Sony ericsson live with walkman ili x10

poruka: 10
|
čitano: 3.199
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Koji je mobitel bolji planiram kupiti jedan od ovih dva pa molim misljenja, pluseve i minuse oba dva mobitela. Kamera(snimanje i slikanje), muzika, software, display i ostalo.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Riječ je o xperiji x10

ili x10 mini/pro  ?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Sony ericsson live with walkman ili x10
ctodorov kaže...

Koji je mobitel bolji planiram kupiti jedan od ovih dva pa molim misljenja, pluseve i minuse oba dva mobitela. Kamera(snimanje i slikanje), muzika, software, display i ostalo.

ja sam vlasnik se live with walkman iliti wt16i mogu reć samo riječi hvale ovako 512mb ram + 1gh procesor i dosta jaka grafa kojom deres sve igre za mobove bez trzaja i sl .. (imao sam galaxy ace i neke su mi igre znale malo trzat) čine ovaj mobitel best buy .. ja ti preporučam njega .. i da bas i zvučnici su ono presuper a i svjetlo dok mjuza dere također upotpunjuje doživljaj {#}

17 godina
neaktivan

X10 velika.

A kakva je kamera za slikanje, je li ima autofocus za slikanje i kako slika po noci. Da li ima svjetlo pri video snimanju po noci i kakva je kvaliteta slike naspram velike x10 u snimanju i  slikanje.

Je li velicina ekrana, dovoljno velika za gledanje youtube klipova i za surfanje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 13:38 (ctodorov).
17 godina
neaktivan

je li ima tko da odgovori na ovo zadnje pitanje u vezi razlike

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bolju kameru ima X10, to je sigurno, lijepse fotografije i video zapise pravi. Razlika je u megapikeslima 8MP naprema 5MP, ali treba napomenuti da i Live with walkman ima autofokus sto je bitna stavka kod pravljenja fotki. X10 ima ekran 4incha dok LiveWW ima 3,2 - i jedan i drugi ekran su odgovarajuci za gledanje youtube-a i surfanje po netu. Postoji razlika, naravno da je veci ekran lakse koristit, ali je i ovaj drugi takodjer funkcionalan - primjer - kod Iphone 3GS-a ekran je 3,5 incha, sto je mala razlika u velicini...

Ova dva mobitela su totalno dvije kategorije, tako da ih je tesko usporedjivat, ali ipak X10 je jos uvjek bolja.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hvala na informacijama, muci me jos samo to da li bi se zadnja verzija android softwera podrzavala na x10 i da li postoji nadogradnja, posto na gsmarena.com pise da za live with walkman podrzava.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ctodorov kaže...

Hvala na informacijama, muci me jos samo to da li bi se zadnja verzija android softwera podrzavala na x10 i da li postoji nadogradnja, posto na gsmarena.com pise da za live with walkman podrzava.

Za x10 imas 2.3 android zvanicni, ICS-a koliko znam zvanicno nece biti, osim custom romova.

13 godina
neaktivan

Dobar dan.Zanima me par stvari za ovaj telefon.Uspio sam ga prokuziti ali mi nije jasno teme za ovaj telefon.Vidio sam da ih imam vec u njemu al sam pokusao skinuti neke nove sto sam i uspio i preko bluetootha prebacio na telefon,poanta je sto ama bas nigdije nemogu naci di je on spremio tih 7-8 tema na telefon.I zanima me da li ima mogučnost da si posebno sortiram glazbu onako kako ja zelim,domace,strane itd.unaprijed hvala.

dp
15 godina
1. Nezz A 2. Radi playliste
AMD u <3 Intel u C===3
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice