Nokia Lumia 520

poruka: 160
|
čitano: 67.106
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Re: Nokia Lumia 520
Godin kaže...

Nokia Lumia 520 {#}.

Ja sam prezadovoljan mobitelom.Obzirom da nisam nikad duže koristio android mobitele (osim laganog upoznavanja sa android mobitelima od djece koji uopće nisu loši),ne želim se upuštati u neke usporedbe,ali zaista mi se brzina i jednostavnost sustava kod Windows phonea izuzetno sviđa.Meni draže,jednostavnije i ozbiljnije od android sustava.Stvar ukusa i odabira onog što ti je za mobitel prioritet.

Mobitel je odlican,ali sam greskom instalirao WP 8.1 ..zdere nemilo bateriju...sve ostalo je oke.

17 godina
neaktivan
Nokia Lumia 520

Ima li neko informaciju kojim slucajem kada ce biti dostupan Cyan update u hrvatskoj?
Kolko vidim po komentarima po wpcentral forumima taj cyan update dosta produzuje vijek bateriji a posto je to jedan od najvecih problema kod ovog telefona taj update je prijeko potreban

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nokia Lumia 520

http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/

Koliko vidim trebao bi biti dostupan svima, ja ga na vipu imam nekih 3 tjedna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
nemesis777 kaže...

Ima li neko informaciju kojim slucajem kada ce biti dostupan Cyan update u hrvatskoj?
Kolko vidim po komentarima po wpcentral forumima taj cyan update dosta produzuje vijek bateriji a posto je to jedan od najvecih problema kod ovog telefona taj update je prijeko potreban

Već je mjesec dana dostupan. I nije neko poboljšanje u odnosu na bateriju. 

Samomrzeći hrvat
17 godina
neaktivan
Nokia Lumia 520

a i ja sam isto na vipu. tj tomatu, ali kad odem na azuriranje telefona pise da je azuriran :/

sta nebi tamo trebalo to biti dostupno za azuriranje?

i ima li ga smisla uopce updateati ukoliko nema poboljsanja u vezi baterije jer to mi je najbitnije, ova ostala poboljsanja ionako vec ims kod windows 8.1

ove sve ostale

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2014 12:43 (nemesis777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia Lumia 520

Senzor koji ima zadatak da iskljuci ekran u toku poziva dok je prislonjen uz lice radi(iskljuci ga), medjutim kada sklonim tel. i imam namjeru prekinuti poziv ekran se ne ukljucuje. Jel sta crklo ili je softverski?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nokia Lumia 520

Znam da je off topic, mjenjam Lumiu 630 malo koristena za Lumiu 520 (uz nadoplatu), mora biti Tele2.. Moja Lumia radi na t mobile

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nokia Lumia 520

pozdrav,

imam Lumiu 520 i problem je sljedeci:

kad pokrenem fotic i zelim slikat fotic se ugasi...znaci sve vidim, zumiram i kad treba slikat, cut onaj zvuk skljoc, mobitel ode na pocetni ekran.....

jel ima netko ideju sto bi moglo biti?

hvala unaprijed...

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Nokia Lumia 520
Taj isti problem je imala moja kolegica s posla i nikako to nismo mogli rjesit bez hard reseta.
Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nokia Lumia 520

hard reset je rijesio problem?

a to brise sve sa mobitela jel tak?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Nokia Lumia 520
Brise sve al brojeve slike i tako to mozes bekapirat na mikrosoftov racun. Ja preferiram pribacivanje svega bitnog na komp a imenik povucem s microsoft racuna
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Nokia Lumia 520

hvala ti puno...

EDIT: proradilo :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2014 9:26 (Srednji).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nokia Lumia 520

Pozdrav svima, naime imam problem sa glazbom na 520, problem je u tome šta nemam nikakve glazbe na njemu, a ostali su mi nekakvi fileovi po 0 bytes(Slika 1), i na mobitelu mi pokazuje također da imam muziku, ali je ustvari nemam(Slika 2), i zadnje kako mogu izbrisat stare playliste(Slika 3)!? Hvala unaprijed!

Slika 1 Slika 1
Slika 2 Slika 2
Slika 3 Slika 3
COOL all YOUR LIFE
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.12.2014 15:50 (A55M).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mene to isto zbunjuje, odem u nepoznati izvođači di su sve pjesme i idu abecedno, a na pcu sam stavio po folderima, ako netko zna kako pustati glazbu po folderima bilo bi super, a ne po izvodjacima, albumima, žanrovima etc... Sve u svemu jos uvijek odlicna Lumia, malo sam se brinuo zbog 512mb rama ali nije mi jos predstavljalo problem

Battlelog: D3lBoy-00
13 godina
neaktivan
Nokia Lumia 520

Ajde da priupitam ovde, pošto je ovo jedna od aktivnijih tema: Prijatelj mi ima Lumiu 525 i ima problem sa SMS-ovima. Ne prima SMS poruke. Može poslati sve uredno ali  primiti ne. Ja mu pošaljem SMS i on ode, ne dobijem ono obavještenje nakon 24 sata da SMS nije uspio, znači poruka ode... šta bi moglo biti problem?

Ah, gravity - thou art a heartless bitch.

0 0 hvala 0
14 godina
Nokia Lumia 520

možda da se obrati operateru.

znam da u razdoblju prije smartfona trebalo poslati sms / nazvati operatera da pošalje postavke koje aktiviraš i samo tako si mogao primati mms-ove.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Apachy kaže...

možda da se obrati operateru.

znam da u razdoblju prije smartfona trebalo poslati sms / nazvati operatera da pošalje postavke koje aktiviraš i samo tako si mogao primati mms-ove.

Za MMS je ja mislim još uvijek tako ali ovo je u pitanju SMS ... sumnjam da je do operatera jer može poslat SMS i tamo ima unešen onaj broj centra i kako se već zove.

12 godina
Nokia Lumia 520

Kako informatičar popravlja auto ?

Uđe i izađe iz njega.

Eto ti primjer sta tribas probat a to je vracanje tvornickih postavki mobitelu.

Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...

Kako informatičar popravlja auto ?

Uđe i izađe iz njega.

Eto ti primjer sta tribas probat a to je vracanje tvornickih postavki mobitelu.

To moram ja otići do njega da napravim, da mu prvo backupujem kontakte,slike i šta sve već treba pa tek onda. Ne znam ni da li je updateovao na 8.1 ili je još na WP8

13 godina
neaktivan
Nokia Lumia 520

Telefon je Lumia 530, inače problem je bio sa operaterom koji kaže da je server bio u "problemima" mada mislim da su greškom onemogućili primanje poruka na ovaj broj jer čim je otišao da se žali nakon 5 minuta "proradio" server

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 15:19 (Sheldon Cooper Ph.D).

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Moraš imati Windows Phone program instaliran za to. Ja imam 8.1 pa mi je instalirao automatski,kod ostalih ide ručno.

Avast! IS + MBAM Premium + Sandboxie + Hitman Pro :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Nokia Lumia 520

Pozdrav. Imam problem sa flight mode-om te ne radi sim. Ne mogu ga isključiti. Radio sam hard reset i ništa. Da budem precizniji ovaj problem: 

Ima ga veliki broj korisnika ovog phonea i niko ne zna rješenje. LP

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Nokia Lumia 520

Znam da ovo baš ne pomaže,jesi li restartovao telefon ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nigga kaže...

Pozdrav. Imam problem sa flight mode-om te ne radi sim. Ne mogu ga isključiti. Radio sam hard reset i ništa. Da budem precizniji ovaj problem: 

Ima ga veliki broj korisnika ovog phonea i niko ne zna rješenje. LP

Jesi li probao napraviti restore software - a? Prati upute odavde, pa vidi kako će biti. Ukoliko opet bude problema, nosi ga na servis, neka ga poprave ili zamijene.

10 godina
neaktivan

Hvala puno. RADI! :) 

14 godina
Nokia Lumia 520

Imam l 520 nešto preko godinu dana. Pojavio mi se problema, naime, počeo mi se mobitel čudno ponašati. Prestaju mi raditi donje tri tipke (back, početni ekran i pretraživač). Napravim restart, pa ne rade. Napravim ponovo restart - prorade. Prođe sat, dva ili tri i opet ne radi touch. Nakon restarta - radi i tako u krug. Ponekad držim mobitel u ruci i kao da "sam" mobitel tipka - već sam par puta nekoga nazvao.

Napravio sam hard reset ali i dalje radi na isti način (bolje rečeno, ne radi). Primjetio sam u stvari i ranije da mi na momente slabo radi touch, ali sam uvijek mislio, ono, vlažni prsti, vani hladno, a ja izvukao ruku iz džepova....

Da probam reklaimrati (VIP)? Ili da probam zamjeniti display? Servis? U fušu?

Ispao mi je par puta iz džepa (baterija na svoju stranu, poklopac na drugu, a ostatak na treću)ali jenakon toga normalno radio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Nokia Lumia 520

Ako je tako odnesi ga na servis.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Tnx, sutra javim što su rekli.

Ostavio u VIP-u, kažu da je za max. 15 dana rješeno. Vidjet ćemo (što bi rekli slepci)

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2015 20:45 (Badjo_5).
16 godina
neaktivan
Nokia Lumia 520

Nakon nadogradnje na Lumia Denim ( 28.01.2015. ) imam poteškoća sa instalacijom aplikacija.

Uređaj ih uredno skine ali ne može izvršiti instalaciju.

Screen shot Screen shot

0 0 hvala 0
14 godina
Badjo_5 kaže...

Tnx, sutra javim što su rekli.

Ostavio u VIP-u, kažu da je za max. 15 dana rješeno. Vidjet ćemo (što bi rekli slepci)

Javili da je gotovo, zamjenjen display. Suta ću vidjeti rezultat.

Rješeno!

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 16:51 (Badjo_5).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice