Troboj Titana, tek slijedi!

poruka: 8
|
čitano: 2.219
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Kako sam pročitao, na tržišze uskoro dolaze NEKI NOVI "klinci" {#}, kako sada biti realan i od ovih odabrati "onog pravog", gledajuć po postavljenim karakteristikama i mjerilima koja tek dolaze {#} {#} !!??

Ovo su po meni, subjektivo razmišljajuči, najjači noviteti ovoga ljeta, pitanje je kakav je vaš osobni ukus i s koliko starčevića raspolažete, daklem;

1. HTC Sensation, {#} o njemu je manje više puno toga rečeno, ali samo neki osnovni detalji, kao;

- podržava GSM i HSDPA mreže,

- 540x960 rezolucija ekrana,

- HTC Sense v3.0,

- procesor 1.2 GHz dual-core, Adreno 220 GPU, Qualcomm MSM

HVALIM; ukupno gledajući, jako obećavajući komad kako hardware-a tako i softvware-a,

FALI; nisam primjetio podatak o HDMI, ičemu, možda iskrsne negdje.

2. HTC Holiday, {#} ako vam je 4,3 veliko, što će te reći na 4,5 inča??!!

- podržava GSM, HSDPA i LTE mreže, daklem, tehnologije 4 generacije će vrlo brzo doći i k nama,

- 540x960 sada već standardna rezolucija kod velikog broja smartphone-a,

- za sada je stavka samo HTC Sense UI, kako se meni čini 3.0 Honeycomb (?!),

- procesor 1.2 GHz dual - core, Broadcom BCM4330 chipset, ovo je nešto novoga,

HVALIM; obzirom je tek u najavi, s oprezom, ali ako ekran bude jednostavno bolji, veselim se dolasku,

FALI; obzirom je mob tek u najavi, fale vrsta ekrana, HDMI ima ili nema, kakva baterija, za sada. 

3. Motorola DROID X2, {#} jedan mob koji bi nekako nateže mogao doći k nama, čini mi se kao moguća zamjena za DHD,

- podržava u ovom izdanju samo CDMA mreže, u slučaju da dođe na tržište sa podrškom za GSM i HSDPA, uz LTE, mrak,

- 540x960 standardna već rezolucija, teško da će ići više na manje,

- Android v2.3 Gingerbread s vjerojatnim upgrade-om na Honeycomb 3.0, preporučljivo,

- procesor, samo 1.0 dual core, no valjda dečki znaju svoj posal,

HVALIM; 6GB interne memorije, 512 MB RAM memorije + 2GB ROM memorije, pametno dosta,

FALI; po meni ponajprije izvjesna verzija za naše tržište, obzirom je ovaj tek u najavi, do jeseni, tko zna!

Neka se funovi, useri i loveri ostalih marki ne nađu uvrijeđeni ne spominjanjem drugih, njihovih marki, pa ako su voljni, neka slobodno ovdje pošalju neke svoje komentare na neke svoje kandidate za mob po njihovom mišljenu koji je najbolji a koji dolazi ili je tek u najavi, kao njihovog osobnog favorita.

Osobno sam subjektivno vrlo naklonjen HTC-u {#}, a za Motorolu {#} sam emotivno vezan još od ranije, tako da ne bi bilo slučajno zamjerki na temu i post {#}.  

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Troboj Titana, tek slijedi!
Epic fail, ne ide 3.0 na smartphoneove nego na tablete. Na phone ce ici 2.4, tj.. Ice Cream Sandwich, nesto izmedju Gingerbreada i Honeycomba...za male ekrane. Umjesto Droid X2, mogao si spomenuti Motorolu Atrix koja je vec dosla u Europu, po specsima je bolja od x2, ali nema fizicku tipkovnicu. Znam da ti ovo "najavljujes", ali nije bitno, Atrix jos nije u HR :P.
15 godina
N3N0 kaže...
Epic fail, ne ide 3.0 na smartphoneove nego na tablete. Na phone ce ici 2.4, tj.. Ice Cream Sandwich, nesto izmedju Gingerbreada i Honeycomba...za male ekrane. Umjesto Droid X2, mogao si spomenuti Motorolu Atrix koja je vec dosla u Europu, po specsima je bolja od x2, ali nema fizicku tipkovnicu. Znam da ti ovo "najavljujes", ali nije bitno, Atrix jos nije u HR :P.

Može onda jedna malecka oklada, ja kažem da će na ovim novijim mobovima, znači mobitelima koji imaju dual - core ipak doći 3.0 Honeycomb???? {#} 

Kako sam načuo, u dolasku je 2.3.4 Gingerbread za koje android mobove, ne vem, 2.4 IceCreamSandwich mi je isto negdje proletjelo pogledom, ali nisam 100% uvjeren za koji/e mob/ove, ali bumo vidjeli uskoro {#} !!!!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
Moze oklada! Na smartphone 2.4 (dual core, quad core, nije bitno!), na tablete 3.x...sve sto je vece od 4,3" i ne trebas racunati za smartphone haha...
17 godina
neaktivan

Ja sam svjedok.  {#} Usput, mislim da je N3N0 u pravu.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!

1 0 hvala 0
15 godina
Random. kaže...

Ja sam svjedok. {#} Usput, mislim da je N3N0 u pravu.

Drago mi je vidjeti da si zainteresiran, na kraju i ti si pozvan na rundu, nadam se samo da nećemo još dugo čekati {#} !!

A BTW; u čemu je misliš u pravu, Motorole kao boljeg moba ili software-a Honeycomb-a {#} !!??

ATJ Lučko
15 godina

Prenašam sa GSM Arene (ako će oni biti priznati kao relevantni i vjerodostojni), na tržište stiže još jedan opak stroj, HTC Bresson W phone sa update-om na 7.5 i pazi sad ČAK 16 megapixela kamerom {#} !!?? Kako mi se čini, ne da će biti vruće ovoga ljeta, već mi se čini kako se ide malo u over, a tko će to moći ili uopće željeti pratiti, ostaje samo za čekati nam taj dan kada će nešto više biti jasno nam {#}.

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
N3N0 kaže...
Moze oklada! Na smartphone 2.4 (dual core, quad core, nije bitno!), na tablete 3.x...sve sto je vece od 4,3" i ne trebas racunati za smartphone haha...

Kada sam spominjao 3.0, imao sam u glavi Sense sučelje, tako da mala digresija {#} he he he he!!!! 

ATJ Lučko
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice