Preporucite mi "jeftin" mobitel s kojim bi se mogao spojiti na WLAN mrezu (WiFi ako se ne varam), i touch screenom.
Nokie N serija su po meni odlične.. A njihova cjena tj. skupoća(jeftinost) je individualna... Nekome je jeftino sve ispod 2500 kn, a nekome je skupo i 800kn...
Također je po meni neloš Samsung Omnia 2 , iako je njen problem (po meni), to što radi na windows, a ne na symbian OS
Preporucite mi "jeftin" mobitel s kojim bi se mogao spojiti na WLAN mrezu (WiFi ako se ne varam), i touch screenom.
Definiraj jeftino, dal igra pretplata?
Da,samo reci cijenu ;)
1500-2000Kn, ne znam bash koliko se isplati dati u te mobitele.
Ako postoji nesto fino, ali bez touch-screena -moze (nisam toliki zaludjenik).
Pretplata, nazalost, ne igra ulogu.
Radije bi uzeo potpuno funkcionalnog Fiat Pandu (sala, bez ljutnje).
nokia 5800
ima wlan, besplatnu gps navigaciju, odličan touch screen, jedino je kamera prosječna... u oglasniku oko 1600 kn
Novo - polovno?
Za siću imaš (polovno) MDA Vario ili SE P990 sve oko 600Kn. WiFi + TS
Novo - polovno?
Novo, ne mora biti touch (iako volim takve prijedloge).
Nokie N serija su po meni odlične.. A njihova cjena tj. skupoća(jeftinost) je individualna... Nekome je jeftino sve ispod 2500 kn, a nekome je skupo i 800kn...
Također je po meni neloš Samsung Omnia 2 , iako je njen problem (po meni), to što radi na windows, a ne na symbian OS
Nokia N serije koje imaju touch screen su samo N97 i N900?
Novo - polovno?
Novo, ne mora biti touch (iako volim takve prijedloge).
Ne mislis valjda surfati bez touch screena? To je tek patnja.
Zasto???
Ja imam E51, sada, ne znam koliko dode u slobodnoj prodaji, ali ja sam zadovoljan, osim malog ekrana i to sto nema GPS, mobitel je idealan. Jednostavno ima sve sto ti treba, kad stavis Operu na njega, sve radi kao podmazano.
S ovim se slažem tako da preporuka TS nek ti bude kao must have ako želiš surf kao primarno, naravno uz pozive. I uputio bih te na što veći ekran, ali da se tu raspravljati kao što onda i cijena raste.
Zasto???
Ja imam E51, sada, ne znam koliko dode u slobodnoj prodaji, ali ja sam zadovoljan, osim malog ekrana i to sto nema GPS, mobitel je idealan. Jednostavno ima sve sto ti treba, kad stavis Operu na njega, sve radi kao podmazano.
Jesi probao na veći i TS ekran, neuspordivo bolje iskustvo.
gle, trazio je jeftin mob, ne smatram da je ovaj bas jeftin, ali je jeftiniji od vecine TS sa velikim ekranom, nemojte reci sada LG chocolate, ili ako se vec zove, jer su takvi mobiteli losi. samo ces se bezvezez zivcirati, ovako imas wlan i strava dobar mob. Naposljetku to je moje misljenje, znato kako se kaze "o ukusima se ne raspravlja"
5530 ima za oko 2000kn
Jedino ovako nesto: Samsung M5650
nokia 5800
i ja mislim da ti je ubjedljivo najbolje rjesenje nokia 5800XM ;)
jeste malo stariji model ali je jos uvijek best buy!
Ja nisam u Apple-ovom taboru, vec sam u onom everybody else.
ko kosta jednako!??
iphone i 5800XM...
Kako hoces, ma dobra je tebi i nokia...
ko kosta jednako!??
iphone i 5800XM...
I da kostaju isto zna se sta je bolje ;)
iphone 3g je cca. 1500-1600kn u oglasima. Ovaj iznad kaze da je nokia isto tolko. Ako je jeftinija nije puno.
iphone 3g je cca. 1500-1600kn u oglasima. Ovaj iznad kaze da je nokia isto tolko. Ako je jeftinija nije puno.
kod mene u bih iphone kosta u oglasniku cca 1200KM,to ti je oko 4800kn...
a to ti jee samo u oglasniku,mislim da nema potrebe vise da raspravljamo ;)
evo ti i bug-ove cijene:
A usput pogledaj i ocjene na toj istoj stranici ;)