Pomoć oko izbora novog mobitela zaključana tema

poruka: 12
|
čitano: 3.701
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pomoć oko odabira mobitela

Trebao bih pomoć oko pronalaska novog mobitela koji bi trebao imati sljedeće karakteristike:

- otporan na vodu, udarce i padove

- bateriju koja traje preko tjedan i pol dana

- mogućnost razgovora i slanja SMS-a

- svjetiljku, sat i funkciju štoperice, kalendar, budilica

- minimalistički dizajn i izgled menija (ikona za svaku funkciju, ne više od 9)

- radioprijamnik, BT, mogućnost slušanja mp3ca i memorijska kartica, te ekran u boji su poželjni ali nisu uvjet

- dodaci poput WiFi, preglednik interneta, igre, GPS, ekran osjetljiv na dodir, itd. su nepoželjni

Ako znate za takav mobitel lijepo vas molim da napišete proizvođača i model. Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
Zna možda netko

LINK

"Kada je o funkcionalnostima riječ, za fotografiranje i snimanje avantura tu je kamera od 1,3 megapiksela, za glazbenu pratnju MP3 player i FM radio s RDS-om, a za gledanje video sadržaja MPEG4/3GP player. Memorija od 7 MB može se dodatno proširiti microSD karticama do respektabilnih 8 GB, što je dovoljno memorijskog prostora da korisnici sa sobom ponesu svoju omiljenu glazbu ili snime stotine fotografija. Od specifičnih dodataka, kako su priopćili iz Europatradea, Niagara se može pohvaliti snažnim zvučnikom i tehnologijom koja reducira šumove i pozadinsku buku, štopericom i LED baterijskom lampom, za njegove podatkovne sposobnosti se brine podrška za rad u EDGE mrežama, a za brz transfer datoteka s uređaja i na uređaj posljednje inačice Bluetooth (2.1) i USB (2.0) veze."

mislim da je idealan za tebe

rapidshare premium and warez-bb user
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2010 15:05 (Lord_Marko).
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Zna možda netko

Ako smijem da pitam, zasta ce ti takva mashina?

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Zna možda netko

Cool to bi moglo biti to.

E6750 2,66 GHz | MB Gigabyte P35C-DS3R | 2 GB RAM | ECS GeForce 8500 256 MB | Seagate 500 GB + 250 GB
16 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

LINK

"Kada je o funkcionalnostima riječ, za fotografiranje i snimanje avantura tu je kamera od 1,3 megapiksela, za glazbenu pratnju MP3 player i FM radio s RDS-om, a za gledanje video sadržaja MPEG4/3GP player. Memorija od 7 MB može se dodatno proširiti microSD karticama do respektabilnih 8 GB, što je dovoljno memorijskog prostora da korisnici sa sobom ponesu svoju omiljenu glazbu ili snime stotine fotografija. Od specifičnih dodataka, kako su priopćili iz Europatradea, Niagara se može pohvaliti snažnim zvučnikom i tehnologijom koja reducira šumove i pozadinsku buku, štopericom i LED baterijskom lampom, za njegove podatkovne sposobnosti se brine podrška za rad u EDGE mrežama, a za brz transfer datoteka s uređaja i na uređaj posljednje inačice Bluetooth (2.1) i USB (2.0) veze."

mislim da je idealan za tebe

Predobar mob.Frend ga ima Smijeh.Ufffff šta mob leti na sve straneNevinašce,dobacujemo se s njim,bacamo ga na pod,u zid i takve stvariCool.Uglavnom stvarno je izdržljivNamigiva

Punk's not dead!!!!
17 godina
neaktivan
doctor_crash kaže...
Lord_Marko kaže...
...

Predobar mob.Frend ga ima Smijeh.Ufffff šta mob leti na sve straneNevinašce,dobacujemo se s njim,bacamo ga na pod,u zid i takve stvariCool.Uglavnom stvarno je izdržljivNamigiva

Također mi stari ima taj mob. Mobitel je preživio sve žive moguće stvari ali radi ko urica.

Također ti preporučujem da pogledaš Sonim - tvrtku specijaliziranu za izdržljive mobitele

http://www.sonimtech.com/

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Ako smijem da pitam, zasta ce ti takva mashina?

Naravno da smiješ; za slanje poruka i razgovor, i kao zamjenu za sat i baterijsku svjetiljku. Zapravo sve za što koristim mobitel u 99% vremena korištenja.

E6750 2,66 GHz | MB Gigabyte P35C-DS3R | 2 GB RAM | ECS GeForce 8500 256 MB | Seagate 500 GB + 250 GB
15 godina
neaktivan
Pomoć

pozzzz.zna li mozda netko postoji li program za kontrolisanje Tv sa k800i..hitnoo

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Pomoć oko odabira mobitela
mars2057 kaže...

Trebao bih pomoć oko pronalaska novog mobitela koji bi trebao imati sljedeće karakteristike:

- otporan na vodu, udarce i padove

- bateriju koja traje preko tjedan i pol dana

- mogućnost razgovora i slanja SMS-a

- svjetiljku, sat i funkciju štoperice, kalendar, budilica

- minimalistički dizajn i izgled menija (ikona za svaku funkciju, ne više od 9)

- radioprijamnik, BT, mogućnost slušanja mp3ca i memorijska kartica, te ekran u boji su poželjni ali nisu uvjet

- dodaci poput WiFi, preglednik interneta, igre, GPS, ekran osjetljiv na dodir, itd. su nepoželjni

Ako znate za takav mobitel lijepo vas molim da napišete proizvođača i model. Hvala

Mozda nesto kao npr. Nokia 5500 Sport!? Imao sam je i prosla je svasta dok sam radio u vojsci.....predobar mob. I danas mi je zao sto sam ga utopio.

Ako ga netko mozda prodaje neka mi sibne PM.

http://europe.nokia.com/support/product-support/nokia-5500-sport

http://www.speedtest.net/result/724268199.png
12 godina
neaktivan
Pomoć oko izbora novog mobitela

da li netko zna nešto o mobitelima :PRESTIGE, da li su dobri?

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pitaj ovdje, upiknuo si baš neaktivnu temu :D

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/pomoc-odabiru-mobitela/101079.aspx

kuku lele

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 18:12 (Faith..).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice