Pomoc! Prodaja iPhone 4 ili zamjena...

poruka: 5
|
čitano: 1.935
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozz forumasi...

Ovako:

Covjek mi nudi za moj iPhone 4 16gb, 1700kn i da ce doci po njega. 

I nudi mi zamjenu za njegov novu Xperiu S + moja nadoplata od 650kn

iPhone 4- nema garanciju, istekla je, ocuvanost 9/10

xperia S- stara 6 tjedana, ima racun i garanciju 2 godine, bijela boja

Staviti cu anketu, jer mi je hitno, jer bi on vec danas pred vecer dosao...

13 Prodaj iPhone 4, ne mjenjaj!
0 Razmjeni i doplati 650kn!
Ukrali ste mi jedinu zvijezdu. Drzava me krade, Vi me kradete. Sramite se!

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Budi pametan pa prodaj.

1 0 hvala 1
15 godina

Bez neke zle krvi, ali po mojem skromnom razmišljanju ta Xperia niti u kojem slučaju ne može se sastaviti u istoj "knjizi" sa IP4, makar i nisam lover IPhone mobova zbog prekonekoliko razloga a niti sam previše hater SONY mobova, jednostavno idem logikom da nisu prvo ista kategorija, a i da su kategorija, IP4 je svakako bolji!

Još samo jedna mala digresija, ti si rekao da je IP4 savršeno uščuvan, nadam se da si makar malo bio objektivan, jer onaj tko će ga eventualno kupiti će biti relevantan i meritoran sa svojim mišljenjem, nadam se da ćeš ga brzo i lako prodati {#} !!  

EDIT; ispravka netočno navedenih navoda, makar, po meni, i opet je IP4 bolji {#} !!

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 13:32 (ATJLučko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Pomoc! Prodaja iPhone 4 ili zamjena...
ATJLučko kaže...

Bez neke zle krvi, ali po mojem skromnom razmišljanju ta Xperia niti u kojem slučaju ne može se sastaviti u istoj "knjizi" sa IP4, makar i nisam lover IPhone mobova zbog prekonekoliko razloga a niti sam previše hater SONY mobova, jednostavno idem logikom da nisu prvo ista kategorija, a i da su kategorija, IP4S je svakako bolji!

Još samo jedna mala digresija, ti si rekao da je IP4 savršeno uščuvan, nadam se da si makar malo bio objektivan, jer onaj tko će ga eventualno kupiti će biti relevantan i meritoran sa svojim mišljenjem, nadam se da ćeš ga brzo i lako prodati {#} !!  

There i fix'd it for you ;)

Sad tekst nema smisla lol

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 13:18 (Kelam).
14 godina
neaktivan
Re: Pomoc! Prodaja iPhone 4 ili zamjena...
ATJLučko kaže...

Bez neke zle krvi, ali po mojem skromnom razmišljanju ta Xperia niti u kojem slučaju ne može se sastaviti u istoj "knjizi" sa IP4S, makar i nisam lover IPhone mobova zbog prekonekoliko razloga a niti sam previše hater SONY mobova, jednostavno idem logikom da nisu prvo ista kategorija, a i da su kategorija, IP4S je svakako bolji!

Još samo jedna mala digresija, ti si rekao da je IP4S savršeno uščuvan, nadam se da si makar malo bio objektivan, jer onaj tko će ga eventualno kupiti će biti relevantan i meritoran sa svojim mišljenjem, nadam se da ćeš ga brzo i lako prodati {#} !!  

Kakav 4s ??? Prodajem obicnu cetvorku! Gdje ti vidis 4(S)

EDIT:

Ja ne mogu napisati stanje 10/10 za svoj iPhone koji je star 2 godine, jer mobitel je odlicno ocuvan i ocjena mora biti 9/10 jer ipak to nije novi mobitel iz trgovine. A ja nigdje nisam napisao da je iPhone 4 unisten, izgreban ili slicno...

Samo sam trazio pomoc oko ova dva glasanja...{#}

Ukrali ste mi jedinu zvijezdu. Drzava me krade, Vi me kradete. Sramite se!
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 13:41 (Karlovac_047).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice