Smartphone - ja odustao, odoh nazad na Nokiu : )

poruka: 41
|
čitano: 9.481
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Smartphone - ja odustao, odoh nazad na Nokiu :
mierda-del-torro kaže...

slažem se sa autorom.

sad imam samsung s5260 i nikako se naviknut na tipkanje po ekranu.

kupi si ovaj mob nokia 8850 stane ti u kutiju od cigareta.

to sam oduvijek htio imati al je u svoje doba bio preskup mob

Da da odličan je taj mob! To mi je bio drugi izbor iza zippa. Legenda je legenda... jedva čekam da dođe pa da napravim "upgrade"

stroja sa verzije 6.0 na verziju 1.0 : ) Jednom je neki tip iz zajebancije "testirao" win 95 umjesto očekivane win 7 (nije mu došla

na vrijeme, ne znam u čemu je bila stvar točno) - i ono našao more pluseva u odosu na sedmicu - "zauzima jako malo resursa,

brža, puno brže radi, jednostavnije sučelje..." lol

17 godina
neaktivan

Je ja isto dinosaurus pa podrska kolegama dinosaurisima (ima nas ocigledno za cijeli jedan 'lost world' bez akcelerometra, 'ljutih ptica', 10000000 aplikacija i dnevnih punjenja mobitela).Doduse ja nebi te upaljace male jer mi tipke nezgodne

Neke klasicne nokije one 'firmske' jeftine su neunistive E50,70,52  ,6230 , 6220 ,6120  .... ma bezbroj ih i virtualno su neunistive i najjednostavnije za zvanje i sms

3 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Za one koji se groze touchscreen mobitela a htjeli bi da bude smart, da ima fizičku tipkovnicu, da ima hd kameru itd. Mislim da je pravo rješenje Nokia E6 http://www.gsmarena.com/nokia_e6-3717.php evo i jedan od cijena na njuškalu http://www.njuskalo.hr/nokia-ostali/nokia-e-6-original-hr-menu-garancija-brza-dostava-oglas-2840821 (nije moj oglas da nebu zabune)

Emocije su poput vala, nikad ne zadrže isti oblik…
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 11:17 (Lex Luthor).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lex Luthor kaže...

Za one koji se groze touchscreen mobitela a htjeli bi da bude smart, da ima fizičku tipkovnicu, da ima hd kameru itd. Mislim da je pravo rješenje

Ajme prijatelju, ma ne sumnjam ja da je to superkvalitetan mobitel, vjerovatno je i moćan i praktičniji od modernih smartfona u puno stvari, no tu rugobnu ciglu ne bi nosio ni pod razno : ) Kad bi ne netko zvao u društvu išao bi se u zahod javit od srama : ) Sorry malo pretjerujem no taj bulky dizajn mi se ne sviđa nikako. Nekako ujedinjava najružnije od oba svijeta, no hej ukusi se hvala Bogu razlikuju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 11:28 (Thorien Kell).
15 godina
neaktivan

ja samo čekam da naletim na odličan primjerak Nokie 8910 ili eventualno Siemensa SL45i, i odmah prodajem Omniu 7 ;)

17 godina

Jes, ne valja smartphone, pa odmah skupe obične mobitele kupujete, a treba samo SMS i pozivi... kako da ne.

Da treba samo SMS i pozivi, kupili biste najobičniji i najjeftinij mobitel u ponudi i gotovo.

No jebiga, kad se u društvu mobiteli stave na stol, nije baš cool imati neki Nokia krš :)

Kome uopće treba smartphone? Da nešto radi sa njime i na taj način zarađuje? A da to ne može sa običnim telefonom?

Joj, joj, joj... opravdavanje vlastitog šminkeraja je vrlo zeznuta stvar. A imiđ građen na stakalcima i šljokicama nije ono što se cijeni.

Thorien, tebe (pretpostavljam) znam sa useneta, no nemam dojam da si prešao tridesetu i da grabiš prema četrdesetoj, tak da nemaš opravdanja za ovakav ispad. I zašto tražiš potvrdu pučanstva? Ak te smeta, frkni ga i kupi si nekaj adekvatnog tvojim potrebama. Osobno ne bih nikad kupio smartphone sve dok baterija u njima ne bu trajala tjedan dana. Do tada - baj baj. Ta stavka mi je najbitnija.

So, if God has existed forever...you know, what did he do in his spare time, like, before he made the Earth and everything?
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Father_Dougal kaže...

Jes, ne valja smartphone, pa odmah skupe obične mobitele kupujete, a treba samo SMS i pozivi... kako da ne.

Da treba samo SMS i pozivi, kupili biste najobičniji i najjeftinij mobitel u ponudi i gotovo.

No jebiga, kad se u društvu mobiteli stave na stol, nije baš cool imati neki Nokia krš :)

Kome uopće treba smartphone? Da nešto radi sa njime i na taj način zarađuje? A da to ne može sa običnim telefonom?

Joj, joj, joj... opravdavanje vlastitog šminkeraja je vrlo zeznuta stvar. A imiđ građen na stakalcima i šljokicama nije ono što se cijeni.

točno...ko bi prisato vratit se na Samsung D500 (kao ja) i mjesečno potrošit cca 100kn za bon, kad more imaš šminku androide i walk-n-web i mjesečno utuč 400 -500 kn za račun...no zato radnici u t-komu ili vipu ili tele 2 voze svi redom nove aute...

15 godina

Imam Nokia 6303c.Za moje potrebe dovoljno.Čvrst,kvalitetan mobitel.Za moje potrebe dosta.Internet mi na mobu ne treba,za navigaciju imam gps u autu.

Model 6700 je još bolji(kako kome).

Također imam kolekciju nokia doma

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Batista kaže...

+1

I ja sam sa smartphonea otisao na Mobitel, ne nabrijanu pi*zdariju koja mi se hoce raspuknut u dzepu dok cucnem...

Te faking velike dijagonale ekrana su mi stvarno sulude.

I samo rastu i rastu... Jos malo pa budemo imali zrcalo u kojem cemo se moc vidjet u omjeru 1:1, bit ce sklopivo na 100 dijelova i kad ga rasklopis - neces skuzit preklopne rubove :)

Otisao sam na SE W910i i sad sam na K850i.

Istina da bi htio mob da ima primjerice HD kameru, dobar Wifi i to je to, al da ima fizicku tipkovnicu... Za sad nisam naisel na takvo kaj...

Xperia Pro, Xperia Mini Pro.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 19:31 (ormar).
16 godina

Smartphone for me? WTF,a koji će mi klinac kad nisam ja smart{#}

Meni dobar moj SE W890i.Nit je težak,nit velik.

A,nije baš ni mali pa da ne skužiš kad ti ispadne iz džepa.

Ipak,ako i ispadne,i bubne o tvrdu podlogu,fino se razleti na 3 dijela:

1.kućište

2.baterija

3.poklopac

I tako primjetiš 100% i ne izgubiš ga{#}

A ima sve ono što treba meni(nisam zahtjevan preveč).

Pozivi,SMS,MMS(koji ne koristim).

Spajanje na net,provjera/odgovaranje mailova.

Multimedia: ipak je iz porodice Walkman-a pa daje solidan zvuk

i često ga koristim za slušanje glazbe.

Može se pogledati i koji video bez problema.

A ima i igrice(jedno 50-ak komada instalirano,većinom logičke i RPG).

I sve to na mobitelu s klasičnom tipkovnicom,s rezolucijom 240x320

(doduše,zaslon mi se čini katkad premalim i tu nalazim jedinu zamjerku)

A,prije ovog moba sam imao SE K550i

(većinom sličan,samo lošija kamera i zaslon manjeg formata)

I taj mobitel nisam lako prežalio.

A,neću niti ovaj.U suštini,kupujem mobitel samo u slučaju da fakat trebam.

Neću reći da je moj SE bolji od bilo kojeg smartphone-a,no meni osobno je bolji.

Također sam sad s malo više godina na grbi i nisam se baš dobro snašao

s touchscreen-ovima u par pokušaja iz radoznalosti.

Ili nemam živaca...ili nemam osjećaja za te sofisticirane tehnologije{#}

Old Insomniac
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

To si u pravu, kada mi ispadne W995i onaj aluminijski (ili od čega već) poklopac takvu buku napravi kad ispadne da ne mogu ne primijetiti da je ispao. ^^

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice