Program za provjeru da'l ugrađena orginalna bateri

poruka: 5
|
čitano: 1.140
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Trebao bih zamjeniti bateriju na S7 edge.pošto se kod nas ovde služe svime i svačime,želim da znam da li postoji neki program koji bi mi pokazao da li mi je ugrađena orginalna Samsung baterija bez rasklapanja telefona?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Vjerojatno samsung ima softver za to, ali ako zamjenu napravis u sluzbenom samsung servisu, mozes biti siguran da ces dobiti originalne dijelove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma kakav službeni servis,ne živim ja u Zagrebu,kod nas su sve privatni mali servisi.

Koji program,kako se zove?

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Program za provjeru da'l ugrađena orginalna ba
CrossDeath kaže...

Vjerojatno samsung ima softver za to, ali ako zamjenu napravis u sluzbenom samsung servisu, mozes biti siguran da ces dobiti originalne dijelove.

Aha.Čini mi se da su mi tražili 250 eur za zamjenu ekrana u ovlaštenom servisu.A telefon ovde u Bosni nov 290 eur.

Toliko o ovlaštenom servisu.

14 godina
Re: Program za provjeru da'l ugrađena orginalna ba
Zelja kaže...
CrossDeath kaže...

Aha.Čini mi se da su mi tražili 250 eur za zamjenu ekrana u ovlaštenom servisu.A telefon ovde u Bosni nov 290 eur.

Toliko o ovlaštenom servisu.

Da, ja sam zamjenu ekrana na S9+ platio 1700 kuna, to je mana zakrivljenih ekrana. Ne znam kako provjeriti je li baterija original, pod onim sam mislio da samo samung ima neki program za to provjeriti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice