znaci mislio sam stavit novi rom na mobitel...tocnije gingerbread i fornmatirao sam sd card i system pomocu root explorera i sad mi se pojavi asmo sony ericsson kad ga palim i ne ide dalje...jel tko zna kako to rijesiti...bio bih zahvalan...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hitno je molim vas da se neko javi ako zna...
preko xRecoveryja instaliraj rom
sam nek ti rom bude update.zip na sd-u i upali u recovery modu i samo install update from sd
edit: sad sam vidio tek pitanje, dali si napravio backup? i zasto si formatirao?
i mislim da mozes preko njihovog update servica (ak nece taj pc companion probaj sa ovim http://www.sonyericsson.com/cws/support/mobilephones/downloads/subject/updateservice/aino?cc=gb&lc=en) restorat android, samo izvadi sd za svaki slucaj, i onda radi s xRecovery (nemoras nista formatirat)
mislio sam instalirat custom rom i onda sam slucajno formatirao sytem kad sam isao formatirat karticu...i samd mi se samo pojavi sony ericsson i stoji nece se ukljucit uopce.
probaj restorat stock putem pc comp ili ovog za anio, pa onda kad rootas stavi xrecovery itd... ak nece ni ovo naso sam neki link (nisam sam probo jer se meni nikad nije bricko ni jedan phone, ali probaj) pa javi kak napreduje
ok fala puno...ak uspijem imas cugu...;))
napravio sam...:DD
zasto sad kad prebacim datoteku onu sa romom...ja ju preimenujem u update.zip i dodem do root menu kad ga palim i pise mi finding update.zip
update.zip found
E:cant open /sdcard/update.zip
(bad)
installation aborted.
ne kuzim i tako svaki rom koji prebacim na karticu
neam pojma, probaj opet ponovit root i dici xRecovery i CWM
zasto sad kad prebacim datoteku onu sa romom...ja ju preimenujem u update.zip i dodem do root menu kad ga palim i pise mi finding update.zip
update.zip found
E:cant open /sdcard/update.zip
(bad)
installation aborted.
ne kuzim i tako svaki rom koji prebacim na karticu
imaš baseband koji završava sa 015? ;)
imam
onda,koji rom želiš instalirati sa kojim recovery-em?
ako želiš instalirat GingerDX sa xRecoveryem tu si pogriješio,on podržava samo ClockworkMod recovery
http://www.forum.hr/archive/index.php/t-634467.html
froyobread
mini cm
floyo
jedan od ta tri al nijedan nece...uvijek se isto pojavi
kad si promjenio ime ROMu u update.zip,dali si izbrisao sve što piše i napisao update.zip ili samo update? :)
inače,nije potrebno mjenjati imena ROMova
i ti romovi koje pokušavaš instalirati su 2.2 a ne gingerbread
a jel valjaju nexus ili salsa sense
nexus rom je dosta usporen,bar je bio kad sam ga ja koristio,davno
salsa-sense nije dovršen,neradi x stvari
a froyobread valja kompletno,taj ti preporučam ;))
ajd probaj promjenit samo u update
znači sve izbriši i samo update napiši,ništa drugo,,ako opet isto javlja,javi
skinuo sam sad taj froyobread sa multiupolada i tri su foldera sad...system, data i META-INF
USPIO SAM!!!!!!!!!!!
ništa sa njima,ostaviš u zipu kakvi jesu..
kad skineš rom ostaviš ga ISTI kakav je,ništa nediraš,samo ga prebaciš na sd karticu i odeš ''instal custom zip form sd card'' u xRecoveryu i sve će ti štimat..
ni slučajno extractat
Evo prvi puta se susrećem sa "pametnim" telefonom pa mi baš i nisu jasne neke stvari....
Prvo me zanima što mu znaći pored prikaza signala ono "H" sa crvenim strelicama gore/dolje i jel to mora biti uključeno, kontam da je to za internet ali ne kontam jel on stalno vuće neke podatke ili što? Dakle stoji crveno ali nekada kad sam u meniju onda počne treptat???
Evo prvi puta se susrećem sa "pametnim" telefonom pa mi baš i nisu jasne neke stvari....
Prvo me zanima što mu znaći pored prikaza signala ono "H" sa crvenim strelicama gore/dolje i jel to mora biti uključeno, kontam da je to za internet ali ne kontam jel on stalno vuće neke podatke ili što? Dakle stoji crveno ali nekada kad sam u meniju onda počne treptat???
To je mreža, javlja da je spojen, one strelice gore i dolje su upload, odnosno download, i kad pobijele javljaju da dolazi do protoka podataka ( ona prema gore je upload, ova prema dolje download ), i da, to ti troši pare.
Ako ga želiš isključiti, samo u opcijama onemogući data traffic.
kupio sam nedavno xperiu x8 i neznam kako promjenit postavke kamere,slika mi je u maloj rezoluciji kad uslikam...pomoć
Ljudi imam pitanje....
Uzeo sam X8, i ako stavin drugi software jel se gubi garancija?
Sve ovisi od toga gdije si ga kupio i kakav kvar na njemu moze se djesit.
Ako se na primjer napravi neki softverski bug, ne vjerujem da ce ti ga popravit u servisu, ako imas neki nezvanicni softver na njemu, zato bas i nije preporucljivo...
Koji softver hoces stavit na njega?
Xperia x8 mi slika u rezoluciji 512x384 -.- zna li tko kako to promjenit u postavkama kamere?
Xperia x8 mi slika u rezoluciji 512x384 -.- zna li tko kako to promjenit u postavkama kamere?
Da, to i mene zanima, baš sam tražio...
Ja sam instalirao,novi ROOM danas pa imam sada postavke kamere...valjda na ovom standardnom nema
Dobar dan.
Imam jednog prijatelja koji ima xperiu x8 na androidu 1,5 i žao mi ga gledat kako on misli da je to čudo tehnike. Zanima me koji je najbolji custom ROM za ovaj mobitel. Dakle treba sve raditi. Znam da postoji službeni na 2,1, ali ako znate neki na 2,3. Ja sam prije odprilike 1 godine stavljao na svoj t-mobile pulse custom ROM-ove, tako da znam kako odprilike ide, ali mogli biste mi u par riječi ponoviti kak to ide.
Hvala