Sony ericsson G502 pitanje za masku i prodaja

poruka: 19
|
čitano: 7.125
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

ovak mene zanima koliko košta maska za navedeni mobitel i di se može nać u zg ali za jefitne novce, max do 50 kn 

a i prodajem mobitel ili mjenjam za lg cookie 

mob je u dobrom stanju ima kutiju, usb, punjać, papire, a garancija je istekla, a maska ima par ogrebotina, a izlizane su tipke one kaj su srebrne, npr. pa prihvatit poziv, prekinut, onaj sredina "odabrat", i tipka za ljevo i desno.......maska je crveno crna, ima memorisku od 2 gb, ima 2g mrežu, prodaja za 300 kn..........a ako je neko zainterisiran za zamjenu samo kuki tražim i bez nadoknade, ali zato ja netražim puno jer je meni dovoljan uređaj, punjać i ako ima može i kutija.........ostalo imam netreba mi memoriska jer imam od 16 gb.......hitno............

a ako nitko neželi nit kupit nit zamjenit može samo da mi kažete jel netko od vas prodaje masku ali da je bez ogtrbotina.........

ZAGREB.............

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

haloo ljudi di ima da se kupi maska za navedeni mobitel i koliko košta..........

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Sony ericsson G502 pitanje za masku i prodaja
renoboXX kaže...

haloo ljudi di ima da se kupi maska za navedeni mobitel i koliko košta..........

Čekaj da ti netko odgovori. Ne moraš se telit. I nije maska, nego je kučište. Za tu cijenu u HR nečeš naći, eventualno na e-bayu.

Kada ti netko kaže da si glup, bolje je šutiti nego govoriti i potvrditi da si glup.
15 godina
protjeran

pa dobro koliko bi koštala u hr........točnije u zg.........

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
renoboXX kaže...

pa dobro koliko bi koštala u hr........točnije u zg.........

Moraš naći neki servis koji ju ima. Ali ne računaj na manje od 200-250 kn sa zamjenom.

Kada ti netko kaže da si glup, bolje je šutiti nego govoriti i potvrditi da si glup.
15 godina
protjeran

ma da 200 kn

hahaha.....**bate kaj su glupi za te novce kupim drugi na oglasniku...........rađe kupim preko ebay-a za 50-70 kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
renoboXX kaže...

ma da 200 kn

hahaha.....**bate kaj su glupi za te novce kupim drugi na oglasniku...........rađe kupim preko ebay-a za 50-70 kn

Zaboravio si da u tih 200-250 kn ide marža,pdv i naplata ugradnje. Ako nikad nisi mjenjao kučište na mobu, to ti može biti vrlo rizično. Ako želiš, ja ti to napravim.

15 godina
protjeran

ma već sam ja rastavljao mobitel u 100 dijelova pa mi nije proble...........meni samo zanimalo koliko košta u hr.........a ako je toliko........do 200 kn onda ništa jedino mi ostaje ebay........

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

samo jedno pitanje vezi sony-a g502

mob se automatski ugasi

primjer: pun je, i sve super dok tipkam tipke i nešto radim ili slušam muziku.....a kad miruje ugasi se

ali nije ćesto nego onak neznam točno da kažem 

ali u jednom danu mi se ugasio barem 5 puta.......

i onda je super nekih mjesec, dva i onda opet tako i nez šta mu je 

ali otprilike u mjesec dana se ugasi 10 puta.........

ŠTA BI TO MOGLO BIT ???????.........

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.10.2010 21:19 (renoboXX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
renoboXX kaže...

samo jedno pitanje vezi sony-a g502

mob se automatski ugasi

primjer: pun je, i sve super dok tipkam tipke i nešto radim ili slušam muziku.....a kad miruje ugasi se

ali nije ćesto nego onak neznam točno da kažem 

ali u jednom danu mi se ugasio barem 5 puta.......

i onda je super nekih mjesec, dva i onda opet tako i nez šta mu je 

ali otprilike u mjesec dana se ugasi 10 puta.........

To ti riješi nadogradnja softvera. Skini SEUS i to je to.

15 godina
neaktivan

Jel mi moze neko pomoc?.Naime imam g502.Mobitel je bio od brata.Uzeo je drugi kad ga je ovaj poceo za....Naime mobitel nisam mogo upalit.Instalirao sam softwer zadnji.Imam 2 baterije i isprobao sam oba dve i ista stvar.Mobitel mogu upalit.Pojavljuje znakove zivota.Kad ga upalim tipkovnica pocne svijetliti i mobitel zavbrira kao i svaki kad se upali,i tako se stalno taj ciklus ponavlja.Nikako da mi se pojavi Sony slika.2 puta sam instalirao softwer i nista

17 godina
odjavljen
Dolu kaže...

Jel mi moze neko pomoc?.Naime imam g502.Mobitel je bio od brata.Uzeo je drugi kad ga je ovaj poceo za....Naime mobitel nisam mogo upalit.Instalirao sam softwer zadnji.Imam 2 baterije i isprobao sam oba dve i ista stvar.Mobitel mogu upalit.Pojavljuje znakove zivota.Kad ga upalim tipkovnica pocne svijetliti i mobitel zavbrira kao i svaki kad se upali,i tako se stalno taj ciklus ponavlja.Nikako da mi se pojavi Sony slika.2 puta sam instalirao softwer i nista

A da li ekran svijetli? Da li ima neko crveno svjetlo na power tipci ili bilo gdje možda?

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
15 godina
neaktivan

Vidi cijela tipkovnica svijetli i ektran onak crn je al svijteli nije koda je ugasen.Pa se tako to ponavlja mobitel se ugasi pa ponovo isto i tak stalno

Crveno svijetlo da.Svijetli mi dam kod josticka 

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 23:13 (Dolu).
17 godina
odjavljen
Dolu kaže...

Vidi cijela tipkovnica svijetli i ektran onak crn je al svijteli nije koda je ugasen.Pa se tako to ponavlja mobitel se ugasi pa ponovo isto i tak stalno

Crveno svijetlo da.Svijetli mi dam kod josticka 

Sj*bo si mu EROM. Može se srediti, ali ti to sam ne možeš napraviti. Pravac servis, ništa li-la, ništa sin tetka od mamine jetrve, ništa internet, nego baš servis.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
15 godina
neaktivan

A onda nista.Heb....Nisam ga ja smrdo nego se bratu odjednom ugasio.Nosio ga kod majstora i reko mu je softwer.No nije htio ga popravit nego si uzo drugi mob

17 godina
odjavljen
Dolu kaže...

A onda nista.Heb....Nisam ga ja smrdo nego se bratu odjednom ugasio.Nosio ga kod majstora i reko mu je softwer.No nije htio ga popravit nego si uzo drugi mob

Ma pošalji to meni poštaom, sredim ti to ako se bude dalo za porciju ćevapa.

15 godina
protjeran
Dolu kaže...

ako si u zagrebu.......odi na hainclovu u konzumu kod ulaza servis mobitela zove se "tajo" i to jeftino popravlja meni je promjenio cijelo kućište od moba g502 za 120 kn, a za softver ti je nekih 70 kn....i ako imaš neke dijelove od mobitela bilo kakvog npr. : ekran, baterija, slušalice, usb kabal, bilo šta samo mu to donesii smanjit će ti cijenu a možda ako vrijedi nekih 100 kn nećeš trebat ni platit..........

15 godina
neaktivan

Ma ja sam ti iz NG.A mob sam svejedno mislio prodat ga(u slucaju da sam ga popravio).Stavit cu ja sliku pa vi vidite jeli je to stvarno otiso taj E kako vec što svijetli crvena lampica.

15 godina
neaktivan

Ljudi popravio sam mobitel.Naime kako je mob pio prljav od prasine,brat radi keramiku.Krenuo ja iz zaje.. ocistiti ga iako nije radio.Samo sam skinuo poklopac od kamere malo propuhao i vratio nazad kako nisam mogo ga skroz rastavit.Uzo ja kameru da snimim video da pogledate šta je i ono upalim mob i pojavi se sony eriscon logo i pise please wait i nakon pola minute softwer se uradio.Upiso sam pin i sve super.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice