Samsung Ativ S, mišljenje?

poruka: 36
|
čitano: 9.731
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen

Zanima me vaše mišljenje o navedenom modelu?

Dakle riječ je o uređaju baziranom na WP8 platformi, Dual Core Krait procesorom na 1,5GHz, Adreno 225, 1GB Ram-a, 8MP kamerom, AMOLED zaslonom od 4,8'' koji izgleda fantastično na WP radi boljeg prikaza crne boje

Gledajući recenzije to je praktički GS3 ali temeljen na WP8 platformi, evo jedna odlična recenzija:

http://www.gsmarena.com/samsung_ativ_s-review-840.php

Kamera u rangu sa S3 i N2 i daje odlične slike, iako je dual core odlično vrti WP8

Čini se stvarno dobar uređaj za 1799KN u Linksa 

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da i ja se isto zanimam za taj mob.Ako ga tko posjeduje nek ga malo opiše jer sam trenutno u potrazi za novim mobitelom.

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Samsung Ativ S, mišljenje?
Cini se stvarno dobar za tu lovu, ako netko ima neka napise dojmove, hvala
15 godina
odjavljen
WP8 je OS koji je jos u razvoju i isprobao sam Lumiu 920 i HTC 8X i OS je jako dobar, ima prednosti i mana, kao najvecu prednost bih naveo fluidnost, a kao najvecu manu nedostatak kostumizacije

Kako se na ovo instalira android?

1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
WP8 je OS koji je jos u razvoju i isprobao sam Lumiu 920 i HTC 8X i OS je jako dobar, ima prednosti i mana, kao najvecu prednost bih naveo fluidnost, a kao najvecu manu nedostatak kostumizacije

Kako se na ovo instalira android?

neda se 

Ukoliko zelite podici ratia/upload na trackerima, javite mi se na pp,VEOMA JEFTINO
13 godina
neaktivan

Prebacivanje s WP8 na android me ne zanima nego kako mobitel radi na windowsima?

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
ma radi fantasticno nema govora, samo me muci nedostatak aplikacija na WP8
15 godina
Na gp appova iste funkcije ima 10,a na wm ima 2 npr. Stalno se povecava broj appova tako da se nemas tu cega bojat.
16 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Zanima me vaše mišljenje o navedenom modelu?

Dakle riječ je o uređaju baziranom na WP8 platformi, Dual Core Krait procesorom na 1,5GHz, Adreno 225, 1GB Ram-a, 8MP kamerom, AMOLED zaslonom od 4,8'' koji izgleda fantastično na WP radi boljeg prikaza crne boje

Gledajući recenzije to je praktički GS3 ali temeljen na WP8 platformi, evo jedna odlična recenzija:

http://www.gsmarena.com/samsung_ativ_s-review-840.php

Kamera u rangu sa S3 i N2 i daje odlične slike, iako je dual core odlično vrti WP8

Čini se stvarno dobar uređaj za 1799KN u Linksa 

Ima na predzadnjoj strani u ovoj temi dobar opis Ativa S http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/wp8-opcenito/171719.aspx?page=62

Ja ga vjerojatno kupujem početkom idućeg mjeseca.

18 godina
odjavljen

Kako je vec napisano  , jedini problem je mozda nedostatak nekih aplikacija . Meni osobno fali dobar music player sa podrskom za FLAC datoteke , nekome drugome ce nedostajati aplikacije pojedinih banaka . Ali iz dana u dan stanje se mic po mic popravlja. Hardverski gledano mobitel stvarno nema nedostataka. Baterija je izmjenjiva i lako se nadju i one nesto veceg kapaciteta . Sad..koliko su one dobre ili ne za uredjaj , ne znam . I ova koja je u njemu traje dovoljno dugo. Obicno ga stavim puniti kad se isprazni na nekih 15-ak % i do 100% mu treba nekih 3 sata . ( Ok..punim ga sa LG punjacem koji je mrvicu jaci ali ... sa originalnim to traje pola sata do 45 minuta duze ) ..i traje mi prosjecno 36 sati . 

Ok...vecina koristenja se odnosi na slusanje glazbe u pokretu ali... 

Poklopac baterije je neobicno tanak ali vrlo fleksibilan i dobro sjedne te nema nikakvog skripanja . Ovo mi je do sada treci WP uredjaj...i ovoga cu imati dok netko ne izbaci nesto sa boljim zvukom  :) Ali puno boljim :)

It's all about the sound . (Quincy Jones)
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 18:56 (unimatrix001).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
hvala sto si podjelio misljenje :)

kakav je zvuk iz 3.5mm jacka?
18 godina
odjavljen
MARKOZD15 kaže...
hvala sto si podjelio misljenje :)

kakav je zvuk iz 3.5mm jacka?

Dovoljno jak da potjera i slusalice od 55 ohm-a a za kvalitetu zvuka se brine wolfson dac ... 

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 19:23 (unimatrix001).
16 godina
neaktivan

Jesi možda imao Lumiu 820 prije Ativa S?

Cijena im je slična, Nokia ima manje memorije i manji ekran, ali ima one svoje aplikacije, izradu i dizajn.

Kako si zadovoljan sa kamerom na Ativu?

Ekran izgleda da je odličan, nisam još imao priliku vidjet ga uživo.

EDIT: Kolko vidim cijena od 1800kn u Linksu je posebna ponuda i traje do 17.11. znači do sutra.

Sad će vjerojatno napenalit cijenu.. E da sam to prije pogledao.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 19:27 (veki22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Imam AKG K518, Superlux HD381 a u utorak idem po Grado SR60i, na S3 AKG i Superlux voze odlično, vidit ćemo kako će se ponašati Grado

Frend mi ide po ovaj Ativ u utorak, javim dojmove

0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
veki22 kaže...

Jesi možda imao Lumiu 820 prije Ativa S?

Cijena im je slična, Nokia ima manje memorije i manji ekran, ali ima one svoje aplikacije, izradu i dizajn.

Kako si zadovoljan sa kamerom na Ativu?

Ekran izgleda da je odličan, nisam još imao priliku vidjet ga uživo.

EDIT: Kolko vidim cijena od 1800kn u Linksu je posebna ponuda i traje do 17.11. znači do sutra.

Sad će vjerojatno napenalit cijenu.. E da sam to prije pogledao.

Ne , zadnji WP prije ovoga mi je bio L710 ... 

L820 ima manje memorije , manji i losiji ekran i joj stosta losije ...

Ipak ... Nokia aplikacije su bolje od Samsungovih :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 19:38 (unimatrix001).
18 godina
odjavljen
MARKOZD15 kaže...

Imam AKG K518, Superlux HD381 a u utorak idem po Grado SR60i, na S3 AKG i Superlux voze odlično, vidit ćemo kako će se ponašati Grado

Frend mi ide po ovaj Ativ u utorak, javim dojmove

Ako ti voze na S3 isto ce biti i na Ativ-u . 

14 godina
odjavljen
Ja sam ga u petak uzeo u linksa i odlican je. Radi ko masina, jedino zna malo zalagati kad je baterija pri kraju. Pricekaj da opet bude na akcij :)
15 godina
odjavljen

Vi koji imate Ativ S, kakva vam je kamera na njemu?

0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
MARKOZD15 kaže...

Vi koji imate Ativ S, kakva vam je kamera na njemu?

Evo jedna brzinska..upravo uslikana pa vidi sam :)

13 godina

imam ativ s...i tele 2.. Kad se ubaci kartica automatski prepozna internet postavke...ali nikak namjestit mms..rucno ih postavim i nece...jer netko zna kak da to namjestim

hvala

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen

Jesi pokusao poslati sms '' Tele2 '' na njihov broj 777 . Tada bi trebao dobiti od njih postavke automatski . 

ili ovo :

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Jesam...telefon je kuoljen prek njuske i napravio novi profil apn za tele2 i nista

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Imam ga od 7. mjeseca (čekao da uđemo u EU). Kupljen preko nekog DE operatera, otključan i bez ugovora, za 230 ojra.. sad je već na 170 ojra + 7 ojra poštarina..

Uglavnom, prezadovoljan.. sitne zamjerke idu na WP8 (ali taj OS sam i htio), čisto iz razloga jer Microsoft svakim update-om (zadnji GDR3 službeno izašao u subotu) dodaje napredne mogućnosti dok neke temeljne stvari ne popravljaju (tipa sms delivery kao zasebni sms, nedosljednost u dizajnu OS-a i sl.).. ali, to nema veze sa mobitelom, nego sa OS-om..  a za tu cijenu, boljeg hardvera nema..

Btw, interface kod svih WP8 uređaja radi isto, bez obzira na hard specs (usporedio ativ s sa htc 8s i jednako fluidno..)..

Zaključak, ako želite WP8 (preporodio se nakon androida), Ativ S je taj.. nema se tu što razmišljati.. + jednostavan interop unlock samo za njega..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 14:31 (ferovca1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
ferovca1 kaže...

Imam ga od 7. mjeseca (čekao da uđemo u EU). Kupljen preko nekog DE operatera, otključan i bez ugovora, za 230 ojra.. sad je već na 170 ojra + 7 ojra poštarina..

Uglavnom, prezadovoljan.. sitne zamjerke idu na WP8 (ali taj OS sam i htio), čisto iz razloga jer Microsoft svakim update-om (zadnji GDR3 službeno izašao u subotu) dodaje napredne mogućnosti dok neke temeljne stvari ne popravljaju (tipa sms delivery kao zasebni sms, nedosljednost u dizajnu OS-a i sl.).. ali, to nema veze sa mobitelom, nego sa OS-om..  a za tu cijenu, boljeg hardvera nema..

Btw, interface kod svih WP8 uređaja radi isto, bez obzira na hard specs (usporedio ativ s sa htc 8s i jednako fluidno..)..

Zaključak, ako želite WP8 (preporodio se nakon androida), Ativ S je taj.. nema se tu što razmišljati.. + jednostavan interop unlock samo za njega..

Želim i tvoje mišljenje, kakvo je stanje sa kamerom?

18 godina

Kamere rade..  macro bio bolji na xperia x10.. flash mi se čini dobar.. ostalo ok..

16 godina
ferovca1 kaže...

Kamere rade..  macro bio bolji na xperia x10.. flash mi se čini dobar.. ostalo ok..

Pozdrav, imam par pitanja u vezi ativa... Da li je taj GDR služben pošto sam ga danas dobio i odmah update softvera napravio. da li se može skinut nokina navigacija? I interop unlock aplikacija ili?? Unaprijed zahvaljujem na odgovorima

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
13 godina
neaktivan

Pozdrav,zanima me jeli još tko kupio ovaj Ativ s i ako je neka napiše malu recenziju 

0 0 hvala 0
18 godina
0verlord kaže...

Pozdrav, imam par pitanja u vezi ativa... Da li je taj GDR služben pošto sam ga danas dobio i odmah update softvera napravio. da li se može skinut nokina navigacija? I interop unlock aplikacija ili?? Unaprijed zahvaljujem na odgovorima

gdr3 je služben već par tjedana..

nokia na samsungu.. ne koliko ja znam.. nisam se previše time bavio..  niti interop unlockom.. 

http://forums.wpcentral.com/samsung-ativ-s/

interop unlock:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2435697

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 13:06 (ferovca1).
14 godina
neaktivan

Gdje se to može kupiti? Links više nema, nema na mobileshop eu, nema kod operatera, znam da ima na njuškalu, ali svega 10 komada. Kaj je prestala proizvodnja, ili? Bilo ko bilo kakve informacije? Jel ga ima ko?

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2013.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diplomirani pješak kaže...

Gdje se to može kupiti? Links više nema, nema na mobileshop eu, nema kod operatera, znam da ima na njuškalu, ali svega 10 komada. Kaj je prestala proizvodnja, ili? Bilo ko bilo kakve informacije? Jel ga ima ko?

imaš tu: http://gruponko.hr/index.php?route=product/product&path=70&product_id=163

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice