Sad je jedan blizu mene za 1900, 3 mj star, te jedan za 50 kn vise. Da se nac.
Jucer je jedan otisao za 1500kn (mislio sam da je prevara, al cudno mi je bilo da je korisnik 2012 registriran i da ima broj telefona). Nazvao (6 min nakon postavljanja oglasa) i covjek je rekao da se sad bas s covjekom razgovarao i da je rekao da ce doc kroz pola sata, da ga je on dobio pod racun za auto. Aha, da - nov zapakiran, garancija od 2/2016. Neko se je lijepo usrecio :)
Poanta - da ih se nac za 2k kn vec sada, ocuvani i s garancijom 18+ mj. Treba samo cekati :)
Sto se tice baterije.. Ha ono, mozda sam malo prtjerao s SoT vremenom. Ajmo rec da bih bio zadovoljan da od 7 ujutro do 23
izdrzi bez punjenja.
Lumiu 920 staru 2,5 godine koristim trenutno i mislim da baterija losija nemoze biti. Cak i ona mi izdrzi 3-4 sata surfanja, messengera i wappa. S novom baterijom bi bilo i 6.
Znaci, posto je najveca zalba tog uredaja po izlasku bila baterija, izgleda da s mojim koristenjem bi i s6 drzao cjeli dan :)
Igrice ne igram, pozivi 20 min dnevno, messenger/wapp - 3 h dnevno, muzika na slusalice 30 min dnevno, surfanje 1 h dnevno
Cesto sve u multitaskingu. Prema tome i s obzirom na aplikacije koje bi instalirao (oko 20etak max) mislim da bi S6 me zadovoljila?!
Eventualno a5 2016 zbog baterije i meni ljepseg dizajna, al trenutno je cjena ko i S6...
Tu je jos i slabiji hw...

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

Unistila je 2mj. star lenovo p1 vibe,upao joj u vodu,stoga samo vodonepropusni dolaze u obzir