Zagg InvisibleShield

poruka: 8
|
čitano: 4.262
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Zagg InvisibleShield

http://www.zagg.com/invisibleshield/nokia-5800-xpressmusic-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php

Ne znam je li već bilo riječi o ovome na forumu, ali stvar je odlična. Uzeo sam full body cover za Nokiu 5800 XM. Malo je komplicirano za stavljanje (prskanje sprejom, precizno stavljanje, istiskivanje vode, brisanje) ali jednom kad se primi izgleda dobro i funkcionira odlično. Pogotovo na ekranu. Ekran se sad čini tvrđim, ali nimalo nije izgubio na osjetljivosti na dodir. Ogromna prednost je to što se za ovu foliju ne hvataju otisci prstiju i druge mrlje kao na samom ekranu (ekran sam po sebi je pokora za čišćenje i u biti ga je nemoguće očistiti metodom trljanje-o-majicu već samo onim krpicama za čišćenje naočala), a i to što se uhvati lako se obriše o majicu. Zbog navedenog je sad milina prstima rukovat sa ekranom, ne ostaju otisci i može se pipkat do mile volje. Osjećaj pod prstima je malo gumenkast, recimo. A najbolja stvar je što zaštita stvarno štiti od grebanja - isprobano. Ništa ne prolazi kroz ovu foliju.

Može se naručiti preko interneta, a za one kojima se ne da čekat (kao meni), moguće je te folije kupiti u Electronic Shopu u Lastovskoj 2A za 177 kuna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Zagg InvisibleShield

Naručio preko agratmtrade-a , i došlo mi za 4 dana (naručio u četvrtak navečer došlo u ponedjeljak), došlo bi i prije,ali bio je kraj tjedna kad sam naručio.

Došlo me 210kn preko pošte, Full Body. Generalno sam zadovoljan, na krajeve folije se prašina lijepi i nadam se da se folije neće odljepit(ukupno ih je 8).

Touchscreen nije izgubio na osjetljivosti jedino kada se vuče prst ili stilus(olovčica) malo je teško jer nije glatko.

Ono što se vidi na videu sa grebanjem ključeva po foliji je istina.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2009 15:17 (Hyperion).
16 godina
protjeran
Zagg InvisibleShield

je li ga itko probao staviti na htc desire?? kakva su iskustva..

RamboBuckethead
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zagg InvisibleShield

Imao sam tu foliju na svojo nokiji 5800 i razočarao sam se jer je brzo požutila, kao je gore navedeno na krajeve se prima prašina i kad ju jednom odljepite više je nemožete koristiti, sad sam si naručio preko interneta neku kinesku foliju i potpuno sam zadovoljan s njom. Tako da nebi preporučio kupnju ovoga jer je to preveliko bacanje novaca.

http://beterz.com/?Referer=179629
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
gadget kaže...

Imao sam tu foliju na svojo nokiji 5800 i razočarao sam se jer je brzo požutila, kao je gore navedeno na krajeve se prima prašina i kad ju jednom odljepite više je nemožete koristiti, sad sam si naručio preko interneta neku kinesku foliju i potpuno sam zadovoljan s njom. Tako da nebi preporučio kupnju ovoga jer je to preveliko bacanje novaca.

Požutila???

Meni se na ekranu drži kao i prvog dana i prozirna je kao i prvog dana te nije ništa izgreba i nigdje nije popustila. Preporuka je da se samo uzima folija za ekran, ovo ostalo je bullshit.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion & Star Trek | Downloading High Definiton Video
15 godina
Zagg InvisibleShield
Gledao u lastovskoj, zvao agramtrade i nigdje nema za htc desire. Pa ako netko mozda zna gdje da nadjem.
mroncevic

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ebay.

:)
16 godina
odjavljen
gadget kaže...

A kineskom si zadovoljan? Meni se s kineskom po danu na Sucnu ne vidi ništa, otisci ostaju gore nego na samom ekranu bez folije, a uspio sam je izgrebati noktom.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice