Eee ljudi kupio bih ovi mobitel ovi tjedan u Tele 2 na pretplatu za 775kn uz prijenos broja na 24 mjeseca uz potrošnju od 100 kn. Pa jel se isplati i kakvi je mobitel. Tražim neki sa androidom i za pretplatu do 100 kn mjesecno. Hvala!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imaš ga u t-mobile u simpa paketu za 948 kn...
Ja ga planiram kupiti pa me zanimaju vaši dojmovi.
ja sam jučer uzeo galaxy3 za 995kn na dvije godine, 100kn pretplata i smiley tarifa, mob je super samo mu je kamera slaba, ako ti je kamera bitna rađe uzmi xperiu x8 za 800kn
meni neki momak nudi njega plus nadoplata za wildfire ali na kraju sam odusto.... vidio sam na nekim forumima da se ljudi zale da trza dosta, pa da im se nesto spaja na net i da ne znaju to zaustavit (iako mislim da se to da zaustavit)...
jedini veliki plus je sta ima dobar wifi, 811 b/g/n koliko sam vidio dok ostali nemaju taj zadnji standard "n" sta bi takoder trebalo znacit da ima dobar domet
da se zaustavit vrlo lako i nariktat da se spaja samo preko wifi-a, ne trza dosta nego jako rijetko, a i mjenjam mišljenje o kameri, iako ekran ima relativno malu rezoluciju slika ispada dosta dobro, ja sam mislio da će bit zrnatija sudeći po nekim komentarima na forumima
Ja sam mob uzeo 27.12.2010. i imam same pohvale. Uzeo ga na 2 god za 995 kn uz mjesečnu potrošnju od 100 kn. Iako sam "nabio" račun do 400 kn u 4 dana 12 mjeseca nema veze. Tele je P*DE*!! LoL. Samo pitanje u vezi USB-a. Kako se najednostavnije spojit na komp? Hvala!!!