Simpa Častilica - koja idiotska tarifa

poruka: 8
|
čitano: 2.734
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Poziv unutar mreže i izvan mreže je nevjerovatnih 2kn/minuta,cijena SMS poruke je 0.49kn unutar mreže,a izvan je 0.99 kn,a uspostava poziva je 0.39kn,ali zato za svaku minutu primljenog poziva dobiješ 2kn,ali ukoliko zovu s drugim mreža (bonbon ne spada u te druge mreže).Koji je to id**t smislio?

Aktivacijom tarife, korisnik stječe pravo na pogodnost primanja dodatnog iznosa 2,00 kune po punoj minuti razgovora dolaznih poziva iz ostalih mobilnih mreža, osim za pozive bonbon korisnika. Dodatni iznos ima valjanost do 2.studenog 2011. godine u 23 sata i 59 minuta, nakon čega se eventualno preostali iznos briše.

U3PM

3 0 hvala 0
16 godina
Re: Simpa Častilica - koja idiotska tarifa
Ak imas tarifu kod nekog drugog operatera sa recimo 1000min poziva iskoristis 900 = 1800kn.

Ja.cu to napravit.
Neaktivan.
15 godina
neaktivan

Da,ali večinom kad daju besplatne minute odnose se unutar mreže,tako da je bezveze tenkirati ovu karticu i onda pričati za 2kn po minuti.

Recimo tomato karticu se može tenkirati sa extra tarifama,jer minute su prema svim mrežama.Meni je prošli mjesec ostalo oko 50 min,kojih sam mogao zadnji dan prebaciti na tomato.To ću napraviti ovaj mjesec ako ostane neiskorištenih minuta.

U3PM
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 23:24 (U3PM).
16 godina
neaktivan

joj to sam cuo da se neko nazove pa prek noci ostavi mobitel upaljen...

Što mislite bili se dalo nac par rupa u tarifi i sam sebi pucat pare ( recimo uzmem VIP karticu i na nju stavim 100 besplatnih min i to je 200 kn ili slicno ? )

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jedini problem je sto nakon 1,5 h razgovora samo prekine pa se moras ponovo nazvat,tako ti propada plan za preko veceri...vald ak slucajno nazoves da neskines nes previse para s racuna...

muskarci imaju dvije emocije:napaljen i gladan...ako ga vidis bez erekcije, napravi mu sandwitch....
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Govnar1 nedaju nit promjenu tarife nit aktivaciju veb'en'volka...

Sve jedno cu nabit 1800Kn, jel mogu prodat za 150Kn?????????

Neaktivan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ili iz firme sam sebe zovem. {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
U životu nisam aktivirao nikakve tarife,jednom sam se opekao kod T-Mafije kad sam uzeo pretplatu.Sad lijepo kupim bon kad treba i to je to.
alrighty then
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice