Pomoc oko kupnje?

poruka: 5
|
čitano: 1.786
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoc oko kupnje?

Dvoumin se dali da uzmem Android ili iPhone... (naravno uzeo bi preko oglasa) Gledao sam karakteristike navise mi se dopao HD2, ima li neko iskustva sa takvim mobitelom (hvala unaprijed).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomoc oko kupnje?

Sve su to odlicni telefoni.

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Pomoc oko kupnje?
MaGnetic kaže...

Dvoumin se dali da uzmem Android ili iPhone... (naravno uzeo bi preko oglasa) Gledao sam karakteristike navise mi se dopao HD2, ima li neko iskustva sa takvim mobitelom (hvala unaprijed).

a što je to android? Neodlučan

Stisni HVALA - Besplatno je!
16 godina
protjeran
Zurka-fy kaže...
MaGnetic kaže...

a što je to android? Neodlučan

Operacioni sistem, isto kao sto ti imas Windows neki mobiteli imaju Android.

Deathlist: -Quark (satanic ritual) -Quarkova familija (cijela) -Thuglife -skank666 (dobar prijatelj) -Slash 666 -Kant -agent_00klc -AlienWare1 -Weky, lukavg To do list: Weky-eva cura
15 godina
protjeran
MaGnetic kaže...

HD2 je solidan, ubijaju ga baterija koja stvarno kratko traje i windows mobile.

Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice