molim vas pomozite mi dvoumim se između dva mobitela:
Samsung Galaxy Fit ili Huawei U8650?
GLASAJTE HITNO JE
| 4 | Samsung Galaxy Fit |
|---|---|
| 19 | Huawei U8650 |
GLASAJTE HITNO JE
| 4 | Samsung Galaxy Fit |
|---|---|
| 19 | Huawei U8650 |
huawei je bolji.. a jesi razmišljao o Alcatelu OT-990? :)
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Dobro nije toliko loš alcatel ot-990, ja ga imam, ali sam zadovoljniji podosta sa Huawei-om, ipak ima bolju podršku za više manje sve i čini mi se da mu duže baterija traje, a to su mi bitniji faktori... :)
Uzmi Huawei.
Huawei. Prek Njuškala nađeš za 600 kn.
Pa u tele 2 je 695. :D Hvala ljudi uzet cu Huawei.
jel znate možda dali se odma tam u tele2 taj mobitel može otključati na sve mreže?
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Da to stoji ako ga uzmeš na pretplatu, a kakva je situacija s bonovima? jer tu nema ugovorne obveze...
jel znate možda dali se odma tam u tele2 taj mobitel može otključati na sve mreže?
Nisam siguran da li mogu odmah, a i ako mogu vjerojatno je skupo.
pitaj u ovoj temi: http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/huawei-u8650-sonic-roms-overclock-root/138187.aspx
- mislim da se može online otključati za nekih 100kn.
vidio sam te neke opcije, cijene se kreću od 13 -15 eura, ali nekako mi to ne izgleda sigurno... zanima me ako otključam tak prek neta dali gubim garanciju?
A znate li jel rade one aplikacije? Ninja Fruit, Angry Birds, Ninjump, skype, talking tom ...? :D
A znate li jel rade one aplikacije? Ninja Fruit, Angry Birds, Ninjump, skype, talking tom ...? :D
Rade. Imaš na youtubeu možeš pogledati.
Jeste li ikada kupovali preko Tele2 Webshopa? Iskustva?
kupio moj šogor, uredjaj dodje za par dana a placas cijenu navedenu na sajtu.
btw. pici, odlucio sam se za huawei :)
Kupovao, sve ok. Samo ako platiš preko vikenda računaj tek od ponedjeljka. Dostava ti je po dogovoru, može na posao, može doma..
vidio sam te neke opcije, cijene se kreću od 13 -15 eura, ali nekako mi to ne izgleda sigurno... zanima me ako otključam tak prek neta dali gubim garanciju?
Za dva Huawei-a i za 1 Motorolu sam uzeo ključ sa ebay-a i rade. Uglavno odgovor dobiješ kroz dan dva.
Gubiš garanciju čim prčkaš po telefonu. (flash, unlock)
ja za Huawei U8650 kupio na ebay unlock code za 9 dolara , dobio ga za 8h. I radi perfektno.
za Samsung Galaxy Fit nema unlockcode za sad. Uzmi Huawei slobodno, super mob