Evo, naša vlada osim pušača i vozača našla novu kravu muzaru!
Evo, naša vlada osim pušača i vozača našla novu kravu muzaru!
danke, herr sanader
Ma cigani, lako je njima. Na posa se voze sa najnovijim BMW-a, Audi-ima i Mercedesima koji troše 20 l na 100km i to besplatno
jedu i restoranu ručak od 12 kn( s time se ja ni u menzu ne mogu naist, a razlika u kvaliteti je ogromna), oni imaju besplatni mobitel
zapamtite besplatni i bezobrazno malu plaću koja se treba povećat i još bezbroj 'malih povlastica'
naglašavam malih. Lako takvoj vladi radit nekakve reforme kad se njih ne tiće i opet onda pati narod.
Reč će te neš ti 10 lipa, ali stvi to na papira pa oni misle s time uštedit tj. dobit 1 milijardu kuna
Nadan se da ce i na sljedecin izborima rvatine iz dijaspore odlucivat o nasoj sudbini.....
Ko ne placa porez = ne glasa i .
Nadan se da ce i na sljedecin izborima rvatine iz dijaspore odlucivat o nasoj sudbini.....
Mozda nisam dovoljno star da ovo razumijem "a predložila je i skraćivanja radnog tjedna",kako to namjeravaju izvesti?,i kako bi to moglo utjecat na proracun?,neka mi netko objasni..
Lako je dizati cijene dok ljudima ne pukne,ovo je banalno,ali malo po malo tih 10 lipa puno znaci na kraju.
s obzirom da slanje poruke operatera košta manje od 1 lipe, a naplaćuju 20-50 lipa po poruci, uopće nije čudno što i vlada oće svoj dio...
ako to neće značit povećanje cijena poruka onda me i nije briga kome idu pare...
To je u planu kao naplaćivat po poruci, kao AKO pošaljem poruku onda mi je cijena 10 lipa veća, ili "prepaid", znači već je u pretplati uključena ta trošarina bez obriza na poruke?
Ja možda pošaljem 10 poruka na mjesec pa me to ne pogađa, ali zanima me...
cek kaj bi onda opale dividende od T-HT onda sam sj.... jel racunam na te pare vec dost dugo
Mozda nisam dovoljno star da ovo razumijem "a predložila je i skraćivanja radnog tjedna",kako to namjeravaju izvesti?,i kako bi to moglo utjecat na proracun?,neka mi netko objasni..
To sam ili mislio,ali tu nema racunice.npr:neka tvrtka proizvodi gume,ako jedan dan u tjednu radi manje,to je xxx broj proizvoda manje proizvedenih i prodanih,neznam gdje im je tu punjenje proracuna
ma to je sve sje... nadam se da se nis od tog nece ostvariti
huh sve je to uredu i ajd prihvatljivo, DOK NAM NE NABIJU TROŠARINU NA ZRAK.....lol