Nokia Lumia 630 dual sim

poruka: 9
|
čitano: 5.084
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Nokia Lumia 630 dual sim

Pozdrav. Imao sam Lumiu 520 i fercerala je odlicno. prije 10tak dana sam je kupio, navikao sve na nju, odlicni win 8, sve povezano, sve na dohvat prsta. I jucer kupim i Lumiu 630 dual sim, treba mi dual sim radi posla, a zeni sam dao ovu 520. 

Samo se razlikuju u pola inca vecem displeju i brzem procesoru. 

Moje pitanje je, da li neko jos ima iskustva sa ovom nokijom. Na 520 sms mi je bio uvezan sa facebookom, sa chatom, mogao sam iz SMS menija vidjeti ko je online na mrezi. Dolazile su mi notifikacije sa fb, sa hotmaila.

Dolazile su mi poruke sa fb u istom kontekstu kao i sms poruke.

Moze li se to nastimati i u ovoj 630 verziji to me zivo interesuje. Ne javlja mi nijednu notifikaciju, ni poruku.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Nokia Lumia 630 dual sim

Ko zna o cemu pricam i odgovori mi moze li se sms ( chat ) povezati sa facebooku na ovom telefonu kao na 530 lumia nagradit cu ga. Ako je iz Bosne saljem kredit, ako iz okolnih zemalja dogovorit cemo se preko pp.

Ocajan sam. Ne dolaze mi notifikacije, moram ja rucno refreshat. Onda nisam online na fb. Dok sam sa ovim starim telefonom bio online cim nadje neku slobodnu wi fi mrezu.

I nikada mi nije pisalo kod drugih korisnika da sam na mobile chatu, nego je uvijek pisao web. Kao da sam sa kompjutera na fb

16 godina
odjavljen
Nokia Lumia 630 dual sim

fora ti je u tome što ti je 630 na windows phone 8.1 a wp8.1 nema integriran face chat pa moraš koristit face app, na žalost. instaliraj si face chat i stizat će ti notifikacije ali ne u istom pretincu gdje je i SMS. Inače, tu pitaj ako ima još nejasnoća http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/wp8-opcenito/171719.aspx

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nigdje u store-u nemam aplikacije facebook chat. helppp 

16 godina
odjavljen
Anderson8 kaže...

Nigdje u store-u nemam aplikacije facebook chat. helppp 

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/messenger/3219d30d-4a23-4f58-a91c-c44b04e6a0c7?signin=true

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
neaktivan
Nokia Lumia 630 dual sim

Ovo vec imam. I kad sam na messengeru onda sam online na fb, kada izdadjem onda kao da me Bog nije dao nigdje. Znaci fercera samo dok sam na messengeru. Dok na ovoj 520 nisam morao ulaziti nigdje a bio sam online samo ako ima wi fi bilo gdje.

Zar je moguce da na novijem telefonu od istog proizvodjaca to nema? I ima li igdje opcije da postavim da mi messenger radi ono u pozadini stalno?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ima. Možeš negdje postaviti u postavkama windowsa što da radi u pozadini ali neznam gdje točno jer imam Android
13 godina
neaktivan
cekpu kaže...
Ima. Možeš negdje postaviti u postavkama windowsa što da radi u pozadini ali neznam gdje točno jer imam Android

Imam to na Lumiji 520, ali na 630 nemam. Nemoguce kako su pokvarili ovakav telefon sa novijom serijom. Jos ne vjerujem svojim ocima.

Da mi je samo znati mogu li vratiti windows 8.0 na ovaj telefon a ne glupi 8.1

11 godina
protjeran
Anderson8 kaže...

Pozdrav. Imao sam Lumiu 520 i fercerala je odlicno. prije 10tak dana sam je kupio, navikao sve na nju, odlicni win 8, sve povezano, sve na dohvat prsta. I jucer kupim i Lumiu 630 dual sim, treba mi dual sim radi posla, a zeni sam dao ovu 520. 

Samo se razlikuju u pola inca vecem displeju i brzem procesoru. 

Moje pitanje je, da li neko jos ima iskustva sa ovom nokijom. Na 520 sms mi je bio uvezan sa facebookom, sa chatom, mogao sam iz SMS menija vidjeti ko je online na mrezi. Dolazile su mi notifikacije sa fb, sa hotmaila.

Dolazile su mi poruke sa fb u istom kontekstu kao i sms poruke.

Moze li se to nastimati i u ovoj 630 verziji to me zivo interesuje. Ne javlja mi nijednu notifikaciju, ni poruku.

..i dvije jezgre vise....{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice