Uzeti Xperiu Z staru 2 godine,u odličnom stanju,sa svom opremom za 750KN? Ako ne koja je bolja solucija?
Ovisi koliko novaca imaš pri ruci maksimalno.
LG G2 možeš naći već za 1000-1200kn, pa čak i za slično Nexus 5.
Uzeti Xperiu Z staru 2 godine,u odličnom stanju,sa svom opremom za 750KN? Ako ne koja je bolja solucija?
Ovisi koliko novaca imaš pri ruci maksimalno.
LG G2 možeš naći već za 1000-1200kn, pa čak i za slično Nexus 5.
novci mi nisu problem,gledam gdje mi je najbolji omjer uloženo-dobiveno...
Koji je najbolji mobitel u rangu do 2300kn, a da će se moći koristiti sljedeće dvije godine bez nekog velikog kočenja novijeg software-a ili nečeg sličnog?
ja imam Xiaomi redminote 2 s helio X10, slabija verzija na 2.0. nema igrice sta ne pokrece i nista mi ne lagga. od RR3, asphalta itd. bas sam zadovoljan
Klik na ono šta mislite da bi moglo biti bolje kad se sve skupa od karakteristika uzme u obzir.
Zahvaljujem 
| 1 | Lenovo K80 |
|---|---|
| 3 | Huawei P8lite |
| 0 | Meizu M2 Note |
| 1 | Huawei Ascend P7 |
| 18 | Xiaomi Redmi Note 2 Prime |
Ima koji dobrovoljac da putuje na relaciji zg-murica da mi uzme mobitel? :D
Planiram ili moto x ili nexus 5/5x
Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero, iPhone 3GS, Nexus S, Nexus 7, Htc 8S, iPhone 4, Galaxy S2, HTC Sensation, Lumia 625, N8, Dell Venue 8, Z1 Compact, Meizu m2 note, One M8
Kratko i jasno...
| 12 | Sony Xperia Z2 |
|---|---|
| 16 | LG G3 |
| 2 | Samsung Galaxy S5 |
Trebam preporuku za frendicu koja do sad nije imala kontakte s pametnim telefonima. Android, nov iz dućana, za oko 1500kn i da po mogućnosti ima solidnu kameru i batku za jedan dan. Ako 200-300kn više daje puno bolji mob, može i preporuka za to.
Galaxy grand prime, lg g3 s? Vidim da za 150kn više može kupiti i galaxy s3 neo. Enivej, pomgajte, tnx. ;-)
Xiaomi Redmi Note 2
Meizu M2 - KLIK <-- Dual Sim, 2GB RAM-a, 16GB Uređaj + proširivo do 128GB, Baterija 2500mAh
Meizu M2 Note - KLIK <-- Dual Sim, 2GB RAM-a, 16GB Uređaj + proširivo do 128GB, Baterija 3100mAh
Kolege,
otišao mi je mob ( dual sim) na njemu imam službeni i pravtni broj.
Hitno mi treba preporuka najboljega do 2000 kn može i polovni preko njuškala.
Obvezno dual sim - sve mreže, može i kinez ako je okey.
PS. Nemam vremena čekati da se naruci izvana jer ponavljam treba mi zbog posla hitno.....
youtube.com/mislavbusic
ovaj prime?
ima li još koja preporuka ili je to best buy do 2 soma kn?
ovaj prime?
ima li još koja preporuka ili je to best buy do 2 soma kn?
to je obicni, prime je 200kn skuplji.
mislim da ti je to trenutni best buy, kupio ga i ja sebi. samo ces nakon kupnje morati provesti 10min da stavis drugi rom i skines kineski bloatware. (imas tutorial stranicu prije, izrazito je jednostavno).
Dakle mobitel je super?
Vidim na njuškalu i ovaj?
http://www.njuskalo.hr/ostali-mobiteli/xiaomi-mi-4-c-oglas-17026098
Dakle mobitel je super?
Vidim na njuškalu i ovaj?
http://www.njuskalo.hr/ostali-mobiteli/xiaomi-mi-4-c-oglas-17026098
Ovaj 4c je dosta dobar i relativno nov uređaj jedino mislim da ne podržava "široki" 4g na 800 mhz
Ok koji je bolji, tražim baš najbolji uređaj dual sim za 2 soma kn i idem po njega kroz sat - dva
Ok koji je bolji, tražim baš najbolji uređaj dual sim za 2 soma kn i idem po njega kroz sat - dva
mi4c je 5', a RN2 5.5'
ako cesto koristis mailove preko moba (kao npr ja) ja bih isao na RN2 zbog velicine. Jedino je oveci za nosit u dzepu i malo nespretan za rukovanje s 1 rukom.
ostalo je mislim li-la.
Ja bih se ipak odlucio za mi4c, RN 2 su usrali i do dosta, tak da je po meni mi4c puno bolja kupovina
Uzo sam na kraju prime 32gb, čekam samo da ga preuzmem.
Imam obican i nisam bas zadovoljan kako su ga napravili, pogotovo kako su taj ekran zeznuli, pa kameru imam osjecaj kao da drzim igracku u rukama
Kakvi su Doogee mobiteli? Nisam ni sam na čisto koji da uzmem, Ili lumiu 535 (potpuno novu), 640 (oglas) ili možda koji model od HTC-a
Imam obican i nisam bas zadovoljan kako su ga napravili, pogotovo kako su taj ekran zeznuli, pa kameru imam osjecaj kao da drzim igracku u rukama
Sta nedostaje ekranu? meni je super, kamera mi je ok, nije mi nesto wow da me izbije iz hlaca, ali je cisto dobra s jako brzim okidanjem.