SE w910i

poruka: 11
|
čitano: 2.668
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
N73 vs. w880i

Želim si kupiti ovaj mobitel,ali naime na netu piše da se jako puno kvari i sl.Eh sad nebi ga uzeo u obzir pri kupnji da nisam primjetio da svi ti postovi na online forumima nisu stari,tj. iz 2007.Jel itko ima informacije kako se w910i ponaša,tj. dal se kvari?

Edit:koji mobitel preporučate do 3000kn;preferiram SE.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.3.2008 16:10 (Royal'Kimi).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: SE w910i
Royal'Kimi kaže...

Želim si kupiti ovaj mobitel,ali naime na netu piše da se jako puno kvari i sl.Eh sad nebi ga uzeo u obzir pri kupnji da nisam primjetio da svi ti postovi na online forumima nisu stari,tj. iz 2007.Jel itko ima informacije kako se w910i ponaša,tj. dal se kvari?

Edit:koji mobitel preporučate do 3000kn;preferiram SE.

Je kupovao je to prijatelj nedavno, nije se baš obradovao. Dosta je spor, i čini se nekako nekvalitetan (klapa). Radije kupi Nokiu 6120 classic ili sada na akciji E65 (to su prvi symbian telefoni koji stvarno lete, a mogu sve što "nepametni" java telefoni i puno više, za oprilike istu cijenu).

P.S.

Sorry, malo sam spor jutros, nisam pročitao post do kraja. Ako hoćeš SE mobitel, radije kupi neku ciglicu, kliznima su mehanizmi prelabavi (iskustvo temeljeno na w910 i s500). Osobno preferiram K seriju, al to je stvar prioriteta (u pravilu glazbu mogu svirati kao i W serija uz malo truda, a fotoaparat je barem dovoljno dobar da navečer vani mogu okinut sliku i ujutro se prepoznat na njoj)

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2008 11:07 (Cika Jova Zmaj).
17 godina
SE w910i

Ako hoćeš da ti se preporuči neki SE napiši što ti je bitno, na što ciljaš ili trebaš. Vidim kako gledaš W (glazbenu seriju) mobitela. Čuj meni se baš taj W910i i ne sviđa previše, što ne znači daje loš (ako ti se da čitat evo recenzije).

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SE w910i

Znaci preferiram da je i W serije,da ima radio te narvno fotić,mogućnost odlaska na internet,dosta memorija(npr dolazi s karticom 1GB ili sl.)Naravno netreba biti iz w serije,ali ovo gore navedno treba imati.

Eh sad W880i je odstan tanka,klasiči izgled,w850i je lijep,ali čini mi se star;dok je w910i odlican po viđeno,ali se dosta kvari.

0 0 hvala 0
17 godina
SE w910i

E sad moja preporuka je uvijek za Symbian modele, neznam dali ti to što znači. Tako da bi ti preporučio W950i 4GB svoje memorije, nije proširivo, a i nema ti kamere ali ima fm radio (vjerojatno odustaješ). Od ostalih dummy (običnih) možda W610i solidan mobitel, ima ga moj bratić, zadovoljan. Mislim dati nije ni loš W880i. A ovaj W850i neznam, ne preferiram nešto klizne modele, a i deblji je. Pogledaj malo i W810i.

A od svih SE modela za cijenu do 3000Kn preporučio bih ti Symbian model P1, ima sve i više što tražiš (mislim da biš našao novog u oglasniku do 3k Kn, u dučanima oko 3500Kn). Ili neki običan K550i K800i K850i

Dao sam ti i linkove za pročitate recenzija o njima.

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

znaci odluka pada izmedu w880i i nokie n73;koji je bolji?

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2008 15:21 (Royal'Kimi).
17 godina
neaktivan

anyone?

17 godina
SE w910i

Moja preporuka, Nokia N73 imam je i sam. N73 ti je Symbian model u odnosu na SE W880i, što znači velika prednost jer si možeš instalirati veliki broj kvalitetnih aplikacija. Gledano sa hardverske strane prednost N73 nad W880i je u tome što Nokia ima fizički veći ekran, 3.2Mp kameru sa auto fokusom u odnosu na SE model, koji nema ni bljeskalice i mislim da je bez AF. N73 ima stereo zvučnike, vanjske i dobre su kvalitete. Također W880i nema ni infrared, dobro možda ga toliko ni ne koristiš ali opet.

Prednost W880i je u tome što je brža, mislim rad sa samim mobitelom, ulazak u meni i ostalo. Ali N73 kao što kažem je Symbian, a to su nešto sporiji telefoni u  odnisu na dummy modele.

Preporuka N73.

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

još jedno pitanje:koliko je n95 bolja od n73 i dali je n73 doista jako spora?

17 godina
SE w910i

Pa N73 i nije tako spor ubiti svi Symbian modeli su sporiji od običnih dummi telefona, samo što je neki Symbian nešto brži drugi sporiji, a opet ovisi kao na kompu koliko ga natrpaš i opteretiš. Ja sam sa brzinom na N73 sasvim zadovoljan.

Što se tiče usporedbe N73 i N95 je u tome što N95 ima nešto veći ekran, posjeduje WiFi kao i ugrađeni GPS. To bih naveo stvarno kao velike prednost. Isto tako ima i podršku za HSDPA. Po karakteristikama ima i brži procesor 332MHz dok je kod N73 220MHz. Nedostatak je slaba baterija tako da ćeš ga vijerojatno svakodnevno puniti, a i pritužbe idu na klizni (slaid) mehanizam, dosta nekvalitetan i raskliman. Pogledaj malo i N95 8GB u odnosu na običnu N95 kvalitetniji slaid mehanizam i nešto sitno veći ekran, a i baterija većeg kapaciteta.

Prednost N73 bolja i dugoviječnija baterija te kvalitetnija izrada, razlog nije klizna tako da... Možda sam nešto i zaboravio napomenuti ali to bi u grubim crtama bili to.

Više o usporedbi N73 i N95: tu

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
SE w910i

imam W910i oko dva mjeseca i stvarnoje odličan, a dobioje nagradu Global Mobile Awards 2008 za najbolji mobitel.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice