Sam zamijeniti bateriju

poruka: 5
|
čitano: 1.929
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Sam zamijeniti bateriju

Pozdrav, imam One Plus X, za sada baterija dosta dobro drzi, integrisana je, ali sam razmisljao da je sam zamijenim kad jednog dana dodje vrijeme za zamjenu, gledao sam malo tutorijale na you tube, ne izgleda mi neki bauk, kupio bih pripadajuci alat preko e-bay-a za rastavljanje mobilnog, mozda bi samo bio problem koje ljepilo pronaci za sastavljanje, ovako.....jel neko to sam radio i da li je imao nekih problema prilikom sastavljanja......? 

P.S. Ja sam stariji čiko koji ne podliježe Novom svjetskom poretku i potrošačkom društvu, nisam od onih koji mijenjaju mobitel na 6 mjeseci.....tako da bih odmah zamolio cijenjene forumaše da me ne nagovaraju da kupim drugi mob.kad dodje vrijeme za zamjenu baterije.......!?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Sam zamijeniti bateriju

Evo samo preporuka za bateriju, naruci preko aliexpressa gdje vidis da ima najvise feedbackova i pozitivnih komentara.

14 godina
Lijepi Dzoni kaže...

Pozdrav, imam One Plus X, za sada baterija dosta dobro drzi, integrisana je, ali sam razmisljao da je sam zamijenim kad jednog dana dodje vrijeme za zamjenu, gledao sam malo tutorijale na you tube, ne izgleda mi neki bauk, kupio bih pripadajuci alat preko e-bay-a za rastavljanje mobilnog, mozda bi samo bio problem koje ljepilo pronaci za sastavljanje, ovako.....jel neko to sam radio i da li je imao nekih problema prilikom sastavljanja......? 

P.S. Ja sam stariji čiko koji ne podliježe Novom svjetskom poretku i potrošačkom društvu, nisam od onih koji mijenjaju mobitel na 6 mjeseci.....tako da bih odmah zamolio cijenjene forumaše da me ne nagovaraju da kupim drugi mob.kad dodje vrijeme za zamjenu baterije.......!?

Da te skratim muka čekanja alata s ebaya,odi u nekakav shop s gitarama,uzmi si par mekanih i par tvrdih trzalica(to ćeš dobit samo kao s gripom za prst) uzmi si od stare sim kartice na jednom rubu s skalpelom iskosi i dobit ćeš i onu "lopaticu",a odvijaći kao odvijaći,odeš u pevec ili nešto tako i uzmeš si onaj full komplet za 199kn i imaš za sve što ti je potrebno oko smartphonea i IT-a ;) 
I uzmeš si s plišane igračke ono za vakuim da se kači na staklo u autu i s tim vadiš prednji panel to isto dobiješ samo s onim g*vnetom što drži ključeve na mjestu.

Osobno sam uzeo xy tih alata s ebaya,pol pogubio i nakraju opet večinu tog radio s običnim trzalicama i tom karticom od sima :)

Jako jednostavno je bateriju za promjenit,samo ništa na silu i to je to ;) Možda konektor baterije ima 2 šarafa i metal prek sebe da u slučaju pada se ne odvoji.

Sretno!

Ako može subscribe na YT(ETS2 najviše):https://www.youtube.com/user/evilmage007STEAMnic/videos?view_as=subscriber i imgur s ss-ovima(ets2 najviše):https://balkantufeurotrucksimulator.imgur.com
17 godina
Imas kompletan tutorijal na ifixitu.
Pratis korake i nebi trebalo biti problema.
https://www.ifixit.com/Guide/OnePlus+X+Battery+Replacement/60704
14 godina
Sam zamijeniti bateriju

da, u pravu ste, mislim da ne bi trebalo biti problema zamijeniti bateriju, ako se sve radi pazljivo i polako.....a ovo za alat ste isto u pravu, vec pola alata imam kod kuce, cak ne treba ni kupovati sa e-bay-a poseban alat-koji ustvari i nije poseban........   ;)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice