SE Xperia X2 ili Xperia X10 Mini Pro

poruka: 9
|
čitano: 2.680
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozzz

Evo dvoumim se između ova dva telefona....

X2 je veći, ima bolju kameru i Windows Mobile OS; dok X10 radi na Androidu i dosta je manji......

Eto to su u principu glavne razlike, pa dajte svoj savjet....

Nemam iskustva niti sa Androidom ni sa Win Mobileom, i ovdje leži najveća dilema, X10 je manji ali mi se i više sviđa....

Pa evo, dajte svoja mišljenja i razloge zašto odabrati jedan od ova dva telefona =)

X10 Mini Pro

Xperia X2

Hvala

Jeberštaub and Mudalo, they are out there!!!! They only apear to be unreal, to the untrained eye!
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 8:38 (Zvekan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: SE Xperia X2 ili Xperia X10 Mini Pro
Zvekan kaže...

Pozzz

Evo dvoumim se između ova dva telefona....

X2 je veći, ima bolju kameru i Windows Mobile OS; dok X10 radi na Androidu i dosta je manji......

Eto to su u principu glavne razlike, pa dajte svoj savjet....

Nemam iskustva niti sa Androidom ni sa Win Mobileom, i ovdje leži najveća dilema, X10 je manji ali mi se i više sviđa....

Pa evo, dajte svoja mišljenja i razloge zašto odabrati jedan od ova dva telefona =)

X10 Mini Pro

Xperia X2

Hvala

A da vidiš onaj samsung wave ja ga isto mislim kupiti. :D

Budala56
17 godina
neaktivan

Da, ali taj me ispadne malo preko 2000 kn, dok su ova dva oko 1500, za ugovor od 24 mjeseci....

Definitivno ce prebacujem sa Vip pretplate na Tele2, a i uzet ću ugovor na 24 mj., ali nebi išao preko 1500 kn

za telefon...

Edit: Vrijedi li ovaj LG išta? Ima slabiju kameru, ali se dojma kao čisto pristojan telefon.....

Jeberštaub and Mudalo, they are out there!!!! They only apear to be unreal, to the untrained eye!
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 10:00 (Zvekan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

<bump>

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zvekan kaže...

Da, ali taj me ispadne malo preko 2000 kn, dok su ova dva oko 1500, za ugovor od 24 mjeseci....

Definitivno ce prebacujem sa Vip pretplate na Tele2, a i uzet ću ugovor na 24 mj., ali nebi išao preko 1500 kn

za telefon...

Edit: Vrijedi li ovaj LG išta? Ima slabiju kameru, ali se dojma kao čisto pristojan telefon.....

Nevjerujem da je optimus kvalitetniji od sonya. moj je izbor sony iako je manji, ima ga moj prijatelj i njemu je kaže sasvim solidan, touch radi dobro. Sad dobiva 2.1 Android, dobiva i optimus al kasnije. S tim i hd snimanje. po meni sony bolji.

EDIT: jel ti treba mobilni za zabavu, slikanje, poruke.....?

Budala56
17 godina
neaktivan

Primarno za zabavu i fotkanje, eventualno gledanje nekog filma na faksu i slično, vjerojatno ću igrati i igre na njemu; a

ono treba mi kao dobar multimedijski uređaj, rijetko kao navigacija, te za mailove....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zvekan kaže...

Primarno za zabavu i fotkanje, eventualno gledanje nekog filma na faksu i slično, vjerojatno ću igrati i igre na njemu; a

ono treba mi kao dobar multimedijski uređaj, rijetko kao navigacija, te za mailove....

Za zabavu je pomeni najbolji sony, al za igre lg jer ima veću rezoluciju.. al opet kad bi gledali realno sony je kvalitetniji, jest manji, bolji za zabavu, i optimus je prvi mobilni iz lg koji je android pa je bugovit..na tebi je izbor! Sretno! :D

Budala56
17 godina
neaktivan

Nekako mislim da ću uzeti X10 Mini =) puno sam Googlao i taj mi model ulijeva najviše povjerenja....

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sretna kupovina! :D

Budala56
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice