Sony Ericsson Xperia X8 problemi

poruka: 7
|
čitano: 3.853
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen

Pozdrav!

Imam X8 s mnogo problema :D

Blago rečeno nemam apsolutno nikakvog pojma o androidu.Na x8 nisam ništa dirao već sam ju koristio takvu kakvu sam dobio.Znači firmware 2.1(sastrane piše i update1).broj modela E15i

Moji problemi su sljedeći

1.Kad ga ''spojim'' na wifi piše da je spojen ali je na simbolu za signal svejedno lokotić

2.Kad idem na market trazi me google account.Fino ga napravim i idem sign in i onda ili piše da nemam network connection(idem na connect to wifi i piše da je spojen-.-) ili da se nemože spojiti

3.Onda u postavkama kad hoću skinut postavke interneta i MMS-a ili uopće ne reagira ili veli da nema WiFi-a

Hard reset nemogu napravit jer imam previše kontakata na njemu koje nemogu poslat na google acc naprimjer jer se dogodi ista stvar ko u problemu 1. a nemogu ih sve prepisivati :D

Molim za bilokakvu pomoć

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Sony Ericsson Xperia X8 problemi

Jel imas kabel? Ako da spoji ga na pc, napravi sync i onda hard reset-..

inox
13 godina
neaktivan

U servisu su mi rekli da mije matična savinuta i da neradi ali ja kad ga probam upaliti počne blicati lampica koja signalizira da je baterija prazna. Sad mene zanma kako mobitel radi kad su rekli da neradi. može pomoć??

bosnian_pro
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

U servisu su mi rekli da mije matična savinuta i da neradi ali ja kad ga probam upaliti počne blicati lampica koja signalizira da je baterija prazna. Sad mene zanma kako mobitel radi kad su rekli da neradi. može pomoć??

bosnian_pro
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pozdrav

Imam isti telefon i isti problem sa marketom, sve ovo sto si napisao pod br. 2 i meni pokazuje. da li si nasao problem, jer ja nikako ne mogu da nadjem resenje?
sadad
12 godina
neaktivan

Pozdrav

Imam isti problem kao Zin8 sto je naveo u gore navedenom pod br.2! Ako neko moze da pomogne neka pise... HITNO!! hvala :)

sadad
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dejan989 kaže...

Pozdrav

Imam isti problem kao Zin8 sto je naveo u gore navedenom pod br.2! Ako neko moze da pomogne neka pise... HITNO!! hvala :)

Napravi reinstall svega preko SEUS-a

Tamo negdje u srcu Balkana, moja ljubav moja lijeva strana.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice