Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 750.971
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Sony Xperia S
vlatko kaže...

Daj mi reci jel komplicirano promijenit i kako se mijenja?

ma vraga, ja sam s karticom skida imaš po dva zuba sa svake strane,

neki lik je na youtube postavia video, pa ti je tako najlakše vidit

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

http://www.xperiablog.net/2013/05/30/xperia-s-jelly-bean-now-rolling-out-for-reals/

P.S. Vidim da javljaju uz Španjolsku i iz Francuske, Finske i Poljske da stiže update, pa onda kad netko dobije update neka javi ovdje tako da si i ostali znaju čekirati. ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 13:26 (Zweki).

1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Sony Xperia S

Evo ga, stigao kod mene. ( Tele2, otvorena na sve mreže ) pokrenuo sam update pa javim kad bude gotovo.

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
protjeran
alen29 kaže...

Koliko ja znam, to je promijenjivo samo na Xperiji P.

Samo na Xperiji U je promjenjivo...imao sam sva 3 NXT uredjaja i P i S(L) nemaju tja dio predvidjen za skidanje. Moguce je skinuti ali nije predvidjeno.

U vezi JB, zao mi je sto sam se rijesio mobitela. Trenutno koristim Z ali bi zelio vidjeti dali je sto bolje na mojoj bivsoj dragoj SL {#}

SE T200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-GalaxyFit-XperiaU-XperiaSL-SGS3LTE-Nokia101-XperiaZ
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Hvala Bogu više, moj je isto kupljen u tele 2 i tvornički je otključan pa bi valjda trebalo stić ubrzo.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Evo i kod mene. :D

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
explorer 4 kaže...

Hvala Bogu više, moj je isto kupljen u tele 2 i tvornički je otključan pa bi valjda trebalo stić ubrzo.

Spoji ga USB-om, PC Companion odmah javi za update... :)

17 godina
Sony Xperia S

isto tele2 i upravo krenia {#}

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Phantom_RI kaže...
explorer 4 kaže...

Spoji ga USB-om, PC Companion odmah javi za update... :)

Moj je također kupljen u tele 2 ali PC Companion jos nista nejavlja...valjda bude tokom dana...

16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Evo i meni stiglo...Može li netko, kad napravi update, javiti kako izgleda sve to i jel se obrišu svi podatci.

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Sony Xperia S

Update završen.

Prve novosti koje sam skuzio : novi boot screen, novi Xperia logo.... i to je to jer sam tek sad zavrsio s updaetom...

Android se nadograđuje..pa budem u stopu toga i ja nadograđivao post da vidite kaj ima novoga.

Update :

Appovi su svi tu, walkman je drukciji, status bar je puno bolji, tranzicije su bolje, glađe, kao na Xperii Z...

Brzo pokretanje kamere je sad zaista brzo... lock screen drugi... samo ne kuzim kod videa gdje su postavke

za video u kameri..pa ako netko skuzi neka javi...Postotak baterije sad imamo bez potrebe appova sa marketa...

Sve u svemu ja zadovoljan, neka me još netko nadopuni u novostima.

Uglavnom, sve zasad super. Javite dojmove. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 14:01 (Phantom_RI).
Moj PC  
4 0 hvala 3
17 godina
explorer 4 kaže...

Evo i meni stiglo...Može li netko, kad napravi update, javiti kako izgleda sve to i jel se obrišu svi podatci.

Hvala unaprijed

nije me ni briga za podatke glavno da je JB tu

17 godina
Sony Xperia S

Upadte gotovo, logo u duginim bojama, triba ipak malo više da se upali prvi put..

sad čekamo dojmove, naravno pisat ću kako stvari idu i ovo je prvi put da san update moga napravit

priko Pc companiona!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Phantom_RI kaže...

Update završen.

Prve novosti koje sam skuzio : novi boot screen, novi Xperia logo.... i to je to jer sam tek sad zavrsio s updaetom...

Android se nadograđuje..pa budem u stopu toga i ja nadograđivao post da vidite kaj ima novoga.

Update :

Appovi su svi tu, walkman je drukciji, status bar je puno bolji, tranzicije su bolje, glađe, kao na Xperii Z...

Brzo pokretanje kamere je sad zaista brzo... lock screen drugi... samo ne kuzim kod videa gdje su postavke

za video u kameri..pa ako netko skuzi neka javi...Postotak baterije sad imamo bez potrebe appova sa marketa...

Sve u svemu ja zadovoljan, neka me još netko nadopuni u novostima.

Uglavnom, sve zasad super. Javite dojmove. 

Za postavke kamere kao na Z stisnes figuricu u gornjem lijevom kutu, otvorit ce ti se slide bar gdje trebas stisnuti "Videokamera". Tada u postavkama budes vidio te od video snimanja.

SE T200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-GalaxyFit-XperiaU-XperiaSL-SGS3LTE-Nokia101-XperiaZ
16 godina
neaktivan
Makić kaže...

Upadte gotovo, logo u duginim bojama, triba ipak malo više da se upali prvi put..

sad čekamo dojmove, naravno pisat ću kako stvari idu i ovo je prvi put da san update moga napravit

priko Pc companiona!!

Odlično, pa javi kako šljaka sve zajedno, jedan opći dojam.

Samo se nadam da su sredili bateriju i kameru, za ostalo mi je nekako manja briga.

17 godina
Sony Xperia S

otključavanje ide samo potezom prsta prema gore,

može se birati da mediu  ili uključi kamera kada je zaključano.

nove teme, ikone, ubace par novih stvari, chrome, opera, file commander i tako to

tipkoniva ima novi izgled, notification bar kako je već navedeno, nisam još sve vidija

al to je nakon nekih 5 min korištenja

kamera se iz lock stanja brže diže, ovo je poprilično važno

Edit: ipak nije maklo slike, tek sad nakon 10 min su se pojavile :)

Znači imenik i history tu, poruke isto, povijest od preglednika isto tu!!

brže fokusiranje i slikanje, također je promjenjeno sučelje kod fotoaparata

također nove teme, imenik ima novi izgled, koliko sam sad vidija manje troši bateriju i udrit

ću screen da vidite binarni sat, to mi je krajnje cool, još malo privikavanja na ovo otključavanje

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 15:40 (Makić).
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
Sony Xperia S

Napravio update. Ništa se nije izbrisalo prilikom updateanja Za sada sam jako zadovoljan. Sve je fino glatko {#} Evo nekoliko screenshotova nekih noviteta.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 14:55 (nanek).
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Evo i ja sam napravio update, zasad sam jako zadovoljan.

- Izgled totalno promijenjen

- Radi fluidnije

- Kamera se brže pokreće i brže fokusira sliku

- Novi notif bar s brzim postavkama

- Mogućnost brisanja početnih zaslona

- više RAM memorije slobodno

- Novi Widgeti

- Brzina ulaska u aplikacije

To je to što sam zasad primjetio, za sat-dva ću opsežno reći kako je što.

2 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
molim vas moze li netko odgovoriti na ono pitanje u vezi roota... hvala
17 godina
Sony Xperia S

Ima u settingsima nova stvat power managment, bas sam ukljucia da vidim kako stvari stoje s time

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia S

Full HD snimanje mi jako šteka, a 720p radi super {#} Još neko sa takvim problemom ? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 16:00 (nanek).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nanek kaže...

Full HD snimanje mi jako šteka, a 720p radi super {#} Još neko sa takvim problemom ? 

Možda zato jer si u zatvorenoj prostoriji gdje ima malo svjetla pa mob automatski odabere noćnu scenu koja je sama po sebi "štekava".

Nemaš brige.

13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Meni jos nista, mob je od t-mobile, nije otkljucan na ostale mreze

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ni meni još nije došao update :( ,već sam pomislio da sam jedini.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Matijasever kaže...
alen29 kaže...

Koliko ja znam, to je promijenjivo samo na Xperiji P.

Samo na Xperiji U je promjenjivo...imao sam sva 3 NXT uredjaja i P i S(L) nemaju tja dio predvidjen za skidanje. Moguce je skinuti ali nije predvidjeno.

U vezi JB, zao mi je sto sam se rijesio mobitela. Trenutno koristim Z ali bi zelio vidjeti dali je sto bolje na mojoj bivsoj dragoj SL {#}

Ne lupetaj gluposti. Ili si imao sva tri u ruci u tmu/vipu/tele2 ko i 98% foruma ovdje ili si gledao foke po netu.

Za S ne znam jer ga nisam imao, ali imam U i P i izmjenjiv je na oba, skida se u roku keks, potezom palčevima prema dolje, samo se svuče. Tako je napravljeno upravo zbog customizacije, da si svatko odabere boju po volji....

Evo ti i za P i za U na ebay.de, search bzvz za 3sec posla -

http://www.ebay.de/sch/i.html?_odkw=xperia+p+bottom+mask&_osacat=0&_from=R40&LH_PrefLoc=2&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0&_nkw=xperia+p+bottom+cap&_sacat=0

http://www.ebay.de/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR2.TRC0&_nkw=xperia+u+bottom+cap&_sacat=0&_from=R40

17 godina
Sony Xperia S

Pa jel vi čitate, ja sam sebi prominia 2min posla!!!

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Sony Xperia S

Evo primjetio sam problem nakon sto sam updejtao mob.Nemogu koristiti internet preko 3g i edge veze. Ima li itko takav problem??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Možda su ti postavke pobrisane za internet. Pošalji SMS da ti ponovo pošalju postavke za internet!

14 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ako nemožete čekati update kao ja instalirajte ga pomoću Flashtoola.

Flashtool: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=928343

Official rom: 200  https://disk.yandex.com/public/?hash=pRV2TOo3ZOQSY7cmf9IT3q7n10aA9xu3Za%2BPTjVJdfU%3D

Nikako da stigne update pa sam ga ovako riješio.

Official rom je pa nema razlike između flashanja sa PC Companion ili Flashtoolom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Dajte molim vas, neka mi pomogne neko, hitno mi je

citiram sebe:
" Ljudi hitno trebam pomoc!
dakle trebam frendu rootat xperiu s, pokusavam preko bin4ary-a, ali ga ne prepoznaje, a instalirao sam adb drivere
molim vas za pomoc.. hvala"

molim vas!! hvala
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice