koji od ova dva mobitela je bolji?koristio bi za igranje,muziku,internet
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sony.
Imama Galaxy Nexus pa cu ti ga preporucit.
Nemam niti jedne zamjerke.
Veci ekran za igre i video, brži OS, preporuka i pol.
Galaxy Nexus definitivno!
koji od ova dva mobitela je bolji? koristio bi za igranje,muziku,internet
Galaxy nexus.
| 21 | Sony xperia s |
|---|---|
| 14 | Galaxy Nexus |
Meni je Xperia S bolja i to iz vise razloga. Na prvom mjestu bih istakao razliku u kamerici 12,1MP vs 5Mp. Procesor Xperie je takodjer jaci 1,5 vs 1,2, a i kako sam vidio Nexus nema ni radio...
Xperia je relano bolji izbor.
Evo i linka usporedbe:
http://geekaphone.com/compare/Sony-Xperia-S-vs-Samsung-GALAXY-Nexus
Xperia po meni ali kad se gore stavi stock ICS.
Evo ti detaljna usporedba:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4219&idPhone2=4369
Ja bi definitivno Sony-a uzeo...
A zašto nebi išao na galaxy s2?
Po meni je on još uvjek najbolji android na tržištu (osim možda HTC One-a).
@medikus-ne smeta mi to
ne sviđa mi se S2
Galaxy S2 ja ne bih uzeo zbog ekrana, super je zbilja i nisam nijednu zamjerku imao na njega kad sam ga imao, ali mi je rezolucija pre pre mala na tako velikom ekranu.
Uglavnom Nexus ima veci ekran, Super AMOLED za razliku od osjetno losijeg LCDa, naravno ima nesto manji PPI, ali ja cu ti potvrdit da je ekran na Galaxy Nexusu jedan od najboljih koji mozes naci na mobitelima danas.
Apsolutno odlican.
Ergonomija je super, notification LED je isto fino skriven i jako koristan, mobitel je jako cvrst te apsolutno nista ne skripi, ICS je brutalan tako da, ne vidim nijedan razlog zasto Xperia S, ako te privlaci kamera, mogu ti rec da je kamera na Nexusu bolesna, ima sve gluposti ko Xperia S osim manje pixela, ako te to pali, da ne spominjem prejak zero shutter lag, mogucnost slikanja dok snimas, itd...
Oba mobitela su super, sad samo moras odlucit sto ti je vaznije i koji ti se vise svida.
Xperia S.
Jedini nedostatak je sto nema ICS trenutno, ali on dolazi uskoro. Po skoro svemu ostalom je bolja.
Eventualno ako se radi o subjektivnim dojmovima zbog dizajna.
Galaxy S2 ja ne bih uzeo zbog ekrana, super je zbilja i nisam nijednu zamjerku imao na njega kad sam ga imao, ali mi je rezolucija pre pre mala na tako velikom ekranu.
Uglavnom Nexus ima veci ekran, Super AMOLED za razliku od osjetno losijeg LCDa, naravno ima nesto manji PPI, ali ja cu ti potvrdit da je ekran na Galaxy Nexusu jedan od najboljih koji mozes naci na mobitelima danas.
Apsolutno odlican.
Ergonomija je super, notification LED je isto fino skriven i jako koristan, mobitel je jako cvrst te apsolutno nista ne skripi, ICS je brutalan tako da, ne vidim nijedan razlog zasto Xperia S, ako te privlaci kamera, mogu ti rec da je kamera na Nexusu bolesna, ima sve gluposti ko Xperia S osim manje pixela, ako te to pali, da ne spominjem prejak zero shutter lag, mogucnost slikanja dok snimas, itd...
Oba mobitela su super, sad samo moras odlucit sto ti je vaznije i koji ti se vise svida.
Iskreno rađe bi imao amoled nego duplo veću rezoluciju.
Ali eto ako bira između ova dva ja sam za galaxy nexus zbog amoleda, ekran je najbitnija stvar na smartphoneu (osim naravno pozivanja i poruka :) ), pa onda sve drugo, a i specifikacije su solidne + čisti ICS.
koji od ova dva mobitela je bolji?koristio bi za igranje,muziku,internet
pa galaxy nexus brate, ima veci display, sto je svakako odlićno za igranje, internet, za muziku je isto dobar
uz to ces prvi dobiti iduci update za jelly bean, jel kako ce se zvati naredni update
Ekipa, koliko vam traje baterja na Galaxy Nexus? Neki kažu da izdrži cijeli dan, drugi da ne može 3 sata na 3g surfanju??
samsung je brzi....
moras odredit prioritete prvo
multimedija i gaming na xperiji,ostalo samsung
max
nest,ali kad gledas videe ili nesto,igrice itd... te tipke se maknu i ekran se prosiri
kamera je nedvojbeno bolja,ali nexus ima bolji procesor i brzi je
sad sam mjenjk jedan za drugi i puno mi je udobniji nexus,brzi gladji,i tipkovnica je bolja...
ali za multimediju i igre je xperia bolja...
a za lezanje u ruci... meni su obadva super,al recenzije su na strani samsunga,jer je laksi i tanji
max