Trošarina 10 lipa na SMS

poruka: 14
|
čitano: 2.040
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Trošarina 10 lipa na SMS
"Ja sam tragični pubertetlija zarobljen u telo odrasla čoveka!"

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Trošarina 10 lipa na SMS

danke, herr sanader

0 0 hvala 0
17 godina
Trošarina 10 lipa na SMS

Ma cigani, lako je njima. Na posa se voze sa najnovijim BMW-a, Audi-ima i Mercedesima koji troše 20 l na 100km i to besplatno

jedu i restoranu ručak od 12 kn( s time se ja ni u menzu ne mogu naist, a razlika u kvaliteti je ogromna), oni imaju besplatni mobitel

zapamtite besplatni i bezobrazno malu plaću koja se treba povećat i još bezbroj 'malih povlastica'

naglašavam malih. Lako takvoj vladi radit nekakve reforme kad se njih ne tiće i opet onda pati narod.

Reč će te neš ti 10 lipa, ali stvi to na papira pa oni misle s time uštedit tj. dobit 1 milijardu kuna

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trošarina 10 lipa na SMS

Nadan se da ce i na sljedecin izborima rvatine iz dijaspore odlucivat o nasoj sudbini.....

Ko ne placa porez = ne glasa i .

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2009 17:58 (insomniac_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Trošarina 10 lipa na SMS
insomniac_cro kaže...

Nadan se da ce i na sljedecin izborima rvatine iz dijaspore odlucivat o nasoj sudbini.....

Potpuno se slazem stebom sto oni imaju glasati ako ni ne zive tu niti placaju porez niti ista
hvala im
I <3 COD2
17 godina
neaktivan
Trošarina 10 lipa na SMS

Mozda nisam dovoljno star da ovo razumijem "a predložila je i skraćivanja radnog tjedna",kako to namjeravaju izvesti?,i kako bi to moglo utjecat na proracun?,neka mi netko objasni..Sramim se

Lako je dizati cijene dok ljudima ne pukne,ovo je banalno,ali malo po malo tih 10 lipa puno znaci na kraju.

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2009 18:05 (Lion King).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Trošarina 10 lipa na SMS

s obzirom da slanje poruke operatera košta manje od 1 lipe, a naplaćuju 20-50 lipa po poruci, uopće nije čudno što i vlada oće svoj dio...

ako to neće značit povećanje cijena poruka onda me i nije briga kome idu pare...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
insomniac_cro kaže...

ot: hdz je u Hrvatskoj pobijedio i bez glasova dijaspore...

evo još o poskupljenju: klik
Only God (& mod) can judge me
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2009 18:47 (Core2Duo2).
17 godina
neaktivan
Trošarina 10 lipa na SMS

To je u planu kao naplaćivat po poruci, kao AKO pošaljem poruku onda mi je cijena 10 lipa veća, ili "prepaid", znači već je u pretplati uključena ta trošarina bez obriza na poruke?

Ja možda pošaljem 10 poruka na mjesec pa me to ne pogađa, ali zanima me...

0 0 hvala 0
16 godina
Trošarina 10 lipa na SMS

cek kaj bi onda opale dividende od T-HT onda sam sj.... jel racunam na te pare vec dost dugo

0 0 hvala 0
17 godina
Lion King kaže...

Mozda nisam dovoljno star da ovo razumijem "a predložila je i skraćivanja radnog tjedna",kako to namjeravaju izvesti?,i kako bi to moglo utjecat na proracun?,neka mi netko objasni..Sramim se

ili će skratit satnicu ili će jedan dan (petak??) biti neradni
17 godina
neaktivan
Trošarina 10 lipa na SMS

To sam ili mislio,ali tu nema racunice.npr:neka tvrtka proizvodi gume,ako jedan dan u tjednu radi manje,to je xxx broj proizvoda manje proizvedenih i prodanih,neznam gdje im je tu punjenje proracunaNeodlučan

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
16 godina
Trošarina 10 lipa na SMS

ma to je sve sje... nadam se da se nis od tog nece ostvariti

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Trošarina 10 lipa na SMS

huh sve je to uredu i ajd prihvatljivo, DOK NAM NE NABIJU TROŠARINU NA ZRAK.....lol

Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice