Samsung Galaxy Note 4!

poruka: 968
|
čitano: 221.052
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Note 4!
MARKOZD15 kaže...

Govorim za low light, u dnevnim uvjetima je N4

Ma kakvi, ovaj novi senzor u N4 je bolji i u low lightu definitivno. Bolji dinamicki raspon i manje suma..

LG je zeznula nabavka u to vrijeme novijeg senzora koji koristi recimo OnePlus, jer je za G3 trebao vise nego sto je Sony mogao proizvest..

Note 4 pak ima jos noviji i bolji i od onog u OnePlusu, a opcenito slike ispadaju bolje na N4.

Da se razumijemo, G3 je odlican, al jednostavno je N4 bolji 

15 godina
odjavljen
Samsung Galaxy Note 4!

@zabranjeni ples

Oprosti prijatelju, ali sve do jedan za koji komentiram sam ga koristio, može primjer nekih postova gdje se "gubim"? Ili si se ti malo zagubio? :) Okej krivo sam se izrazio, ali po mom fotografskom znanju N4 baš nema dorađenu optičku stabilizaciju

Kažem da je to moj dojam, naravno trebalo bi pitati nekog profi fotografa tipa Mitch, ili ako mi ujo bude u prilici da isproba, ali rijetko kad koristi mobitele jer mu nijedan ne valja što se kamere tiče :D

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
MARKOZD15 kaže...

Govorim za low light, u dnevnim uvjetima je N4

Ma kakvi, ovaj novi senzor u N4 je bolji i u low lightu definitivno. Bolji dinamicki raspon i manje suma..

LG je zeznula nabavka u to vrijeme novijeg senzora koji koristi recimo OnePlus, jer je za G3 trebao vise nego sto je Sony mogao proizvest..

Note 4 pak ima jos noviji i bolji i od onog u OnePlusu, a opcenito slike ispadaju bolje na N4.

Da se razumijemo, G3 je odlican, al jednostavno je N4 bolji 

Ne gubi vrijeme na uvjeravanje,vrijeme je novac,sve se zna!!

15 godina
odjavljen
Samsung Galaxy Note 4!

Di je ovo čudo najbolje nabaviti? Ima li išta isplativo na ugovor od 24mj? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Ma šta nepuste više taj lolipop,čisto da ima zanimacije,postaje dosadno..

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Vidim da se malo priča o kameri. 

Kamera je po danu super na note4, ali već sam spominjao da sam jako razočaran sa slikanjem u low light iliti noćni uvjetima. 

Koristimi i lumiu 920 uz ovaj note, i lumia mi nedvojbeno bolje fotke radi po noći. 

Što je nažalost istina. 

I BTW jel znate da ima note4 dual sim. Ja sam tek danas skužio to 

Al naravno nema ga kod nas. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MARKOZD15 kaže...

Di je ovo čudo najbolje nabaviti? Ima li išta isplativo na ugovor od 24mj? 

Njuškalo, nema jeftinije ni kod kojeg providera, ni blizu. Jedino ako ti je imperativ uzimati na rate i ako trošiš puno love na razgovore, pa uzmeš, recimo, u tele2.

Deckard
15 godina
odjavljen
Samsung Galaxy Note 4!

Na njuškalu ću ga i uzet, mobitel je bomba, stvarno mi se svidio na prvu kad sam ga koristio

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2015 10:55 (MARKOZD15).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Evo koristim N4 vec 2 mjeseca. Prezadovoljan sam sa svime (baterija,zaslon,pen,kamera...sve 5!)
ALI IR ne radi dobro! Tren radi tren ne radi. I sa njegovom aplikacijom i sa drugim aplikacijama ista stvar. Čitam po forumima da se vlasnici žale na istu stvar... Kako vama radi IR?
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Koristi li netko kaljeno staklo? Imate li problema sa halo effect-om? Mobitel je zakrivljen na rubovima pa kaljeno staklo zijeva. Kakva je situacija sa obicnom screenprotectorom? Jel i on zijeva ili?

http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-note-4/449182-will-all-note-4-tempered-glass-screen-protectors-have-halo-effect.html

EDIT: Nisam ga jos kupio, ubrzo cu. Trenutno sam u procesu nabave zastite za ekran. :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2015 19:11 (QuidZz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
xantx kaže...
Evo koristim N4 vec 2 mjeseca. Prezadovoljan sam sa svime (baterija,zaslon,pen,kamera...sve 5!)
ALI IR ne radi dobro! Tren radi tren ne radi. I sa njegovom aplikacijom i sa drugim aplikacijama ista stvar. Čitam po forumima da se vlasnici žale na istu stvar... Kako vama radi IR?

IR radi perfektno na mojem 910c. Naravno, ne koristim Samsungovu aplikaciju, nego Smart remote, ali... Da bi Smart Remote radio kako treba potrebno je kontaktirati autora koji podesi neke parametre ekskluziva za Note 4 na cloud accountu vezanom uz aplikaciju.

Deckard
17 godina
QuidZz kaže...

Koristi li netko kaljeno staklo? Imate li problema sa halo effect-om? Mobitel je zakrivljen na rubovima pa kaljeno staklo zijeva. Kakva je situacija sa obicnom screenprotectorom? Jel i on zijeva ili?

http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-note-4/449182-will-all-note-4-tempered-glass-screen-protectors-have-halo-effect.html

E
DIT: Nisam ga jos kupio, ubrzo cu. Trenutno sam u procesu nabave zastite za ekran. :D

Ja staklo nisam htio stavljati, nego sam kupio neke najjeftinije folije na ebayu (UK), oko 30kn sam platio s poštarinom 15 folija. Te idu od ruba do ruba aktivnog dijela screena po horizontali, i malo malo (oko pola mm možda) van, i tu zijevaju na nekim dijelovima ekrana tu mrvicu. Prozirnost odlična, nema praktičnog utjecaja na boje, u skoro dva mjeseca ni jednu crticu nije skupila. Imao sam i neku nabrijanu foliju koju sam kupio s uređajem za dosta para, pokrivala je koji milimetar više od ove, ali ista stvar sa zijevanjem. Meni je to nebitno, bitno da se ne odljepljuje.

Deckard
11 godina
neaktivan
deckard kaže...

IR radi perfektno na mojem 910c. Naravno, ne koristim Samsungovu aplikaciju, nego Smart remote, ali... Da bi Smart Remote radio kako treba potrebno je kontaktirati autora koji podesi neke parametre ekskluziva za Note 4 na cloud accountu vezanom uz aplikaciju.

Molio bih link od aplikacije... Ja od kad imam mob pokusavam pronaci aplikaciju koja bi radila na mom TV-u...

Hello...
17 godina
Danny_5 kaže...
deckard kaže...

Molio bih link od aplikacije... Ja od kad imam mob pokusavam pronaci aplikaciju koja bi radila na mom TV-u...

Isprika, aplikacija je Smart IR Remote, a ne Smart Remote:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy

Deckard
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Bug ispravljen,sa ovom novom inačicom antutu-a,nekad se prije znala smrznit,sad radi kako spada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
3 0 hvala 3
14 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Da i ja sam bas sad vidio, pitanje kad ce kod nas VIP pustit

al raduje me malo vidit na tubeu review-eve i kak se sve to skupa ponasa u odnosu na nestleovu čokoladicu

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Operacija uspijela pacijent živ,sad če mo viditi kako dela u praksi 501 sa crticon.

Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina

Meni upravo skida (poljski) update.

I ti si morao wipe-at da bi ti ga povuklo, zar ne?

15 godina
neaktivan
zstef kaže...

Meni upravo skida (poljski) update.

I ti si morao wipe-at da bi ti ga povuklo, zar ne?

Naravno!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2015 20:04 (spajder68).
16 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Vidim da se malo priča o kameri. 
Kamera je po danu super na note4, ali već sam spominjao da sam jako razočaran sa slikanjem u low light iliti noćni uvjetima. 
Koristimi i lumiu 920 uz ovaj note, i lumia mi nedvojbeno bolje fotke radi po noći. 

Što je nažalost istina.
I BTW jel znate da ima note4 dual sim. Ja sam tek danas skužio to 

Al naravno nema ga kod nas. 

Možeš nam poslikat čisto da vidimo razliku između Lumie 920 i Note 4. Znatiželjan sam, iako ne vjerujem u to.

marsovac zemaljski kaže...

ubacite note 4, lg g3, i ja sam kao treći izbor stavio note 3

http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=6434&idPhone2=6294&idPhone3=5665

i koliko vidim ne samo da note 4 ima bolje fotografije, već i note 3 ima bolje fotografije od lg g3.

e sad što vi gledate slike na ekranima mobitela gdje g3 ima još više ppi, pa vam je subjektivni dojam takav, ali prebacite na računalo, pa ćete vidjeti pravu kvalitetu

Taj photo compare centar od GSM arene je teško sranjje. Oni kao da nogom fotkaju. Konkretno, usporedba gore navedenih modela. Note 4 na zadnjem primjeru daje čišću sliku s manje šuma, dok ga na sljedećoj Note 3 doslovno deklasira po pitanju istoga, a da ne govorim kako ih DSLR fotić čini smješnima.

Primjetna razlika, a DSLR ih sramoti Primjetna razlika, a DSLR ih sramoti
Note 4 daje mutniju i blijeđu fotku od note 3. Note 4 daje mutniju i blijeđu fotku od note 3.
Ovdje pak note 4 ima nešto čišći fotku, manje primjetno ali je. Ovdje pak note 4 ima nešto čišći fotku, manje primjetno ali je.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2015 20:46 (explorer 4).
15 godina
odjavljen
Samsung Galaxy Note 4!

Kakva GSMarena, pola recenzija im je copy/paste. U svakom slučaju kod Note 4 je odlična kamera. Meni osobno L920 ima dobru po danu (ima loš WB), po noću odlična

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Evo, blind test pa se iskažite :D

iPhone 6+ vs Samsung galaxy Note 4 vs Canon EOS 650D

http://www.phonearena.com/news/iPhone-6-Plus-vs-Samsung-Galaxy-Note-4-vs-DSLR-blind-camera-comparison-you-choose-the-best-camera_id65832

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2015 22:33 (explorer 4).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
spajder68 kaže...

Operacija uspijela pacijent živ,sad če mo viditi kako dela u praksi 501 sa crticon.

Mozes ukratko opisati kak si potegnul update?

Hello...
15 godina
neaktivan
Danny_5 kaže...
spajder68 kaže...

Mozes ukratko opisati kak si potegnul update?

-Download Odin.
- Download Polish KitKat Firmware 4.4.4
- Unzip the Polish KitKat Firmware
- Boot your phone to Bootload/Download Mode (turn off, then Volume Down + Home + Power)
- Open Odin, press PDA button and select the Polish Firmware md5 file from step 4
- Make sure only "Auto Boot" and "F. Reset Time" are checked.
- Click "Start" and wait...
- Once the device boots, make a Factory Reset
- The device will reboot again, do the initial configuration then check for update. you should receive a 990MB update

15 godina
Samsung Galaxy Note 4!
@spajder68 - možeš mi molim te reći kako si uspio nagurati preko 6h SOT-a??? Šta si sve radio na mobu? Imam note 4 nekih 10-ah dana i borim se doči do 4 i pol sata (N910CXXU1ANK5)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
VWalentino kaže...
@spajder68 - možeš mi molim te reći kako si uspio nagurati preko 6h SOT-a??? Šta si sve radio na mobu? Imam note 4 nekih 10-ah dana i borim se doči do 4 i pol sata (N910CXXU1ANK5)

Svatko ima drugačije korištenje, nemoj se ravnati po tuđem iskustvu

15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Ne zamaraj se s baterijom,trajanje ovisi od mali miljun faktora.Evo na lizalici pražnjenje,iako baterija još nije došla sebi od šoka.Društvene mreže,surfanje,pola sata razgovora,nekih dvadesetak slika opaljeno,sinhronizacije upaljene,dosta preuzimanja,uglavnom sve u pogonu,osim igrica.Sve radi za sada ko podmazano,ni jedan app da radi probleme.Zamijetio da u postavkama zvuk:glas,vibra,nema bešumno.Nekom če smetat,da je sve nekako svijetlije,al sve u svemu lijep upgrade,naravno na bolje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Kako pogledaš koliko ti je SOT?

Miro

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Postavke/štednja energije/klik na zaslon.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice