Samsung Galaxy Nexus Jelly Bean 4.2???

poruka: 6
|
čitano: 2.157
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Imam Samsung Galaxy Nexus za koji je nadogradnja na Jelly Bean 4.2 puštena iz GOOGLA 13.11 2012.Ja do dana današnjeg nisam dobio navedenu nadogradnju. Inače mobitel je lupljen preko tarife u T Mobila, te me zanima hoću li ja uopće dobiti tu nadogradnju preko "zraka" i ako hoću je li normalno da toliko kasni na "zaključane" mobitele. Također molim nekoga stručnjaka ako ima malo stUnaprijed se zahvaljujem.rpljenja da mi napiše kako najlakše napraviti ROOT na Samsung Galaxy Nexusu.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam u VIP-a i istom cekam 4.2 {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Nažalost, situacija je takva da ćete se još podosta načekati dok ne dobijete 4.2....Stvar je u tome da postoji 3 varijante GSM Galaxy Nexusa, a to su: takju, yakju, yakjuxw. Prve dvije verzije update-e dobivaju direktno od Googlea, te su odavno na 4.2. verziji (čak imate i na googleovoj developer stranici tvorničke image-e za vraćanje u tvorničko stanje). Zadnja, yakjuxw verzija, u ponudi naših operatera, dobiva update-e direktno od Samsunga za koje ne moram niti spominjati da dolaze 100 godina kasnije od ostalih...Zvuči glupo jer ste kupili "čisti" Googleov telefon, a ustvari je situacija baš takva kako sam opisao....

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 21:55 (Purger155).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Odi na ovaj forum. Registriraj se i odi na ovaj podforum. Odi u Q&A sekciju i pitaj tamo. Nadam se da nemaš problema s engleskim. ;)

Ovaj forum ti je najveća Android zajednica na svijetu. Kad god trebaš neku pomoć ili nešto slično vezano za Android ili općenito ,,prčkanje'' po smatphoneima, XDA je mjesto na koje ideš. {#}

LOL
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 22:03 (Suddenly Psychotic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ok. Hvala na odgovorima, već sam pomislio da nešto nije u redu sa mojim SG Nexus. Nisam neki osobiti stručnjak pa me zanima vaše mišljenje oko ROOT-a na Nexusu, šta su loše a šta dobre strane toga, te može li taj postupak ako se stručno ne odradi napraviti problem na mobitelu? HVALA UNAPRIJED.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Nexus Jelly Bean 4.2???

situacija je ovakva da sam imao isti problema - al sam to fino rijesio mobitel je bio yakju i neprima nadogradnje od google neg od samsunga - i nisam imao nikakav update - samo su verzije takju dobivale oddma - ja sam svoj nexus flashao sa firmvare od takju skino sa google takju i stavio na svoj nexus koji je bio yakju - i tako sam odma imao update rucno od google tako da imam bez problema veriju jely ben 4.2 i sad mi je mobite takju tako da vise ne brinem oko nadogardnje 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice