Da li uzeti iPhone ili SE W995?

poruka: 249
|
čitano: 40.329
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Da li uzeti iPhone ili SE W995?
lg-viewty kaže...

nisam siguran, al mislim da ovo sta imam na E66 da je to Symbian !

Samo me W995 i iPhone zanimaju, ako ima neki u cijeni od 2800-3500 kuna koji je dobar slobodno predlozite..

hvala svima

Nokia XpressMusic 5800,za muziku i filmove dušu dala, nije ni za internet loša(WLAN).

Ja zadovoljan s njome, sljedeći mob također nokia će vjerovatno da bude. Sa SE nisam bio baš zadovoljan,samsung LOL bježim od tog, htc nisam probao,lg ok mobiteli no nije to za mene...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...

Samo me W995 i iPhone zanimaju, ako ima neki u cijeni od 2800-3500 kuna koji je dobar slobodno predlozite..

hvala svima

predlozio sam ti ja u predhodnom postu 4 uredjaka :)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
17 godina
neaktivan

ma poslusaj gomile ljudi koji su grupno rekli a i ja snjima - iPhone

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

0 6 hvala 0
17 godina
odjavljen
lg-viewty kaže...

hvala svima

Stvarno mi nisi jasan. Samo te W995 i iPhone zanimaju, ali želiš da ti predložimo još koji (koji te po prvom dijelu rečenice ne zanima). Napravi ono što sam ti napisao. Modele koji su tu spomenuti isprobaj u živo, pa vjerojatno više nećeš imati previše pitanja jer ćeš znati koji ti leži a koji ne.

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD
16 godina
neaktivan
MrBlc kaže...
lg-viewty kaže...

hvala svima

Stvarno mi nisi jasan. Samo te W995 i iPhone zanimaju, ali želiš da ti predložimo još koji (koji te po prvom dijelu rečenice ne zanima). Napravi ono što sam ti napisao. Modele koji su tu spomenuti isprobaj u živo, pa vjerojatno više nećeš imati previše pitanja jer ćeš znati koji ti leži a koji ne.

mora da je mislio da nema vise telefona u cjenovnom rangu od 2800-3500 kunaCool

17 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

Evo da i ja nekaj napisem. U svakoj ali svakoj temi se pljuje iPhone ko da je totalno sranje i koju god dilemu neko izrazio izmedju iPhona i nekog mobitela svi biraju ovaj drugi. iPhone je trenutno najkompletniji mobitel na trzistu, brz, stabilan, da ga se za jeftine novce nabaviti na crno, aplikacije i jos hrpa stvari i tko god kaze da nije taj ga nikad u ruci nije imao. Stoja kaze da SE ima bolji zvuk. Ma dajte zabogamiloga na ovom forumu ako ima 2-3 audiofila koji mogu osjetiti tu razliku, uostalom Apple proizvodi su uvijek imali jako kvalitetan zvuk na svojim uredjejima. Zatim se govori o nekakvoj nadogradnji memorije. Tih 8GB kaj ima iPhone nitko ziv nikada nece popuniti do kraja jer probajte si samo zamisliti kolko je 8GB muzike, filmova, slika ili aplikacija. Puno i nitko to ne iskoristi do kraja a zamisli 16GB ili vise (mozda neki nadobudni Japanac i iskoristi sve to ali kod nas ja osobno nikad nisam vidio da netko na mobitelu ima vise od 2GB materijala). I da se popuni sve to opet nekakva nadogradnja memorije sigurno nece biti prednost pri odabiru.

Tko god misli da iPhone je sranje neka ode u T-centar gdje ga moze besplatno isprobati kolko god zeli pa nek se sam uvjeri kolko je mobitel brz, stabilan, kvaliteta zvuka, fotic i ostale stvari. Po meni trenutno najkompletniji mobitel i svi prijatelji koji ga imaju su jako odusevljeni i zato cu ga najvjerojatnije uzeti i sam.

Najkompletniji telefon koji nema multitasking, nema prosirivu memoriju, blutetooth vjestacki ogranicen samo na handsfre, koji nema izmjenjivu bateriju, koji nema najvecu rezoluciju ekrana, koji nema prednju kameru za video ppozive itd itd. Po cemu je to onda najkompletniji telefon?

17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

Evo sada brisem sve sto sam do sada napisao.... :) Reci cu ti nesto sto ti se moze svidjeti a mozda i ne...

s obzirom da mi SE W995 nije nesto privlacan zato sto nema touchscreen,jednostavno ce ti dojaditi za 20dana i zeljeces najslabiji mobitel samo da ima touchscreen...a s obzirom na to da je iphone preskup za ono sto nudi,ja ti predlazem da uzmes neki treci model ali da je touchscreen.... LG ARENA,Nokia 5800XM, Samsung omnia, SE X1 i niz slicnih mobitela koji su bolji od ova gore dva navedena,mozda po funkcijama nisu svi bolji(nisu arena i 5800 bolje od SE) ali ja bih izabrao neke od ovih gore navedenih modela

pozzz

Stevo, stevoooooo po cemu je to SE995 bolji od 5800?

Cisto da zadovoljis moju radoznalost ;)

Ili si mislio na X1?

16 godina
neaktivan

Evo ova slika pa vi uspredite prema ovima podatcima koji je bolji:

RIDER
16 godina
neaktivan

---Izbrisano---

RIDER
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.11.2009 16:23 (rider15).
16 godina
neaktivan

----Izbrisano----Izvinjavam se zbog troduplog posta,imao sam neki problem sa  forumom.

RIDER
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.11.2009 16:23 (rider15).
17 godina
neaktivan
rider15 kaže...

Evo ova slika pa vi uspredite prema ovima podatcima koji je bolji:

Tu se ne vidi skoro nista o funkcionalnosti. Evo ti bolji linak:

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2826&idPhone1=2682

16 godina
neaktivan

evo  imao w810  trajo godinu dana zadovoljan nikad zadovoljni bio pao u more nikad ga nisam naso i sada neznam sta ocu i zapeo mi za oko w995 nci moj izbor je dobar ili?

16 godina
protjeran

XPERIA..

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
metalx kaže...

evo  imao w810  trajo godinu dana zadovoljan nikad zadovoljni bio pao u more nikad ga nisam naso i sada neznam sta ocu i zapeo mi za oko w995 nci moj izbor je dobar ili?

i meni je isto tako za oko zapeo SE C905 ali sada nakon 2 mjeseca da mogu opet da biram kupio bih neki touchscreen,a w995 je zaista vrh telefon,neces se pokajati,mada bih ti ja preporucio neki touchscreen ovaj obicni na tipkanje ce ti brzo dosaditi Cool

17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
metalx kaže...

i meni je isto tako za oko zapeo SE C905 ali sada nakon 2 mjeseca da mogu opet da biram kupio bih neki touchscreen,a w995 je zaista vrh telefon,neces se pokajati,mada bih ti ja preporucio neki touchscreen ovaj obicni na tipkanje ce ti brzo dosaditi Cool

Ti gore rece da je SE bolji ;)

17 godina
neaktivan

joooj, vec mi idu na zivce ovakve teme!

Nemoj kupiti ni jedan, kupi ALCATEL

jbt, ni jedan mobitel nije savrsen.

Za SE W995 sve pohvale jer je mobitel zakon ali je i iPhone, ali ja neznam koji ti iphone zelis, 2G, 3g, 3GS?

Iphone kupi ako zelis: Gledati filmove, igrati igrice i imati neke korisne programe i naravno INTERNET.

SE W995 kupi ako zelis: Muziku, jako dobar fotoaparat, ne zelis touch screen, zamjenjivu bateriju (-.-) i prednju kameru...

to je MOJE MOJE MOJE MOJE MOJE misljenje.

Sada ce me vjerovatno svi popljuvati ali neka...

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zasto bi te pljuvali? Imas svoje misljenje i iznio si ga bez vriejdjanja drugih. Iznio si i argumente za razliku od nekih koji kazu taj je najbolji i tacka.

16 godina
neaktivan
logic kaže...
stevan94 kaže...
metalx kaže...

Ti gore rece da je SE bolji ;)

pa rekao sam za temu iphone vs W995 da je u odnosu na cijenu u ducanu bolji W995 jer se dobije mocan tel za pare koje se uloze.... ali metalx ne bira izmedju W995 i Iphonea vec se pita da li mu je W995 dobar izbror i ima li boljih, naravno da ima boljih ,po meni je vecina touchscreen modela bolja(naravno ne racunajuci ona s*anja pola tipke pola touch kao npr.G900) i jos nesto logic molim te citaj sta pise u temi a ne samo zasnji post i onda se pravis pametan

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2009 15:33 (stevan94).
17 godina
neaktivan
logic kaže...

Zasto bi te pljuvali? Imas svoje misljenje i iznio si ga bez vriejdjanja drugih. Iznio si i argumente za razliku od nekih koji kazu taj je najbolji i tacka.

M ima puno ovakvih tema i ako nesto dobro kazes o iPhone-u odmah netko uskoci sa 5800 XM ili necim desetim da je iphone smece a da je xxxx mobitel triput bolji...

16 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...
logic kaže...

M ima puno ovakvih tema i ako nesto dobro kazes o iPhone-u odmah netko uskoci sa 5800 XM ili necim desetim da je iphone smece a da je xxxx mobitel triput bolji...

a to najvise radi kolega logic Cool

17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
Dodge_167 kaže...
logic kaže...

ili psiho246

Ali kazem, svatko ima svoje zelje, dali hoce touch ili ne, dali hoce bolju kameru ili ne. To sve ovisi o njima...

17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
Dodge_167 kaže...
logic kaže...

Nikad nigdje i nikoga nisam uvrijedio niti sam bilo sta nepristojno rekao osim za sam iphone. Ako ti ili bilo ko drugi shvata licno ako kazem da je iphoone precijenjena igracka i nista vise to je vas problem sto se emotivno vezete za komad plastike i metala.

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Nikad nigdje i nikoga nisam uvrijedio niti sam bilo sta nepristojno rekao osim za sam iphone. Ako ti ili bilo ko drugi shvata licno ako kazem da je iphoone precijenjena igracka i nista vise to je vas problem sto se emotivno vezete za komad plastike i metala.

Ja misim,da nema iphone-a ti ne bi imao sta lupetati na forumu,jer svaki post koji pises vezan je za kritiku prema iphone-u ;)

Ako je to za tebe komad plastike i metala onda ga se okani i vezi se emotivno za svoju nokijicu 5800XM,i nemoj da pricas te glupe price za one koji imaju iphone jer mislim da nerviras 80 posto ljudi koji citaju tvoje postove i da mnogi vise ne zele da gube zivce na tebi...

P.S. Ja nemam iphone Cool

17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
logic kaže...

Ja misim,da nema iphone-a ti ne bi imao sta lupetati na forumu,jer svaki post koji pises vezan je za kritiku prema iphone-u ;)

Ako je to za tebe komad plastike i metala onda ga se okani i vezi se emotivno za svoju nokijicu 5800XM,i nemoj da pricas te glupe price za one koji imaju iphone jer mislim da nerviras 80 posto ljudi koji citaju tvoje postove i da mnogi vise ne zele da gube zivce na tebi...

P.S. Ja nemam iphone Cool

Potpis

P.S. Ja imam i iPhone i 5800 xD

Malo smo otisli u off

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2009 17:13 (Dodge_167).
16 godina
neaktivan

Mršti se.

16 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
metalx kaže...

eh ne ,moj frend ima nokiu 5800  je to nemogu  u ruci imat tolko me nervira  nebi izdrzo ni dan a tipkovnica mi je malo draza a w810 kad mi je pao u more taman je nesto  sa trzista najbolji u 2006 pre jak

16 godina
xZero1 kaže...

Uzmi HTC HERO Belji se

pošto već imam pretplatu na tele2 možda bi mi se isplatilo produžiti samo tu pretplatu, ali me najviše muči internet odnosno u bilo kojoj pretplati ne nude nikakve MB

17 godina
neaktivan
lovranac kaže...
xZero1 kaže...

Uzmi HTC HERO Belji se

pošto već imam pretplatu na tele2 možda bi mi se isplatilo produžiti samo tu pretplatu, ali me najviše muči internet odnosno u bilo kojoj pretplati ne nude nikakve MB

Sada ti je božićna akcija da dobiš 1GB besplatnog prometa.

http://shop.tele2.hr/mbbpromo/index.php?promo_id=1

I imaju pretplatu gdje nema određeni promet, ali zato je internetski promet jeftin.

http://www.tele2.hr/mobilna_telefonija/knock_out_surf.html

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2009 1:13 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan

Sažeto.

SE W955:

• Kamera
  • Vrijeme autonomije (trajanje baterije)
  • Glazba

iPhone:

• Igre/programi
  • Lakoća snalaženja/instalacije programa/igara
  • Video
  • Ekran
  • Internet browsing
  • Privlačenje pogleda Namigiva
Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!

1 0 hvala 0
16 godina
Paolo2612 kaže...
lovranac kaže...
xZero1 kaže...

Uzmi HTC HERO Belji se

Sada ti je božićna akcija da dobiš 1GB besplatnog prometa.

http://shop.tele2.hr/mbbpromo/index.php?promo_id=1

I imaju pretplatu gdje nema određeni promet, ali zato je internetski promet jeftin.

http://www.tele2.hr/mobilna_telefonija/knock_out_surf.html

edit:koji bi gps program mogao staviti na android

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2009 17:57 (lovranac).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice