U dilemi sam htjeo bi se odluciti za jedan od navedenih os-ova, wp7 ili symbian Belle , jednostavnije neki htc (trophy,mozart) ili nokia (701)?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U dilemi sam htjeo bi se odluciti za jedan od navedenih os-ova, wp7 ili symbian Belle , jednostavnije neki htc (trophy,mozart) ili nokia (701)?
Zavisi za sta ti treba, makar mi se svida novi symbian, ali nema buducnost, posto je i sama nokia rekla da ce do 2014 ukinuti sve veze s symbianom.
Skroz 2 različita OS-a, ne znam kojeg bi i ja izabrao od ta 2, WP7 mi se sviđa ali me odbijaju stvari poput ogrničenog bluetootha, povezivosti sa računalom, nema pravi multitasking i dr. Također za sada ima i manje aplikacija od Symbiana. Što se tiče 701, jedina mana mi je kamera bez auto-fokusa.
A podrška za symbian je najmanje do 2016. kako je Nokia objavila tako da to nije baš malo. A vjerojatno će bar još 2 god dobivat neke veće updateove, kao što je s Anne na Belle.
Kad ce doci 701 u ponudu nasih operatera? Je ima kakvih informacija?
Skroz 2 različita OS-a, ne znam kojeg bi i ja izabrao od ta 2, WP7 mi se sviđa ali me odbijaju stvari poput ogrničenog bluetootha, povezivosti sa računalom, nema pravi multitasking i dr. Također za sada ima i manje aplikacija od Symbiana. Što se tiče 701, jedina mana mi je kamera bez auto-fokusa.
A podrška za symbian je najmanje do 2016. kako je Nokia objavila tako da to nije baš malo. A vjerojatno će bar još 2 god dobivat neke veće updateove, kao što je s Anne na Belle.
kazu slijedeci update je symbian christina :D
nokia 701 ima fixed focus, tj nije kao auto focus. a razlika nije velika
sto se mene tice ja bih symbian izabrao prije, ima sve sto wp7 nema, tako da na tebi je da odlucis, a aplikacija brate imas i na symbianu, ne znam kod mene je bilo da mozda prvih 1-2 mjesca bude interesnto s aplikacijama. kasnije dosadi. ok, da se poigrati koja igrica u skoli kad bude dosadno
Je li zna tko kada će doći nove nokie konačno (700 i 701), a koliko vidim ni c6-01 se još nije pojavio koji je trebao tijekom ovog ljeta???
Je li zna tko kada će doći nove nokie konačno (700 i 701), a koliko vidim ni c6-01 se još nije pojavio koji je trebao tijekom ovog ljeta???
cuj, nema nokie c6.01 ?
kad je to doslo kod nas u bosnu, cak ima i nokia 701, hehe