Preporuka x8 ili htc wildfire

poruka: 44
|
čitano: 5.939
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Znaci dvoumim se izmedu ova dva mobitela pa kojega uzeti( uzimao bi preko oglasnika do nekih 1100kn).Hvala svima na preporukama

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja bi uzeo x8

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Preporuka x8 ili htc wildfire

ja bi uzeo wildifre... jedina mu je mana losija reza displaya... a ostalo je sve u nejgovu korist... s tim da x8 vjerovatno nece nikad ici preko 2.1 verzije ;)

15 godina
neaktivan
irmascher kaže...

ja bi uzeo wildifre... jedina mu je mana losija reza displaya... a ostalo je sve u nejgovu korist... s tim da x8 vjerovatno nece nikad ici preko 2.1 verzije ;)

x8 ima 2.3 a na wildfire nemoze 90% aplikaceija radit

22 x8
5 wildfire
MATICNA: ASUS P5KPL AM-SE (socket 775) CPU: Intel Dual Core E5200 2.50GHz 2.50GHz(clock na 2,93 ghz) PSU: PLATINUM MS 400ATX 400W MONITOR: Samsung SyncMaster T200HD GRAFICKA: nVidia geforce 8600gt
16 godina
Sorry ali Wildfire je zastario (necu rec staro smece). Uzasna rezolucija i spori procesor.
2.671 Posts! And counting...
16 godina
neaktivan

Hmm, imam wildfire i sve aplikacije koje sam instalirao rade, jedino kaj je loše je ta rezolucija. Nemojte govorit ako neznate o čemu govorite.

[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/1225775843.png[/IMG][/URL]
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 21:42 (hazz).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
zato kaj su ti ponudjene samo koje rade.
16 godina
neaktivan

Ne skidam ja sa Android Marketa, nego sa puno stranica koje nemaju podjelu programa po modelima mobitela.

[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/1225775843.png[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma wildfire je ok, ali rezolucija smeta, a i zbog toga dosta toga ne radi.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
rezolucija je gofno... bilo bi bolje da aa ima.
16 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...
irmascher kaže...

x8 ima 2.3 a na wildfire nemoze 90% aplikaceija radit

ima 2.3 al samo mezanima spisak stvari koje ne rade.... posjedujem x10 pa znam o cemu pricam...

a to sto ne radi na wildifreu su neke apliakcije navigacije i neke igre najcesce.. al za sve ima alternativa...

15 godina
neaktivan

Nek on uzme Samsung Galaxy 3 extra telefon bolji i od xperie i wildfirea.

MATICNA: ASUS P5KPL AM-SE (socket 775) CPU: Intel Dual Core E5200 2.50GHz 2.50GHz(clock na 2,93 ghz) PSU: PLATINUM MS 400ATX 400W MONITOR: Samsung SyncMaster T200HD GRAFICKA: nVidia geforce 8600gt

0 0 hvala 0
15 godina

Ovako sto se tice wildfire-a meni se iskreno vise svida, samo neznam dali je ovo veliki minus njegova rezolucija, kakav je touch, dali je dobar?

x8 sam probao touch i nije mi se nekako svidio (iskreno nisam ga imo dugo u rukama nekih 10 min).

Mozda preporuka nekog drugog mobitela za tih 1000-1100kn da je dobar(samo nemojte lg i iphone). Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tommy_GTI kaže...

Ovako sto se tice wildfire-a meni se iskreno vise svida, samo neznam dali je ovo veliki minus njegova rezolucija, kakav je touch, dali je dobar?

x8 sam probao touch i nije mi se nekako svidio (iskreno nisam ga imo dugo u rukama nekih 10 min).

Mozda preporuka nekog drugog mobitela za tih 1000-1100kn da je dobar(samo nemojte lg i iphone). Hvala

Samsung Galaxy 3,Galaxy Mini odlicna su oba pa koji ti se vise svidja.

EDIT: LG GT540 Optimus extra mob pogotovo za surfanje i igre,hrpa nadogradnji,romova stvarno extra mob.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2011 9:28 (Intelovac123).
15 godina

Hvala svima, na kraju sam uzeo htc-a i jako sam zadovoljan. LP svima

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina

:facepalm:{#}

2.854 Posts! And counting...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Gle meni nije potreban neznam desire ili iphone 4 meni je ovo odlican mobitel i posto nisam zahtjevan korisnik jako sam zadovoljan ulozenime. LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tommy_GTI kaže...

Gle meni nije potreban neznam desire ili iphone 4 meni je ovo odlican mobitel i posto nisam zahtjevan korisnik jako sam zadovoljan ulozenime. LP

ma nemoj ih slusat....svi pricaju kak wildfire ne valja a nisu ga ni imali u ruci...jasno je da su desire, desire hd i sl.  bolji...jasno da je bolji kad je 2 il 3 puta skuplji...a zasto bi davao vise novaca za nesto sto u potpunosti zadovoljava moje potrebe ;)

imam wildfire negdje pol godine, i skroz sam zadovoljan, a sigurno ces bit i ti, ako nemas velike zahtjeve ;)

http://nagradna-igra.renault-sport.hr/igra/a6548385-cdcd-4590-a382-b19fe61fa913
15 godina

Nemam uopce velike zahtjeve a bome ni potrebe da dajem gomilu novaca na mobitel koji nebudem u potpunosti iskoristio. Uglavnom jako sam zadovoljan s wildfire-om i to mi je ono najbitnije :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
reebeech kaže...
Tommy_GTI kaže...

ma nemoj ih slusat....svi pricaju kak wildfire ne valja a nisu ga ni imali u ruci...jasno je da su desire, desire hd i sl.  bolji...jasno da je bolji kad je 2 il 3 puta skuplji...a zasto bi davao vise novaca za nesto sto u potpunosti zadovoljava moje potrebe ;)

imam wildfire negdje pol godine, i skroz sam zadovoljan, a sigurno ces bit i ti, ako nemas velike zahtjeve ;)

Ja sam ga isprobao... ekran je gofno.

2.854 Posts! And counting...
15 godina
neaktivan
8ax kaže...

govno je zasto, u usporedbi s cim?? ajde argumentiraj malo...

14 godina
protjeran
reebeech kaže...
8ax kaže...

govno je zasto, u usporedbi s cim?? ajde argumentiraj malo...

recimo u usporedbi s ovim iz naslova teme.

15 godina
neaktivan
zbuzz kaže...

recimo u usporedbi s ovim iz naslova teme.

oke...ima vecu rezoluciju....koji su ostali argumenti? jer ako za nesto kazem da je govno onda bome imam hrpu razloga zasto cu to rec...

14 godina
protjeran
Tommy_GTI kaže...

Drago mi je što imaš tako racionalno razmišljanje. Ja isto nisam pristaša odvajanja velike sume novca za mobilno surfanje/telefoniranje.

Imam WF preko 5 mjeseci i toplo ti ga preporučam.  Uređaj me u ničem do sada nije uskratio niti razočarao.

Nakon obilja negativnih "mišljenja" kroz forumske etere,kako uređaj pati od male rozolucije i.....hm,čega još... ničeg,eto tu rezoluciju spominju stalno.

Nikako da pojasne kako je uređaj u nižem cijenovnom razredu i nije dizajer.

Molim lijepo korisnike koji su uskraćeni,da navedu koje to aplikacije od životne važnosti nerade?

Ima cijelo brdo korisnih i dobrih aplikacija,pa i odličnu navigaciju (tu je netko spominjao kao manjak).  Izvrsna baterija i precizan tač.

Uloženo- dobijeno, pun pogodak.

Lijep pozdrav.

15 godina
protjeran

Pa može mob imat i 4" ekran, 8MP kameru, 1ghz cpu, 16gb interne meme, al što mu to znaći kada ima zrnastu sliku i izgleda sve ko smeće.

Mene bi bilo sram reć da sam za to dao 1200+kn a izgleda gore od gameboy-a :(

Wildfire S je već druga priča.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni je ta zrnatost uvjek smetala.

Imam x8 i opet kad se malo približim i pogledam bolje smetaju mi pikseli pogotovo kod WildFire-a.

Zato jedva čekam kad će Xperia Neo doći u HR{#}

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Pa zato kažem ako bolje pogledaš i x8 ne izgleda baš najbolje koji ima kud i kamo veću rezoluciju na manjem ekranu a kamoli tek wildfire. Možemo mi pričati puno toga kako je wildfire po specifikacijama, izradi i podrški super mob, ali tako loša reza je stvar koja se praktički nemože oprostiti i što mobitel čini puno gorim nego bi trebao biti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Sve navedeno negodovanje nikada nebi došlo do izražaja,kada bi poredali 10 ljudi koji su do sada imali damy fonove i dali im WF u ruke.

Zamolimo ih da iznesu zamjerke i čekamo. Od 10 nitko nebi vidio nikakvu zrnatost ni problem oko rezolucije.

Stvar se nemože promatrati iz distance višeg HD segmenta prema entering smarthphone levelu. 

Uređaj u potpunosti zadovoljava po svim kriterijima svoj cijenovni razred. Bilo bi lijepo o tome argumentirano i racionalno razgovarati.

Ja recimo, rijetko neki hardware svrstavam u kutak "smeće",a da objektivno ne provjerim njegove osobine i cijenu.

Dosadilo mi čitati forum 3 godine onako na OFF,pa sam se pridružio. :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Pa očigledno nismo slijepi da ne vidimo razliku.

Kada uspoređuješ wildfire sa x8 u "slici" je razlika nebo zemlja.

Kada uspoređuješ wildfire sa iphone "slikom" (npr četvrka) razlika je nebo zemlja naspram xperije.

Sad mi reci da wildfire ima dobru "sliku".

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

mislim, volio bi ja da je veca rezolucija, ne kazem da ne bi....i ne kazem da se razlika ne vidi... ali ocito sam ja poseban onda zato jer mi ta zrnatost ne smeta :D

ja nisam samo na osnovu ekrana biro mob...ipak mi je bilo vaznija ukupna ocjena...a tu je wildfire po MOM misljenu bio najbolji... (po meni najbolji izgled, kvaliteta izrade i podrska, u ono vrijeme kad sam ja kupovao, a glavni konkurenti su mu bili X8 i LG 540GT)...nisam pozalio ni sekunde...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice