Evo ovako zanima me može li se u neki mobitel (nije bitno koji) ugraditi WiFi (wlan)? HVALA!
Ne,ne,ne,ne,ne,ne......
Ne fantaziraj...
....
Ovakve stvari prvo potražiš uz Google....
dajte dečki nemojte ga za******** pa uzmeš wifi antenu i zalijepiš ju s selotejpom na mob i da vidiš... radi.. xDDDDD
može li se u neki mobitelugraditi WiFi?
Može.
Ali ovisi koji je mobitel, a vjerojatno ovisi i o njegovom operativnom sustavu.
Ja sam imao Motorolu MPx200, koja nije imala wireless, ali imala je utor za SD karticu. Pa sam nabavio SanDisk WiFi SD card adapter, kojim sam se potom mogao spajati na bežične mreže.
Prvo to nije ugradnja a drugo koliko godina ima kako si to radio?
@Mato
Sta bi sa iphoneom?
Ok, 'ugradnja' možda i nije ispravna riječ za to, ali u načelu, bitno je samo da mobitel nativno nije imao tu funkciju, ali postojala je mogućnost kako tu opciju.... hm... ugraditi? Nadograditi, omogućiti? Nije bitno. Uglavnom, bilo je to, ako se ne varam, negdje 2005.
Ja kad imam Erste tekući račun ja podignem pare s bankomata i otplaćujem na rate.I kad su vam se počele ostvarivati te fantazije
NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE nemože
ahahaha
ja sam mali mate
imam nešto zate..
pa daj poslušaj mene i sve će biti u redu xD..
Znači konačni zaključak: Nemože se WiFi nadograditi ma šta god ti skidao i metao u telefon..uzmi neki jeftiniji tel N93,N82,N86,N95 pa ožeži
Hehe...čovjek se ponadao...Lijepo bi to bilo...da možeš hardverski nadograđivati mobitel...
Nadao se on i da ce mu stici iphone pa nista ;)
Al nada umire zadnja ;)
Barem tako kazu ;)
I bez dodatne opreme je to legendaran telefon.
I bez dodatne opreme je to legendaran telefon.
da
ahaha
Jednom riječju: MULTIPRAKTIK
Nadao se on i da ce mu stici iphone pa nista ;)
Al nada umire zadnja ;)
Barem tako kazu ;)
Cim se spomene Iphone,Mato nestane sa foruma
Pise da je on line al miruje ;)
Mozda sanjari ;)
Pise da je on line al miruje ;)
Mozda sanjari ;)
A mozda je skontao da je ispao g*up sa ovolikim lazima ;)
Ajde sto se vratio na forum,ali opet je poceo sa otvaranjem nekih tema koje nemaju veze sa zivotom!
ahaha
di si nasao tu sliku
Sta ide? O cemu ti.
Sta ide? O cemu ti.
pa valjda o ugradnji wifi-ja u mobitel ;)
Sta ide? O cemu ti.
odgovor gornji post
može li se u neki mobitelugraditi WiFi?
Može.
Ja sam imao Motorolu MPx200, koja nije imala wireless, ali imala je utor za SD karticu. Pa sam nabavio SanDisk WiFi SD card adapter, kojim sam se potom mogao spajati na bežične mreže.
Jel to ide u ove micro sd utore? i dali ima tu u nas za uzet ili se mora iz inozemstva? HVALA!
Može.
Ima i microCD verzija
http://www.expansys-usa.com/d.aspx?i=140798
Piše da podržava samo Windows CE.
Može.
Ima i microCD verzija
http://www.expansys-usa.com/d.aspx?i=140798
Piše da podržava samo Windows CE.
Jel to isplativa investicija?