Vidio sam da se oko ovog mobitela spominje neka 'MICRO SIM' kartica pa me zanima o čemu je riječ jer imam u planu kupit ovaj mobitel?!
Hvala!
Vidio sam da se oko ovog mobitela spominje neka 'MICRO SIM' kartica pa me zanima o čemu je riječ jer imam u planu kupit ovaj mobitel?!
Hvala!
Znači ta Lumia koristi tu micro sim karticu? Kako ju mogu dobit? Trebam zamjenit ovu sadašnju karticu za tu micro ili?
a ako si skillan, možeš to i sam napraviti skalpelom
Ok i hvala svima na pomoći.
Budem rađe otišao u T-centar da mi daju micro sim da si ju slučajno ne sje*em :P
Sry za DP.
Imam još samo jedno pitanje. Dal ja ikako mogu zadržat ovu svoju staru sim karticu i dobit novu micro sim?
Ovaj mob nema bluetooth jel tako? Dal će u skoroj budućnosti dobiti bluetooth? Dal će biti koji update softwera na kojem će doći i bluetooth za taj mob?
Imam još jedno pitanje kad je tema već otvorena.
Trebao bih si otić u T-centar po micro sim karticu ali nisam u mogućnosti preko tjedna a hitno mi je. E sad... Šogor mi radi u Bjelovaru i on može to napraviti ali moje pitanje je dal bi oni njemu tamo u T-centru dali tu micro sim karticu pošto on nije "vlasnik" tog broja nego ja ili baš moram ja osobno ići da bi je dobio?
I... dali je "izradnja" te micro sim kartice besplatna?
Hvala!
Imam još jedno pitanje kad je tema već otvorena.
Trebao bih si otić u T-centar po micro sim karticu ali nisam u mogućnosti preko tjedna a hitno mi je. E sad... Šogor mi radi u Bjelovaru i on može to napraviti ali moje pitanje je dal bi oni njemu tamo u T-centru dali tu micro sim karticu pošto on nije "vlasnik" tog broja nego ja ili baš moram ja osobno ići da bi je dobio?
I... dali je "izradnja" te micro sim kartice besplatna?
Hvala!
Meni je bilo dzaba, mislim da ce i tebi.
A šogor bi takodjer trebao moc dic karticu. Sta oni znaju tko je vlasnik. Mozes za svaki slucaj na papir napisat:"Moze konvertirat moju karticu. I potpis".
I lupi hvala svima koji su pomogli :)
Uzivaj u mobitelu!
Gdje mogu skinut Xbox aplikaciju za Lumiu 710? Jedno vrijeme sam imao tu aplikaciju na mobu, samo je odjednom nestala(možda sam slučajno izbisao iako ne vjerujem) pa me zanima gdje ju mogu ponovo skinut?
Nisam stavio hrvatsku kao svoju zemlju.
Uopće mi ga ne može nać tamo.
Btw. kako da spojim mob sa kompom. Znam USB...ali kad ga spojim preko USB-a na komp ništa mi se ne prikaže. Dal treba koji posebni program za to?
J*bo me pas ali ja se ne znam koristit sa tim programom. Ima li koji dobar tut ili mi može neko od vas reć u par rečenica kako se koristi taj Zune za stavljanje slika, muzike i sl. na mob?