Tele2fon V3

poruka: 55
|
čitano: 111.497
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Tel2fon V3

Evo izašo u tele2 ponudi novi tele2fon V3 !

Na bonove uređaj košta 1195 kuna.

Tele2fon V3 ima sljdeće speficikacije.

Android OS 4.0

Dvo jezgreni 1 GHz Procesor

Grafička obrada: 3D/2D

Memorija: 4 GB (korisničke i sistemske memorije), 1 GB RAM i utor za microSD karticu

Prijenos podataka: GPRS/EDGE/HSDPA/FM/BT 3.0/GPS/A-GPS/WIFI/E-Compass, WI-Fi hotspot, Wi-Fi direct

Kamera: 8 MP s LED bljeskalicom

Sekundarna kamera: 2MP

Video: da

Reprodukcija medija: MPEG4, H.263, H.264, 3GP, AAC/AMR, AWB, Midi, Mp2, Mp3, Ogg

GPS: da, uz A-GPS podršku

Po meni jedina zamjerka zbog starijeg androida.

3 0 hvala 0
12 godina
Tele2fon V3

kakva je to grafika ?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tele2fon V3

Neznam ja sam se raspito i sada cekam odgovor.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tele2fon V3

To je MobiWire Lyra - Specifikacije

0 0 hvala 5
17 godina
neaktivan
Tele2fon V3

Moja ćerka ima godinu dana v2 i još uvijek dobro radi (s obzirom na slabiji hardver),

za surfanje i jednostavne aplikacije dušu dao.

Ovaj v3 mi se čini puno bolji, a za male pare.

Vrijedi razmisliti, iako sam se zapalio za Goclever fone 570Q mada je skoro duplo skuplji al ima sve što se može poželjeti.

zvec
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tele2fon V3

Ja razmisljam izmedu tele2fon V3 , Huawei ascend y300 i prestigio multiphone 4055.

Mislim da cu uzeti tele2fon V3 :D

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Tele2fon V3
CUNO kaže...

Moja ćerka ima godinu dana v2 i još uvijek dobro radi (s obzirom na slabiji hardver),

Vrijedi razmisliti, iako sam se zapalio za Goclever fone 570Q mada je skoro duplo skuplji al ima sve što se može poželjeti.

jel znas jesu izasle kakve nadogradnje za V2 od kupovine ?

13 godina
neaktivan
Skansi kaže...
CUNO kaže...

jel znas jesu izasle kakve nadogradnje za V2 od kupovine ?

To i mene zanima, jer ovaj uređaj dolazi s ICS-om, a nekako sumnjam da će se naći kvalitetan ROM za njega. Inače, pisao sam ovdje o mobitelu (nemojte me banat ili sankcije, tiče se teme), pa sve dodatne informacije koje skupim (kao što je ova) budem tamo stavljao.

Mobitel mi izgleda fenomenalno, a cijena je bagatela. Baš me zanimaju prva iskustva, novi vlasnici slobodno se raspišite :)

17 godina
neaktivan

Nemam pojma. Nisam ni pokušavao nešto nadogradit kad ga  ionako uskoro mijenjamo za fon V3.

V3 me okupirao karakteristikama a naročito cijenom, tako mislim da je bolje kupiti 2 V3 nego 1 Goclever 570q.

Mislim, da se ima para pala bi 2 Goclevera bez puno razmišljanja.

zvec
15 godina
neaktivan
Tele2fon V3

I mene je zaintrigirao ovaj uredjaj... ima li vec neki vlasnik da malo podijeli dojmove?

[Huawei Y300] [Android 4.1. Jelly Bean]

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
djdino0402 kaže...

I mene je zaintrigirao ovaj uredjaj... ima li vec neki vlasnik da malo podijeli dojmove?

I ja jedva čekam da se javi netko ko ga ima par dana da nam malo opiše iz prve ruke.

zvec
16 godina
Tele2fon V3

eto ja ga nabavil... tak više tek toliko da imam neki mob...  Ono prvo kaj mi je palo da ima super sliku na ekranu, čak i predobru za LCD ili ti kineza.. i dosta je ovak brz...
Kvaliteta izrade je ok... malo su fizički gumbići "razlokani kao"... A ovak plastika je ok, nikaj ne pucketa itd...

Kaj se tiče kamere i bljeskalice, je  katastrofa...  Kamera bi još poslužila onak za silu,, bolje to nego ništa po DANU...   

No bljeskalica je bezkorisna...  Tak je loša da nemože niti poslužiti kao obična svjetiljka... mislim da je upaljač ili šibica puno bolji izbor... A kamoli da slikaš sa tim po noći...

Eto to su kao neki prvi dojmovi...

+ kvaliteta slike na ekranu
+ brzina moba je ok za te pare
+ ekran je dosta osjetljiv na dodir
+ kvalitete izrade je ista kao i Samsung Advance, čak mislim da su isti materijali plastike...

- kamera
- bljeskalica
- tipka za zaključavanje i otključavanje.. to su mogli stavit sa strane...

Mirek
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 1:08 (Fast888).

1 1 hvala 5
12 godina
neaktivan
Tele2fon V3

Evo mozda puno trazim,ali bi mogo mozda stavit jednu sliku slikanu po danu i jednu u mraku sa blicom ?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fast888 kaže...

eto ja ga nabavil... tak više tek toliko da imam neki mob...  Ono prvo kaj mi je palo da ima super sliku na ekranu, čak i predobru za LCD ili ti kineza.. i dosta je ovak brz...
Kvaliteta izrade je ok... malo su fizički gumbići "razlokani kao"... A ovak plastika je ok, nikaj ne pucketa itd...

Kaj se tiče kamere i bljeskalice, je  katastrofa...  Kamera bi još poslužila onak za silu,, bolje to nego ništa po DANU...   

No bljeskalica je bezkorisna...  Tak je loša da nemože niti poslužiti kao obična svjetiljka... mislim da je upaljač ili šibica puno bolji izbor... A kamoli da slikaš sa tim po noći...

Eto to su kao neki prvi dojmovi...

+ kvaliteta slike na ekranu
+ brzina moba je ok za te pare
+ ekran je dosta osjetljiv na dodir
+ kvalitete izrade je ista kao i Samsung Advance, čak mislim da su isti materijali plastike...

- kamera
- bljeskalica
- tipka za zaključavanje i otključavanje.. to su mogli stavit sa strane...
- ekran se masti ko da imaš pet kil masti na rukama

Šta je kamera stvarno tako loša? Mislim 8MP, zar može biti toliko loša... Ako nije problem da slikaš par slika, tek toliko da vidim otprilike kakva je kamera, jer planiram kupiti mobitel u petak, a u kupnji je presudila kamera od 8MP. Hvala ti unaprijed.

17 godina
neaktivan
Sleme kaže...

Evo mozda puno trazim,ali bi mogo mozda stavit jednu sliku slikanu po danu i jednu u mraku sa blicom ?

Slažem se sa kolegom. Ne mogu da vjerujem da je kamera niš koristi, a ako i je, nek je sve zlo u tome za te pare moramo negdje malo pušit.

zvec
15 godina
protjeran
Tele2fon V3

Evo ja sam danas narucio mobitel doc ce u roku 3 radna dana, pa kad ga vidim malo isprobam i sve ostalo budem vam detaljno napisao svoje misljenje o njemu i pogotovo cu obratit pozornost na tu famoznu kameru i bljeskalicu naravno tu se radi o 8mp to je samo brojka radije cu racunat da te sve perforamanse kostaju 1200kn pa se necu previse nadat naravno prema cijeni cu napisat misljenje...

Prti4Life

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tele2fon V3

Ja se premišljam između ovog moba i Gigabyte GSmart GS202, cijena je ista, ali ovaj bi trebao imati bolju kameru (kamera mi je jedna od važnijih stvari na mobu) i ima gigu rama, dok GS202 ima 512mb... Ali vidjet cemo sada kada netko stavi par slika :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pogledaj u Linksu Prestigio modele. Kažu mnogi da imaju dobre kamere a ni ostali hardveraj im nije za bacit. Plus im je dual sim, ako budeš trebao 2 utora za kartice (ponekad dobro dođu), ekrani su im isto dobri, sve u svemu isplati se pogledati.

zvec
13 godina

Ima novi Gigabyte GSmart Aku A1, oko 1200 kn, Quad Core 1.2GHz Mediatek MT6589, Dual SIM, 4.5" LCD, 854x480, 4GB/1GB, Android 4.2, SDHC, 5MP/0.3MP, WiFi b/g/n, BT 3.0, 3G itd.

12 godina
neaktivan
Tele2fon V3

Uf onda definitivno cu njega uzeti, cijena ista a izgleda puno bolje. Da li ga možda netko ima da slika par fotki da vidim kameru?

1 0 hvala 0
16 godina
Tele2fon V3

budem sutra popodne slikal po danu.. jer stvarno nisam stigel nikaj prije kad sam tek sad pročital poruke...    ali zato sam napravil par slika kaj se tiće u mraku
- slikal sam vani, i doslovno se nikaj ne vidi...   inače živim u centru.. pa imam dosta dobru rasvjetu...
- ovi kamenčići...  inače je lampa točno iznat... pa zato je "dobra" slika...  no kaj se tiče ovak detalji... to se nikaj ne vidi... baš je onak "blur"
- a ove dvije sam slikal po mraku 10cm sa bljeskalicom...  ak vas zanima kaj je to plavo iza na zidu, to je od kompa
I ima po mraku jako dugu expoziciju -.-...

Sad ne znam to je stvar ukusa.. ali na tom mobu baš fali fizička tipka "home"...  jer tipka za zaključavanje i otključavanje je iznat ekrana,, više u centru...  tak da malo živcira dok treba otključat ili nekaj nabrzinu pogledat koliko je sati

evo veća rez:
http://imageshack.us/a/img856/8812/b44y.jpg
http://imageshack.us/a/img14/2793/ytc3.jpg

http://imageshack.us/a/img835/8137/1vnz.jpg

http://imageshack.us/a/img833/6126/lb4m.jpg

10cm bljeskalica 10cm bljeskalica
10cm bljeskalica 10cm bljeskalica
vani vani
Mirek
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 21:19 (Fast888).

5 0 hvala 4
12 godina
neaktivan
Tele2fon V3

Pa kak se onda dolazi na početnu stranicu ako nema HOME ?

Ako ti se da snimi mali video.

0 0 hvala 0
16 godina
Sleme kaže...

Pa kak se onda dolazi na početnu stranicu ako nema HOME ?

Ako ti se da snimi mali video.

-ima tipku home,, ali je ta tipka na dodir, ne za stisnut.. dok je zaključan naravno da ne radi...  Ja sam imal prije samsunga pa mi je ostalo u krvi... stvar ukusa...

Evo malo po danu slikal nabrzinu... slike su prilično onak... sami procijenite...
Ja osobno imam DSLR fotić, pa mi nije toliko važno kakva je kamera na mobu... A to kaj ima 8mp, reklama nikaj drugo... nisam ni očekival da buju stavili neki dobar senzor u kineza...

I još kaj se tiče kamere, ne smije biti niti presvijetlo niti pretamno... jer to ovisi o kvaliteti fotke...

Za te pare sve u svemu je mob ok, bar u mojoj situaciji...  Čak me dizajn jako podsjeća  na LG...

http://imageshack.us/a/img801/3472/lxxf.jpg

http://imageshack.us/a/img827/2567/i2h6.jpg

http://imageshack.us/a/img542/2923/kxfr.jpg

http://imageshack.us/a/img35/6535/91i9.jpg

http://imageshack.us/a/img24/5185/wkmq.jpg

http://imageshack.us/a/img153/5852/rzml.jpg

Mirek
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 1:14 (Fast888).
15 godina
protjeran

Pa brate kamera je solidna za te pare, mozda nije ko na nekom skupljem mobitelu sto ima 8mp ali i snjim da slikas onu lampu u mraku koja je 20m udaljena nebi se nis vidilo jer mob ne moze imat tako jak blic...nezz sto se uopce moze vise ocekivat za 1200kn? jedino me je strah sto je kinez zbog kvalitete i toga svega al kako se kaze ko ne riskira taj ne profitira :D

Prti4Life
15 godina
protjeran
Tele2fon V3

aj nemoj mi tu prodavat aroganciju nego mi odgovori na pitanje ako ne znas radije suti

Prti4Life

0 6 hvala 0
16 godina
Nani 555 kaže...

Pa brate kamera je solidna za te pare, mozda nije ko na nekom skupljem mobitelu sto ima 8mp ali i snjim da slikas onu lampu u mraku koja je 20m udaljena nebi se nis vidilo jer mob ne moze imat tako jak blic...nezz sto se uopce moze vise ocekivat za 1200kn? jedino me je strah sto je kinez zbog kvalitete i toga svega al kako se kaze ko ne riskira taj ne profitira :D

Pa ovaj ne može ni pol metra slikat pred sobom u mraku... 

-A kaj se tiče kvalitete, evo sad tih par dana čisto je ok radil, do sad nikakvih problema.

Mirek
12 godina
neaktivan
Tele2fon V3

Dečki koji imate mob daj probajte dići Android na jelly bean ( 4.1. ) pa javite jel se može.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

a e kamera mu je stvarno mana i to velika, nezz nikad nisam imo mobitel koji ima vise od 3,2mp al bas zbog toga s ovih velikih 8mp bi se trebo zadovoljit ali nista cista 0...ono sto si reko sto se tice tipke za nazad, to ja nebi smatro manom jer je to samo stvar navike kako si imo prije pa ti se mozda drugacije vise svidja, kao naprimjer ja sam naviko da imam tipku za slikat, na mobu je nema tako da ono to se nebi trebalo smatrat manama, sve u svemu mobitel je stvarno okej, naravno da je kamera stvarno kakva je dao bi cak 200kn vise za njega...

Prti4Life
15 godina
protjeran

sto se tice toga, ne pada mi napamet vise ista dirat snjega dovoljno mi je sto sam zeznuo utor za karticu, jos najbolje da izgubim garanciju kad sluzbeno izadje nadogradit cu android....ako ti je do toga kupi mobitel pa inproviziraj snjim sto oces :)

Prti4Life
16 godina
neaktivan
Tele2fon F1

Pozdrav zanima me otkljucavanje mobitela Tele2fon F1, jeli to moguće? I jel taj mob stvarno Tele2fon F1 ili je to neki drugi proizvođač i model samo pod imenom Tele2fon.

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice