Kad god držim mobitel blizu zvučnika svakih 10-tak minuta zvučnici mi počmu "bučit" (znate na šta mislim), dakle mobitel stavno šalje i prima neke podatke. Nekad kad je mob blizu zvučnika oni znaju tako jako bučit da me doslovno prepadne. Cak i kad maknem mob 4-5m od zvucnika i dalje se moze cut buka. Ima li ikakvo rjesenje?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kad god držim mobitel blizu zvučnika svakih 10-tak minuta zvučnici mi počmu "bučit" (znate na šta mislim), dakle mobitel stavno šalje i prima neke podatke. Nekad kad je mob blizu zvučnika oni znaju tako jako bučit da me doslovno prepadne. Cak i kad maknem mob 4-5m od zvucnika i dalje se moze cut buka. Ima li ikakvo rjesenje?
Ima, ugasi mobitel.
Ima, ugasi mobitel.
Vidis toga se nisam sjetio... lool
Ima, ugasi mobitel.
ili zvučnike :)
Bugov forum nebi bija bugov forum da se nenadje neki pametnjakovic... ako ko zna neka napise odgovor ako ko nezna neka suti i neka ne zajebaje!
the sound of engine is cure for everything!
Mob se povezuje na net preko 3G-a. Ugasi 3G? Ako moraš imati upaljen internet, koristi WiFi (ako ga imaš), ako nemaš, stavi mob što dalje od zvučnika, zvučnike stišaj i... ne znam stvarno šta više. Osim da staviš mob u neku olovnu kutiju/posudu..
Bugov forum nebi bija bugov forum da se nenadje neki pametnjakovic... ako ko zna neka napise odgovor ako ko nezna neka suti i neka ne zajebaje!
Kakvo pitanje takvi i odgovori. Što ti misliš da mobiteli ne "kontaktiraju" bazne stanice kada ne razgovaraš. U određenom stepu oni šalju i primaju podatke. Upravo zbog tog odašiljanja ti imaš zvuk u zvučnicima. Osobno doma imam JVC kućno kino (već u godinama) i nemam sličnih problema, zna se desiti da odložim mobitel na subwoofer. Prema tome svi smo ti dali točne odgovore, jedino još možeš kupiti kvalitetnije zvučnike.
Pa dobro jeli to bilo teško napisat, da se to nemože nikako sredit i točka a ne me tu zajebavaju nolajferi sa foruma??? Jeli bilo to teško odma napisat???
A ako ne dobiješ suvisao odgovor na forumu, ima na googlu uvijek odgovora.
E evo moja ideja, ja bih stavio aluminijske folije oko predpojačala zvučnika, vjerojatno tu prima smetnje. Preciznije, obložiti stranice kutije zvučnika na djelu gdje ulazi kabel od kompa.
nolajferi s foruma, a sam provodis vrijeme na forumu
ukljuci 3G i nece ti vise bit taj zvuk u zvucnicima...barem je meni tako