Jel se moze kupovat u trgovini paypalom? Ne mogu nac tu opciju.
Može se kupovati Paypal-om.Samo moraš staviti UK store i upisati neku adresu u UK-u.
Jel se moze kupovat u trgovini paypalom? Ne mogu nac tu opciju.
Može se kupovati Paypal-om.Samo moraš staviti UK store i upisati neku adresu u UK-u.
Ja sam kupovao u trgovini preko PayPal-a, bez problema je proslo (postavljena mi je US regija)
Hoće, dobićeš Kortanu
Sami sebi smo najveci neprijatelji
Na 535DS je solidan al daleko od savrsenog ali za razliku od proslih buildova ovaj se da koristit.
Bulid 166 još nije za koristit ko daily driver, al definitvno MS ide u dobrom smjeru i napokon mogu reć da ak desetka bude takva kakvu su je najavljivali, onda će bit baj baj android..
A nećemo dugo ni čekat lumiju 940, vrijeme je da MS pokaže svoj pravi flagšip...
Jučer bio na desetki, al se vratio na 8.1, sad mi već fali desetka, unatoč nekim bugovima, edge browser je brz, u razini najbržih browsera baziranih na androidu..
Jedino kaj mi se ne sviđa na lumiji 930, mob se fakat grije i to dosta, pogotovo kod gejmanja..
Kak je kod vas vi koji imate lumije 930?
Bulid 166 još nije za koristit ko daily driver, al definitvno MS ide u dobrom smjeru i napokon mogu reć da ak desetka bude takva kakvu su je najavljivali, onda će bit baj baj android..
A nećemo dugo ni čekat lumiju 940, vrijeme je da MS pokaže svoj pravi flagšip...
Jučer bio na desetki, al se vratio na 8.1, sad mi već fali desetka, unatoč nekim bugovima, edge browser je brz, u razini najbržih browsera baziranih na androidu..
Jedino kaj mi se ne sviđa na lumiji 930, mob se fakat grije i to dosta, pogotovo kod gejmanja..
Kak je kod vas vi koji imate lumije 930?
I moja Lumia 930 se isto užasno grije. sva sreća, imam flip case, ali se i preko toga osjeti, pogotovo nakon malo duljeg igranja prilikom prelaska prstom po ekranu. Do neki dan sam imao W10 na mobitelu ali sam se odlučio na povratak na WP8.1 radi rada jer mi je znao zablokirati ponekad pa je jedino držanje power tipkom fnkcioniralo. Sa W10M sam zadovoljan, ali dugačak je još put za poliranje desetke
I moja Lumia 930 se isto užasno grije. sva sreća, imam flip case, ali se i preko toga osjeti, pogotovo nakon malo duljeg igranja prilikom prelaska prstom po ekranu. Do neki dan sam imao W10 na mobitelu ali sam se odlučio na povratak na WP8.1 radi rada jer mi je znao zablokirati ponekad pa je jedino držanje power tipkom fnkcioniralo. Sa W10M sam zadovoljan, ali dugačak je još put za poliranje desetke
I nećemo dugo čekat da se ispolira desetka, već sad je u odmakloj fazi i mislim da ne treba još puno vremena da ju uštimaju..
Ma čak sam mislio nosit na reklamaciju, al dok vidim da većina ljudi ima problema s grijanjem, tak da mislim da ne bi niš riješil u servisu, valda će se manje grijat s vremenom dok OS sjedne na svoje mjesto, pošto sam jutros flešal 8.1 i updejtal neke aplikacije..
Nego jel postoji fast charge za lumiju 930?
Jel ima kod nas di nabavku brzog punjača za dotičnu?
Dal igre tipa asphalt 8 i modern combat 5 rade na max. grafičkim postavkama ili?
Pošto nigde ne vidim podešavanja za grafiku..
ma sad kad izbaci microsoft win 10 za desktop, nakon toga svi se okrecu ka mobile verziji, vidjecete nakon toga kako padaju novi buildovi, ko kruške s grana
bolje pricekati jos malo i onda nabaciti windows 10, samo sebi mozete "zgaditi" iskustvo koristenja windowsa, ja kad sam bio pa pretproslom buildu, malo je falilo da prodam svoju lumiu 1020, sreca pa sam uspio vratiti na wp8.1
Nema ni moja L535DS grije pa i pregrijava se bez problema
Nema ni moja L535DS grije pa i pregrijava se bez problema
Moje nedavno iskustvo je da do grijanja moze doci i zbog aplikacija. Nekidan nisam imao pametnijeg posla pa sam malo svrljao po trgovini i instalirao dvije aplikacije: music player "Perfect Music" i "Food and Drink". Prvo sam nakon nekog vremena primijetio da se ubrzano pocela trositi baterija a onda i da se aparat poceo grijati kako nikada nije (Lumia 625), pogotovo oko kamere. Skoro da ga je bilo neugodno drzati u ruci. Kada sam uninstalirao te dvije aplikacije i resetirao aparat sve se vratilo u normalu.
imam problem bug ustvari neznam kako bih to nazvao, dakle to mi se sad već događa gotovo stalno i izluđuje me. Na početnom ekranu lumie 520 imam live tile ušteda baterije, svi znate kako izgleda pokazuje postotak baterije. E meni se dogodi slijedeće odjednom mi umjesto tog postotka piše UŠTEDA BATERIJE i gore u desnom gornjem kutu gdje se isto prikazuje kolko još baterije ima tamo mi se sad prikazuje kao da se mobitel puni, a on se ne puni nego se baterija počne praznit bez obzira prčko ja po njemu ili ne. Kad izvadim bateriju sve se vrati u normalu ali prečesto se događa i ako mi je mob duže vrijeme u đepu i ne skužim to jebena baterija se isprazni.. Šta da mijenjam bateriju nekužim šta je to uopće....
Ja mislim kad bi MS pustio W10 final da neke aplikacije makne sa trgovine (one bezvezne npr. Wifi hacker pro,Facebok,Google Chrome portable) i takve gluposti.
Evo i malo danas počistio nered :) Hoće li Live Folderi biti u 10-ki ?
Daj makni taj None tile, skini Hollow Tile i stavi si lijepi prazni tile na to mjesto, pliz. Bode u oči.
Ne bih rekao haha ;)
Moj je bolji ;)
Ativ S
Ne bih rekao haha ;)
Cccc... ne! MOJ.je.najbolji! 
... a moj je najduži ...
A ostatak ? :D
Kako napraviš prozirne pločice ?
Kako napraviš prozirne pločice ?
Transparent Tile Pack. Taj app ja koristim za appove koji nemaju vlastiti prozirni tile.