Pomoć prijatelji, tražim mob da ima ekran otprilike 4.7 incha, 4G i Android 5.0 Lollipop i da nije skup. Vaša preporuka?
LG Spirit u simpi
Pomoć prijatelji, tražim mob da ima ekran otprilike 4.7 incha, 4G i Android 5.0 Lollipop i da nije skup. Vaša preporuka?
LG Spirit u simpi
Ma to sve kužim, ali čitam stalno da svi ti mobiteli što imaju dual sim sa standby opcijom zablokiraju drugu karticu kad se prva koristi!
Znači, koliko sam skužio - ako imaš poziv na prvoj kartici u istom trenu te nitko ne može dobit na drugu karticu!
Jel to stvarno tako, ili... ???
Ovaj Zenfone 5 isto ne izgleda loš! :)
Ma to sve kužim, ali čitam stalno da svi ti mobiteli što imaju dual sim sa standby opcijom zablokiraju drugu karticu kad se prva koristi!
Znači, koliko sam skužio - ako imaš poziv na prvoj kartici u istom trenu te nitko ne može dobit na drugu karticu!
Jel to stvarno tako, ili... ???
Ovaj Zenfone 5 isto ne izgleda loš! :)
Hm ne, meni sve radi bez problema sto se toga tice ako aktiviras opciju poziv na cekanju i sve je ok.
Zenfone je mrak telefon!
Pozdrav, koristim HTC One V zadnje 3 godine i sada već stvarno gadno šteka.
Odlučio sam se na kupnju zamjene, budžet mi je do 1000kn, stim da ću vjerovatno kupiti preko njuškala do 4 mj starosti kako bih prošao jeftinije.
Ono što mi je bitno da ekran nije prevelik, HTC One V ima 3,7 incha pa bih da mi i novi bude otprilike takav, ne veći od 4,3 incha.
Gledao sam Sony Xperiu J, nju na njuškalu novu mogu nabaviti za 800kn s garancijom, ali ima kao i HTC 1GHz proc i 512MB RAM-a.
Ima tko kakvu preporuku?
Unaprijed hvala!!
Pozdrav, koristim HTC One V zadnje 3 godine i sada već stvarno gadno šteka.
Odlučio sam se na kupnju zamjene, budžet mi je do 1000kn, stim da ću vjerovatno kupiti preko njuškala do 4 mj starosti kako bih prošao jeftinije.
Ono što mi je bitno da ekran nije prevelik, HTC One V ima 3,7 incha pa bih da mi i novi bude otprilike takav, ne veći od 4,3 incha.
Gledao sam Sony Xperiu J, nju na njuškalu novu mogu nabaviti za 800kn s garancijom, ali ima kao i HTC 1GHz proc i 512MB RAM-a.
Ima tko kakvu preporuku?
Unaprijed hvala!!
nema ti smisla uzimat tu sony xperia j, to je skoro isti uređaj kao i taj tvoj htc one v
- ja ti preporučam da si uzmeš Samsung galaxy S4 mini, ekran mu je 4,3" a dimenzije su mu neznatno veće od ovog tvog htc-a, tako da nečeš ni osjetit da imaš veći uređaj, a po performansama je puno brži i bolji uređaj nego htc, tak da bi ti to bio logičan update, bez problema ga nađeš na oglasniku za cca 900 kuna u dobrom stanju sa garancijom
LG Spirit u simpi
znam već za njega, da , baš mi je palo oko. nego koja mu je konkurencija. za te pare dali se mogu dobiti slični mobiteli ( da ima 4G , 4.7 inch, Android 5.0 Lollipop). Mislim cijena je predobra. Nego možda jedan mali offtopic Kaki bih ga sam u kućnoj radinosti mogao otključati na sve mreže? da li ga je potrebno rootati? gubi li se jamstvo?
Jednostavno zaboravi na veličinu ekrana i kupi bolji mobitel. Na veći ekran češ se naviknut kroz par sati, vjeruj mi. Poslje toga više nećeš htjet preć na manji mobitel... Ja sam mislio isto kao i ti, pa eto, sad imam OPO :)
Kupi si iz simpe LG Spirit i kvit. Za klasu bolji mobitel od te xperie i s4 mini.
LG Spirit u simpi
znam već za njega, da , baš mi je palo oko. nego koja mu je konkurencija. za te pare dali se mogu dobiti slični mobiteli ( da ima 4G , 4.7 inch, Android 5.0 Lollipop). Mislim cijena je predobra. Nego možda jedan mali offtopic Kaki bih ga sam u kućnoj radinosti mogao otključati na sve mreže? da li ga je potrebno rootati? gubi li se jamstvo?
Nema potrebe za ROOT-om i ne gubi se jamstvo ubacivanjem tvorničkog koda, prije je koštalo 10-15kn, sad nekih 40kn...
Samo ne znam jel T-Mobile(Simpa) još uvijek problematičan po pitanju toga(jedno vrijeme se nisu dali otključati, ne znam jel još uvijek tako).
A možda Spirit i nije zaključan ;)
btw. Spirit je u početku bio nekih 700kn al očito su svi navalili pa mu digli cijenu.
Konkurencije nema ako trazis novo iz ducana, osim mozda onih kineza iz hangar18 ali njih bi ti preporucio da zaobilazis.
Bolji mob mozes dobiti ako gledas na njuskalu nesto skuplji LG G2 pod garancijom sa pretplate...
Jednostavno zaboravi na veličinu ekrana i kupi bolji mobitel. Na veći ekran češ se naviknut kroz par sati, vjeruj mi. Poslje toga više nećeš htjet preć na manji mobitel... Ja sam mislio isto kao i ti, pa eto, sad imam OPO :)
Kupi si iz simpe LG Spirit i kvit. Za klasu bolji mobitel od te xperie i s4 mini.
Nemogu zaboraviti, ne želim nosit plosnatu ploču u đepu :)
ne kužim, mobitel je viši za 1 cm od xperie j, sve drugo je potpuno isto...
misli ako mobitel ima veci ekran da je automataki cigla sto uopce nije istina, evo ja imam s4 5" ekran i nemogu si zamislit da sad idem na manji ekran a mobitel ne osjecam u dzepu dok sam staru lumiu 920 itekako osjecao jer je velika i debela a ekran joj je manji
Bolje biti glup nego celav, manje se vidi...
Lg ima jako kompaktan dizajn, malo "tijelo" za veliki ekran, evo opet ću navest LG spirit vs xperia J koju si naveo - 1 cm visine, no brainer za mene...
Trebam neki mob za mamu. Cijena da bude oko 500kn na njušci. Obavezno android.
Vidio sam xperiu M, da ima 1gb rama. Ima li još šta s 1gb u toj cijeni?
Galaxy A5 na akciji u Tcomu-999kn.
A to se odnosi na čiji post?
Anyway, to je 999kn + 40kn mjesečno (24 mjeseci).
S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
Da + 180 kuna mjesečno... @deawood - moraš uzet tarifu :)
Hahahahaha
Prava prilika, nema šta. 
A to se odnosi na čiji post?
Anyway, to je 999kn + 40kn mjesečno (24 mjeseci).
E to je faktor koji su mi prešutili kad sam razgovarao s njima....
Sad u konačnici ispada 1958kn+tarifa cca 200kn mjesečno,lol
Ožene te samo tako ;) 999 + 24 x 179 kn. Kad to sve zbrojiš, platiš SAMO !!! 5295 kuna :)
Znam, ali ja sam naveo bez tarife s razlogom. Može biti i više i manje od toga mjesečno, ovo je okvirno jer svaka tarifa ima drugačiju mjesečnu naknadu za uređaj.
S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
Znam, ali ja sam naveo bez tarife s razlogom. Može biti i više i manje od toga mjesečno, ovo je okvirno jer svaka tarifa ima drugačiju mjesečnu naknadu za uređaj.
Uzmimo da je tarifa 200kn mjesečno puta 24 mjeseca=4800kn
cijena uređaja je 998kn + 24*40kn=960=1958kn
Znači da te mob izađe cca 6k kn.
Zašto ubaciti cijenu tarife u cijenu mobitela?
misli ako mobitel ima veci ekran da je automataki cigla sto uopce nije istina, evo ja imam s4 5" ekran i nemogu si zamislit da sad idem na manji ekran a mobitel ne osjecam u dzepu dok sam staru lumiu 920 itekako osjecao jer je velika i debela a ekran joj je manji
ne ciglu nego plosnatu ploču,
iskreno, ja ne želim niti veći od HTCa one V, ali sam prisiljen jer jednostavno nema manjih niti istih
Trebao bi prijedlog za mobitel do 2400Kn. Najvise mi se svidja One M8 ali mi je zao dat te pare za njega bas zato jer je koristen i ne znam sta je ta osoba radila sa uredjajem. Problem je sto mi je mobitel zapeo za oko i glavni je favorit. Sto mislite kada bi mu mogla pasti cijena, da ga uzmem novog za navedenu cifru? Bez kineza,Samsunga i LG-a. Hvala.
| 6 | Z2, koristen 1 mjesec |
|---|---|
| 6 | One M8, koristen 4 mjeseca |
| 2 | M4 Aqua, novo |
Trebao bi prijedlog za mobitel do 2400Kn. Najvise mi se svidja One M8 ali mi je zao dat te pare za njega bas zato jer je koristen i ne znam sta je ta osoba radila sa uredjajem. Problem je sto mi je mobitel zapeo za oko i glavni je favorit. Sto mislite kada bi mu mogla pasti cijena, da ga uzmem novog za navedenu cifru? Bez kineza,Samsunga i LG-a. Hvala.
Pa dođeš tamo i pogledaš koliko je oštećen. U tih 4 mjeseca postoji mogućnost da je ko nov :)
uzmi si rađe Sony xperia Z2, bolji ti je nego HTC
- šteta što ne želiš kineze i lg, jer u tom rangu ti konkuriraju xiaomi Mi4, OnePlus One i Lg G3 koji su po meni bolji uređaji nego HTC One m8
Dobar je m8, jedino malo kamera zeza. Sve ostalo je prva liga !
uzmi si rađe Sony xperia Z2, bolji ti je nego HTC
- šteta što ne želiš kineze i lg, jer u tom rangu ti konkuriraju xiaomi Mi4, OnePlus One i Lg G3 koji su po meni bolji uređaji nego HTC One m8
Imam M8, a tata ima Z3 Compact i nemogu reći da je Z3C bolja od M8.
Svaki je bolji po nečemu, ali da je jedan bolji od drugoga, nije.
Isto tako Z2 (a pogotovo ne G3) nije bolji od M8, niti M8 od Z2.
Zašto pogotovo ne G3? G3 je super uređaj. Solidan ekran, solidna baterija, super kamera... Ali softver nije na razini Z2 i M8. Kod mene tu priča staje, nije da G3 nebi preporučio drugim ljudima, ali ako mogu uzeti Z2 ili M8 (koji su skuplji) onda bih preporučio Z2 ili M8 prije G3.