Pozdrav forumašima!
Na forum sam se tek danas registrirao....moram priznati da nisam pročitao pravila za forum ali probat ću biti što jednostavniji a vi mi pomozite i budite strpljivi jer nisam previše informatički naobrazovan.
Neznam od kud bih počeo!....treba mi mobitel s kojeg se mogu spojiti na većinu televizora ( 90% njih ), tj. reproducirati sliku na TV. Već imam Motorolu Milestone sa hdmi izlazom i probao sam ga spojiti na tv-hdmi ali mogu na tv-u puštati filmove samo sa njegovog orginalnog playera koji nemože puštati večinu filmova. Ne paše mi hdmi izlaz jer ga večina televizora nema....a meni zbog nekog razloga tj. posla kojim se bavim treba ...obični AV izlaz. Obični AV izlaz imaju od boljih mobitela IPHONE 4 i SAMSUNG GALAXY S+(plus).....svi ostali koje bi ja radije, imaju hdmi izlaze...nažalost po mene!
E sada....od svega najviše me zanima kvaliteta slike koja se dobije na TV-u. O čemu zavisi kvaliteta slike na tv-u, dali od rezolucije i snage mobitela ili o nečem drugom. Zanimaju me iskustva i sve što znate o toj temi....hvala!!

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)