Dobio sam iphone sa softver verzijom 4.1.2 i nemogu nikako ažurirati na novi softver jer ovako mi nece nikako skidati aplikacije :S
Dali znate mozda u cemu je problem i kako da ga rijesim, hvala :D
Dobio sam iphone sa softver verzijom 4.1.2 i nemogu nikako ažurirati na novi softver jer ovako mi nece nikako skidati aplikacije :S
Dali znate mozda u cemu je problem i kako da ga rijesim, hvala :D
Dali ti izbacuje neki error u iTunes ?
ne nego jednostavno kaze nema niti jednog dostupnog ažuriranja
Skini si tu najnoviji software http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ i probaj napraviti restore
jel to spada pod jailbrake ili ?
ne
Jesi probao i preko moba i preko iTunesa?
i da nemas mozda kojim slucajem 3g a ne 3gs?
sad sam otoviro itunes imam 3g..kad otovirm itunes na pc-u pise mi da ce tek 25.1. traziti novo ažuriranje al mi to nema smisla zasto nebi mogao odma zatraziti novu verziju :S
za 3G zadnji iOS izdan je 4.2.1.
na 3GS možeš staviti iOS6, na 3G ne.
aha hvala :S jel postoji koja opcija da stavim veci soft. zbog aplikacija ?
"službeno" ne.
ne službeno, vjerovatno neki forumi koji se bave iphoneima imaju svoje fore kako staviti, a sad koliko će bit funkcionalno...
Ako se dobro sjećam stavljali su iOS5 na 3G, neznam za iOS6.
"službeno" ne.
ne službeno, vjerovatno neki forumi koji se bave iphoneima imaju svoje fore kako staviti, a sad koliko će bit funkcionalno...
Ako se dobro sjećam stavljali su iOS5 na 3G, neznam za iOS6.
Ne postoji, pokušao sam ja skoro sve te trikove i nijedan ne radi kako spada.
Možeš stavit neku modanu verziju 3.1.3 sa novim featureima ali u iTunesu svejedno prikazuje staru verziju. Tako je za većinu tih modova, jednostavno tom mobitelu je prošlo vrijeme.
Ono što ti mogu savjetovati, proguglaj malo stare verzije željenih aplikacija, one redovito imaju podršku za stare verzije softwarea.
ma nevrijedi moram rucnostavljati aplikacije a to mi se neisplati mjenjacu ili prodati ga nesto izmisliti al uvijerio sam se da mu je proslo vrijeme :S