TV OUT na mobitelima?...kvaliteta slike?

poruka: 10
|
čitano: 8.083
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav forumašima!

Na forum sam se tek danas registrirao....moram priznati da nisam pročitao pravila za forum ali probat ću biti što jednostavniji a vi mi pomozite i budite strpljivi jer nisam previše informatički naobrazovan.

Neznam od kud bih počeo!....treba mi mobitel s kojeg se mogu spojiti na većinu televizora ( 90% njih ), tj. reproducirati sliku na TV. Već imam Motorolu Milestone sa hdmi izlazom i probao sam ga spojiti na tv-hdmi ali mogu na tv-u puštati filmove samo sa njegovog orginalnog playera koji nemože puštati večinu filmova. Ne paše mi hdmi izlaz jer ga večina televizora nema....a meni zbog nekog razloga tj. posla kojim se bavim treba ...obični AV izlaz. Obični AV izlaz imaju od boljih mobitela IPHONE 4 i SAMSUNG GALAXY S+(plus).....svi ostali koje bi ja radije, imaju hdmi izlaze...nažalost po mene!

E sada....od svega najviše me zanima kvaliteta slike koja se dobije na TV-u. O čemu zavisi kvaliteta slike na tv-u, dali od rezolucije i snage mobitela ili o nečem drugom.  Zanimaju me iskustva i sve što znate o toj temi....hvala!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: TV OUT na mobitelima?...kvaliteta slike?
Sto se tice konektora, ima adaptera. Bi li ovo odgovaralo?
http://www.amazon.com/gp/aw/d/B002WBOQPU
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
14 godina
neaktivan
Suddenly Psychotic kaže...
Sto se tice konektora, ima adaptera. Bi li ovo odgovaralo?
http://www.amazon.com/gp/aw/d/B002WBOQPU

Bi odgovaralo bi....to je inače converter a ne adapter...jer  da bi se digitalni mogao spojiti na analogni mora se konvertirati....kad nebi moralo biti tako bilo bi super ali s obzirom da se mora konvertirati...sumnjam da to dobro ispadne na kraju! Kada bi to netko imao da probam bilo bi super a ovako da ga naručim pa nebude dobro, to nebi.

Više me zanima recimo neki od ona dva gore spomenuta... iphone 4 i galaxy s+(plus) koji imaju AV analogne izlaze....kada bi se netko javio da to ima ili je jednog od njih probao uparit s tv-om pa da čujem iz prve ruke kako to izgleda i koje su mogućnosti toga, kakva je čistoća slike na tv-u itd!!

Hvala na odgovoru!

14 godina
marko1984 kaže...
svi ostali koje bi ja radije, imaju hdmi izlaze...nažalost po mene!

A koji su to? Jer neki imaju i HDMI i TV out.

14 godina
protjeran

Samo da u HRT-u cuju za ovo doci nam naplacivat pretplatu i za mobitele.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
5220 kaže...
marko1984 kaže...
svi ostali koje bi ja radije, imaju hdmi izlaze...nažalost po mene!

A koji su to? Jer neki imaju i HDMI i TV out.

Recimo gledao sam Htc Evo 3D(on mi je povoljan),Sensation, a i Samsung Galaxy S2(preskupi ali da imaju TV OUT..KUPIO BI GA), Motorola RAZR XT910.....i tomu slični mobiteli.

Koji su to koji imaju  TV i HDMI out jer koliko sam ja skužio gledajući po ytube-u vidio sam da i jedno i drugo ima IPHONE 4, a svi drugi imaju samo jedno od toga! Između ostalog galaxy S+(plus) mi je donja granica u performansama....kad bi bilo nešto s više rama jačeg procesora a da ima TV out...i volio bi da je ANDROID!

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 1:38 (marko1984).
14 godina
neaktivan

Upravo sam gledao HTC DROID Incredible....na ytub-eu ga spoje na obični TV-OUT i radi perfektno...jedino me buni što na GSM-Areni NE pišu u specifikacijama ti podatci da ima TV-OUT......ZAŠTO???     http://www.gsmarena.com/htc_droid_incredible-3230.php

Dali netko zna možda dali postoji neko zastupništvo u Hrvatskoj za HTC da ih pitam zašto nema takvih stvari u specifikacijama i dali mi mogu reći, dali možda još koji model ima TV OUT a da nije navedeno u specifikacijama?

16 godina
Skoro svi Androidi imaju TV-Out afaik.
You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running? /// Everyone has a dark side--you show me yours and I'll show you mine.
14 godina
neaktivan
8ax kaže...
Skoro svi Androidi imaju TV-Out afaik.

Oprosti...ali neznam dali si pogledao što sam pričao tj. pitao na početku!....neznam dali si pod time "skoro svi" mislio da imaju jednu od opcija AV ili HDMI izlaz ili si mislio na ovaj obični AV koji mene zanima.

16 godina
Mislim da svi koji imaju 3.5mm utor imaju kompozitni (576i) TVout.
You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running? /// Everyone has a dark side--you show me yours and I'll show you mine.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice