Symbian Belle vs Windows Phone 7

poruka: 7
|
čitano: 1.983
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

U dilemi sam htjeo bi se odluciti za jedan od navedenih os-ova, wp7 ili symbian Belle , jednostavnije neki htc (trophy,mozart) ili nokia (701)?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Symbian Belle vs Windows Phone 7
dominik.spajic kaže...

U dilemi sam htjeo bi se odluciti za jedan od navedenih os-ova, wp7 ili symbian Belle , jednostavnije neki htc (trophy,mozart) ili nokia (701)?

Zavisi za sta ti treba, makar mi se svida novi symbian, ali nema buducnost, posto je i sama nokia rekla da ce do 2014 ukinuti sve veze s symbianom.

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
14 godina

Skroz 2 različita OS-a, ne znam kojeg bi i ja izabrao od ta 2, WP7 mi se sviđa ali me odbijaju stvari poput ogrničenog bluetootha, povezivosti sa računalom, nema pravi multitasking i dr. Također za sada ima i manje aplikacija od Symbiana. Što se tiče 701, jedina mana mi je kamera bez auto-fokusa.

A podrška za symbian je najmanje do 2016. kako je Nokia objavila tako da to nije baš malo. A vjerojatno će bar još 2 god dobivat neke veće updateove, kao što je s Anne na Belle.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kad ce doci 701 u ponudu nasih operatera? Je ima kakvih informacija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
5220 kaže...

Skroz 2 različita OS-a, ne znam kojeg bi i ja izabrao od ta 2, WP7 mi se sviđa ali me odbijaju stvari poput ogrničenog bluetootha, povezivosti sa računalom, nema pravi multitasking i dr. Također za sada ima i manje aplikacija od Symbiana. Što se tiče 701, jedina mana mi je kamera bez auto-fokusa.

A podrška za symbian je najmanje do 2016. kako je Nokia objavila tako da to nije baš malo. A vjerojatno će bar još 2 god dobivat neke veće updateove, kao što je s Anne na Belle.

kazu slijedeci update je symbian christina :D

nokia 701 ima fixed focus, tj nije kao auto focus. a razlika nije velika

sto se mene tice ja bih symbian izabrao prije, ima sve sto wp7 nema, tako da na tebi je da odlucis, a aplikacija brate imas i na symbianu,  ne znam kod mene je bilo da mozda prvih 1-2 mjesca bude interesnto s aplikacijama. kasnije dosadi. ok, da se poigrati koja igrica u skoli kad bude dosadno

16 godina
neaktivan

Je li zna tko kada će doći nove nokie konačno (700 i 701), a koliko vidim ni c6-01 se još nije pojavio koji je trebao tijekom ovog ljeta???

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mv5002009 kaže...

Je li zna tko kada će doći nove nokie konačno (700 i 701), a koliko vidim ni c6-01 se još nije pojavio koji je trebao tijekom ovog ljeta???

cuj, nema nokie c6.01 ?

kad je to doslo kod nas u bosnu, cak ima i nokia 701, hehe

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice