Novi mobitel koji izabrati?

poruka: 41
|
čitano: 6.308
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Opcije su:

BlackBerry 8520 Curve

Apple iPhone 4 16GB

Nokia 5230

Nokia C5-00

Nokia C6-00

Nokia E72

Nokia X6

Eto sljedeći tjedan moram jedan izabrati. Šta preporučate?

1 0 hvala 0
15 godina

iPhone 4 

Respect the Raise...!
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
RE: Novi mobitel koji izabrati?
definho kaže...

iPhone 4 

odma ajfon..

dao bi se kladit da cim si vidio na listi ajfon odma iso pisat iPhone 4..

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
16 godina
neaktivan

Od ponudjeni mislim da je iphone 4 najbolji izbor. 

i ako bi ja na tvom mjestu isao na neki android.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ajfon definitivno.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ovisi za sta ti sluzi mobilni telefon?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Od ovih ponuđenih definitivno iphone 4 {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
18 godina
neaktivan

Uspoređuješ iPhone 4 16GB s mobitelima koji su klasu iznad, a neki možda i dvije. HTC Desire je mobitel godine... Pa se onda kao logična kupnja nameće HTC Desire HD...

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
16 godina
protjeran
ParaNO1d kaže...

Uspoređuješ iPhone 4 16GB s mobitelima koji su klasu iznad, a neki možda i dvije. HTC Desire je mobitel godine... Pa se onda kao logična kupnja nameće HTC Desire HD...

Vrhunski nasmijavas...

15 godina
protjeran
ParaNO1d kaže...

E sad si ga zasral...

18 godina
neaktivan
ansha kaže...
ParaNO1d kaže...

Vrhunski nasmijavas...

Htio sam reć da uspoređuje mobitele s iPhone-om koji je klasu iznad njih, a ne oni iznad njega... Tipfeler. Jbg

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
17 godina
neaktivan
CROifer kaže...

Telefoniranje , mail, poneki sms.

17 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Mogu izabrati između onih napisanih. Ne kupujem mob iz svog džepa.

15 godina
protjeran
tomo007 kaže...
CROifer kaže...

Za mail i sms ti je Iphone  najbolji !

17 godina
neaktivan
jedino me kod njega brine baterija.... gledao sam neki review i liku nakon cca sat i pol baterija pala sa 74 - 40%

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
CROifer kaže...
tomo007 kaže...
CROifer kaže...

Za mail i sms ti je Iphone  najbolji !

Ne nego je jedan od najgorih

ako je mail i sms u velikim količinama onda je obavezna kvalitetna qwerty fizička tipkovnica i push email (i dugo trajanje baterije ako moraš biti non-stop u kontaktu). Za to se uzima blackberry, a ne iphone

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.11.2010 22:32 (Paolo2612).
15 godina
protjeran
Paolo2612 kaže...

ako je mail i sms u velikim količinama onda je obavezna kvalitetna qwerty fizička tipkovnica i push email (i dugo trajanje baterije ako moraš biti non-stop u kontaktu). Za to se uzima blackberry, a ne iphone

To je isto stvar ukusa,meni vise lezi virtualna tipkovnica i na njoj sam puno brzi!A sta se tice baterije Iphone i npr. HTC imaju identicno trajanje!

16 godina
neaktivan
tomo007 kaže...

Opcije su:

BlackBerry 8520 Curve

Apple iPhone 4 16GB

Nokia 5230

Nokia C5-00

Nokia C6-00

Nokia E72

Nokia X6

Eto sljedeći tjedan moram jedan izabrati. Šta preporučate?

Za ono što tebi treba nokia c6 je super i uz to ima fizičku qwerty tipkovnicu. Iphone uzmi ako se želiš pokazivat.

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.11.2010 22:39 (wanderer).
18 godina
neaktivan
CROifer kaže...
Paolo2612 kaže...

To je isto stvar ukusa,meni vise lezi virtualna tipkovnica i na njoj sam puno brzi!A sta se tice baterije Iphone i npr. HTC imaju identicno trajanje!

Nigdje nisam spomenuo HTC. Blackberry i HTC je potpuno različita stvar.

A što se tiče virtualne tipkovnice - ok je ako si naviknut, ali ako pišeš velike količine teksta na dan (ne jedna-dvije poruke svakih sat vremena) fizička tipkovnica je nezamjenjiva (barem meni).

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
wanderer kaže...

Za ono što tebi treba nokia c6 je super i uz to ima fizičku qwerty tipkovnicu. Iphone uzmi ako se želiš pokazivat.

Ok,točno. Samo onda bi rađe uzeo neki sa q tipkovnicom. Ima mi jedan član obitelji n97,pa koliko sam primjetio,nemožeš poslat sms bez da "otvaraš" tipkovnicu?

16 godina
neaktivan
tomo007 kaže...
wanderer kaže...

Ok,točno. Samo onda bi rađe uzeo neki sa q tipkovnicom. Ima mi jedan član obitelji n97,pa koliko sam primjetio,nemožeš poslat sms bez da "otvaraš" tipkovnicu?

Nije točno - ideš nova poruka i samo klikneš na područje gdje treba biti tekst i on-screen tipkovinca se otvara.

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
16 godina
neaktivan

Pa sta razmisljas!???

Ako vec ne kupujes iz svog dzepa uzmes iPhone,ako ti se ne svidi prodas ga pa kupis neki sa tog spiska i jos ti ostane da kupis citavoj porodici po isti,koji god da izaberes.

http://mobiyu.omgforum.net/forum.htm
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DommY kaže...
definho kaže...

iPhone 4 

odma ajfon..

dao bi se kladit da cim si vidio na listi ajfon odma iso pisat iPhone 4..

pa da je na popisu bio HTC Desire ili neki drugi bolji nebih rekao ajfon...

hoces reci da nije za klasu iznad od svih ovdje nabrojenih? ja nisam Apple funboy kao sto si ti Apple mrzioc ili kako bi to nazvao -.-

Respect the Raise...!
17 godina
neaktivan
wanderer kaže...
tomo007 kaže...
wanderer kaže...

Nije točno - ideš nova poruka i samo klikneš na područje gdje treba biti tekst i on-screen tipkovinca se otvara.

To nisam znao. Thnx.

stevan94 kaže...

Pa sta razmisljas!???

Ako vec ne kupujes iz svog dzepa uzmes iPhone,ako ti se ne svidi prodas ga pa kupis neki sa tog spiska i jos ti ostane da kupis citavoj porodici po isti,koji god da izaberes.

Možda i ti imaš pravo. I ovako mi prijašnji mobitel ostaje u trajnom vlasništvu. Neznam još,moram razmislit. Sljedeći tjedan nešto moram uzet.

15 godina

definitivno ajfon, ja već 2 generacije ga koristim i svake pare vrijedi, par što sde tiče pretplate :) tač, displej, brzina...nema boljeg...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
@zaki23

Ima brzih i boljih... ali ne sad u ovoj ponudi koju ima autor teme...

@tomo0707
S te liste... uzmi iPhone. Pa ga onda prodaj i zaradi 4500kn (po toliko se na Njuskalu prodaje). I onda kupi Desire HD od tih novaca :D

Profit!
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
17 godina
neaktivan
Gle,to mi firma kupuje. Mobitel ostaje u mom vlasništvu tek nakon 2g.
17 godina
neaktivan

Nokia C6 je po meni najbolji izbor jer :

-fizička tipkovnica

-dobar ekran

-jednostavan softver

-veći broj besplatnih appova

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.

1 0 hvala 0
17 godina
tomo007 kaže...
CROifer kaže...

po tome vidim da ajfon nije bas za tebe.

ima nekih problema sa signalom ssad neznam dal su to rjesili..

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
15 godina
neaktivan

od ovih je iphone najbolji iako ja nisam neki ljubitelj tog moba, ali ako raspolazes tolkim nofcima , onda rade uzet neki s androidom mobitel, tipa htc desire...

ali isto ovisi za kaj ces koristit, kaj se kamere ticec bolje neku nokiu uzet koja ima dobru lecu ili mozda soy ericson, a ako mislis radi aplikacija i tih shemica onda iphon ili neki s androidom

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice