gb.xxy.hr&hl=en&gl=US

Ovo ti je app za android uređaje koji emulira "pravi android auto" u smislu da tvoj mobitel misli da se spaja na ugradbni AA (podržava žičanu i bežičnu vezu-2,4 i 5GHz)

Košta 5$ dolara, i ako će ti raditi, najbolja i najjeftinija je solucija.

Za slučaj da ti emulator ne radi, na ugradbenom android radiju moraš imati predinstaliranu podršku od strane kineza za žičanim AA.

11 godina

hvala puno na iscrpnom odgovoru, zanimljiva aplikacija, baš ono što sam tražio

instalirao sam ju na drugi mob i recimo da radi, bežično spajanje nešto ne funkcionira

moram još probati instalirati u autu da vidim kako funkcionira

12 godina
neaktivan
Lisac1606 kaže...

Ok, ovako redom:

Imam. Funkcionira, više ovisi o mobitelu koliko dobro.

Samsung-odlično, Xiaomi za EU tržište isto super, uvozni Xiaomi iz Kine lošije (ako ima EU rom radi ok, kineski rom uopće ne radi), Nothing phone-ne baš dobro. Druge marke nisam probao.

BT služi za pozive, ostali podaci idu preko WIFI-ja.

Mora ti raditi internet ako si spojen bežično na Android auto, jer inače nemožeš navigirati preko Mapsa, slušati streaming muziku itd. Nešto nisi dobro podesio ili je ta kineska kutijica sranje.

Na kinezima većinom radi preko 2,4Ghz, što rezultira trzanjem slike, kasni slika i ruši se često.

Ova Mađarska kutijica koju sam napisao gore radi preko 5Ghz pa je veza puno stabilnija.

Radi sa "regularnim" autima koji imaju ugrađeni žičani Android Auto, a za ovu tvoju verziju (kineski android ugradbni auto-radio) imaš više mogućnosti:

https://play.google.com/store/apps/details?id=gb.xxy.hr&hl=en&gl=US

Ovo ti je app za android uređaje koji emulira "pravi android auto" u smislu da tvoj mobitel misli da se spaja na ugradbni AA (podržava žičanu i bežičnu vezu-2,4 i 5GHz)

Košta 5$ dolara, i ako će ti raditi, najbolja i najjeftinija je solucija.

Za slučaj da ti emulator ne radi, na ugradbenom android radiju moraš imati predinstaliranu podršku od strane kineza za žičanim AA.

Hvala za preporuku i na trudu :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice