Upad u mobitel preko bluetooth.

poruka: 28
|
čitano: 27.555
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Meni se danas dogodilo da su mi nestale pare i da je neko s mog broja zvao od frenda mamu sad jeli moguče provaliti preko bluthuda jer mi je inače stalno upaljen.

Na internetu sam pronašo da je to moguče ali SAMO S NOKIJOM.

http://dolo.zikforum.com/t1326-hakovanje-mobilnih-telefona-preko-bluetooth

Jeli to stvarno moguće?

Arian RIčko

0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koliko je znam ta osoba koja ti zeli upast u mob preko bluetootha treba samo na 5 min tvoj mobitel da bi ga povezao a nakon toga moze zvati, pustati pjesme i razne stvari radit ali samo dok je ukljucen bluetooth. Btw ne radi samo na nokiji nego i na nekim drugim mobitelima (ja prije isprobavao sa Sony Ericssonima i LG-evima).

I tried playing real life. The graphics were alright, the gameplay was shit.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Upad u mobitel preko bluetooth.

Ja sam 1 i 2 dana prije dao mobitel dvojici na 5 min.

Arian RIčko
15 godina
protjeran

kupi aj fon pa neces imati tih probelma preko plavog zuba :)

8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bluetooth je dobro imati.

I iPhone nije baš najbolji izbor radije bi za te pare kupio Samsung Galaxsy S2

Arian RIčko
14 godina
protjeran
77ari kaže...

Bluetooth je dobro imati.

I iPhone nije baš najbolji izbor radije bi za te pare kupio Samsung Galaxsy S2

Pa imaš na IP-u bluetooth, samo ti nitko nemože tako upast:))

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
14 godina
neaktivan

Trebali bi za mobitele napraviti jaku zaštitu.Ne da mi netko upadne ako zaboravim izgasiti bluetooth i troši lovu.

Arian RIčko
16 godina
77ari kaže...

Ja sam 1 i 2 dana prije dao mobitel dvojici na 5 min.

77ari kaže...

Trebali bi za mobitele napraviti jaku zaštitu.Ne da mi netko upadne ako zaboravim izgasiti bluetooth i troši lovu.

-?

-nema dovoljno 'jake' zaštite kad je sam korisnik je uzrok problema.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
protjeran
77ari kaže...

Zaštita je gašenje bluetootha, troši bateriju, jednostavno ga zagasiš, ne vidim potrebu da ti stalno bude upaljen, osim ako imaš neki handsfree uređaj pored sebe. A i da ti je upaljen nemože ti upast jer trebaš ti upisat kod i on na svom mobitelu treba taj isti kod upisat.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
14 godina
neaktivan

Ja sam uzo ot tate nokiju i samo 1 put se treba utipkati kod a kasnije ulaziš kad se sjetiš.Bez koda.

Arian RIčko
14 godina
neaktivan

da nisu zvali ova dvojca kojima si dao mobitel na 5 minuta?

pogledaj vrijeme poziva ;D 

bas tako :D
14 godina
neaktivan

Gledo sam ali to se dogodilo 2 dana poslje nije onaj dan kad sam im dao mob.

Arian RIčko
17 godina
neaktivan

Vjerojatno ti mob nije bio zaključan pa si slučajno stisnuo da zove. Ili ga je frend "posudio" da nazove mamu. Pitaj frenda.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 18:21 (Tom69).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nije mob mi je bio u đepu.Ja ga nisam koristio nije se moglo samo stisnuti jer nemam taj broj u mobu.

Arian RIčko
13 godina
neaktivan
Bluetooth hacker radi na svim mobitelim koji mogu pokretati java aplikacije ...
Ne radi na Iphone-u i Androidu
Onaj tko ti hoce upast u mob mora imat tvoj mob u rukama jer kad se prvi put spaja tvoj mobitel trazi dozvolu za pristup podatcima i onda prihvatis.
U postavkama bluetootha imas opciju "uvijek dozvoli pristup" i onda se kasnije sam spaja bez problema ( ovisi koji mob imas).
Stvar s tim programom je da moras biti blizu mobitela koji hakiras (otprilike 5-10 metara) .
Naj jednostavnija obrana ti je da iskljucis bluetooth kad ga ne koristis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A jeli postoji koj drugi naćin da se s mog moba nazove nekoga a da se moj mob nedira?...ja sam mob dao njima prije 1-2 dana i jućer mi se dogodilo da su mi nestale pare i da se obavilo 5 poziva u 2 h.

Bili smo na informatici kad se to odvijalo.Naj vjerojatnije je neko izrazreda uzo moj mob poskrivećki i spojio se.

Arian RIčko
16 godina
77ari kaže...

A jeli postoji koj drugi naćin da se s mog moba nazove nekoga a da se moj mob nedira?...ja sam mob dao njima prije 1-2 dana i jućer mi se dogodilo da su mi nestale pare i da se obavilo 5 poziva u 2 h.

Bili smo na informatici kad se to odvijalo.Naj vjerojatnije je neko izrazreda uzo moj mob poskrivećki i spojio se.

A da li ti ideš u školu? S obzirom da si sasvim nepismen!

www.hrphotocontest.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 21:56 (BlackMoon).
14 godina
neaktivan

U jednu od najgorih škola u ZG.

Može li se spojiti na neki mobitel da se ne koristi bluetooth?...ja mobitel nikom nisam davao,a bilo je 5 poziva s mog uređaja.

Male su šanse da se u džepu slučajno napiše nekakav broj i to 5 puta.

I dogodilo se još nešto čudno kad gledam ispis poziva imaju 2 znamenke viška to su brojevi 17.

Arian RIčko
14 godina

To ja imam na mojoj noki 5230,i u razredu svih 29učenika su prihvatili spajanje samnom i imaju 0-24bluetoot upaljen,neko te iznervira pravac music player odjednom mobitel svira.

sve što me trebate javite se na evilmage007@gmail.com PM mi nešto šteka. HVALA na razumijevanju
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

To je ok ali nebi meni smetalo da mi nisu spržili sve pare na mobu i još psovali i sad svi misle da sam ja zvao a ja nisam ni znao taj broj.{#}

Jeli ima mjesto u uređaju di se zapisuje ko je ušo u moj mobitel.Samo da mi napiše broj mobitela  s kojeg su mi ušli da im znam vratiti.

Arian RIčko
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 22:14 (77ari).
15 godina
neaktivan
kruskar kaže...

To ja imam na mojoj noki 5230,i u razredu svih 29učenika su prihvatili spajanje samnom i imaju 0-24bluetoot upaljen,neko te iznervira pravac music player odjednom mobitel svira.

HAHAHA sjecam se ja to na Sony Ericssonu smo radili, namjerno pustimo da profesor uzme nekom mobitel i kad ga ostavi pored sebe pustimo muziku preko Bluetootha, hehehehe, EXTRA je bilo...

Mehemed
14 godina
Haker_x kaže...
kruskar kaže...

HAHAHA sjecam se ja to na Sony Ericssonu smo radili, namjerno pustimo da profesor uzme nekom mobitel i kad ga ostavi pored sebe pustimo muziku preko Bluetootha, hehehehe, EXTRA je bilo...

I još kod onih koji neugase mobitel daju upaljen,stoji kod nastavnika na stolu ti opet upališ gledaju šta je ovo.

sve što me trebate javite se na evilmage007@gmail.com PM mi nešto šteka. HVALA na razumijevanju
14 godina
neaktivan

HAHAHA hvala na ideji.

Arian RIčko
13 godina
neaktivan
Kazes da su psovali na mobitel ??????

Preko hackera nemozes pricat s nekim ... mozes samo naredit mobitelu da zove neki broj ali nemozes nista cuti niti pricati s osobom koju mobitel zove.

I btw ja mislim da su oni tebi uzeli mobitel i pricali s njega normalno bez ikakvih programa.
A sto se tice tih viska brojeva 17 , ajd napisi tu kak je izgledao taj tvoj broj cijeli s viskom !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nebi bilo dobro da davam tuđi broj tu na forumu.

Normalan broj samo su nadopisane znamenke 17.

Arian RIčko
13 godina
neaktivan
Znaci nesto kao 098/888-888817 ????
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da

Arian RIčko
13 godina
neaktivan
Nikad vidio !!
Pitaj sluzbu za korisnike kako je uopce moguce nazvat takav broj , ili ga probaj sam nazvat da vidis koji je to vrag.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice