Samsung Omnia i900 na WinMo 6.5, kako?
Hvala!
Samsung Omnia i900 na WinMo 6.5, kako?
Hvala!
si probao preku update service-a?
ili kako se vec zove kod samsunga...
si probao preku update service-a?
ili kako se vec zove kod samsunga...
sry za dupli post net me zeza...
Eto da postam link za flashiranje na win 7 jednostavno je i gotovo za desetak minuta.
http://www.samsung-omnia.org/rom-discussion/flashing-in-windows-7/
Na tom linku naci ces upute kako se to radi a imas i linkove(pri dnu) za potrebne alate.
Nadam se da sam ti pomogao

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
jel radio tko upgrade na 6.5 pa ako bi mogao napisati postupak ili neki link do punog opisa ali koji provjereno radi
imam verziju pda : i900XXHJ4/MRHJ3 phone : i900XXHI5
itko
Preporučam ovaj rom (bilo koji od ovih, izaberi šta ti se najviše sviđa..moj izbor je bio Ultra-lite), imao sam ga dok sam koristio i900 i super je..
Način flashanja ti ovisi o OS-u kojeg koristiš, ako je XP onda ovako, ako Vistu/7 onda ovako.
Lako je flashat i teško možeš išta shebat.. sretno
napravim sve kako pise ali nece mi prepoznat mobitel
isto sam probao i ovaj za xp ista stvar svarno ne znam zasto, jedino sto mi pada na pamet mozda zato jer nije orginal usb kabel ali opet...
ja sam se s time patil pred koji mjesec, kaj se točno događa?
napravim sve kako pise ali nece mi prepoznat mobitel
isto sam probao i ovaj za xp ista stvar svarno ne znam zasto, jedino sto mi pada na pamet mozda zato jer nije orginal usb kabel ali opet...
Jesi instalirao activesync? Probao ugasit mob pa onda ga spojit na komp? Ručno instalirat drivere?
Ne znam, ja s tim nisam imao problema.. moguće da je do kabela da je neispravan
nisam instalirao activesync za win 7 dok na xp jesam
napravim sve kako treba i onom programu idem na dected i ne moze mi nikako naci mobitel, ali ja mislim ili je u driverima jer isto ni win ga ne prepoznaju javlja se onaj uskljicnik i pise ( USB device not recognized ) iako tamo pise da treba ponovit restartanje vise puta ( to se mislis na gasenje i paljenje mobitela jel )
ili je problem u kablu ili driverima probat cu jos danas popodne nesto
na win 7 imaš mobile device center, drivere moraš koristit iskučivo one sa modaco stranice (i doslovno se svakog koraka pridržavat) isto tako moguće da ti ne radi usb port(bilo na računalu bilo na mobitelu) ili da je doista kabel neispravan
budem sve izbrisao i probat cu jos jednom mozda mi se posreci
nisam instalirao activesync za win 7 dok na xp jesam
napravim sve kako treba i onom programu idem na dected i ne moze mi nikako naci mobitel, ali ja mislim ili je u driverima jer isto ni win ga ne prepoznaju javlja se onaj uskljicnik i pise ( USB device not recognized ) iako tamo pise da treba ponovit restartanje vise puta ( to se mislis na gasenje i paljenje mobitela jel )
ili je problem u kablu ili driverima probat cu jos danas popodne nesto
moraš na usb connection staviti mass storage a ne active sync