Mobitel blizu zvučnika

poruka: 11
|
čitano: 1.850
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Mobitel blizu zvučnika

Kad god držim mobitel blizu zvučnika svakih 10-tak minuta zvučnici mi počmu "bučit" (znate na šta mislim), dakle mobitel stavno šalje i prima neke podatke. Nekad kad je mob blizu zvučnika oni znaju tako jako bučit da me doslovno prepadne. Cak i kad maknem mob 4-5m od zvucnika i dalje se moze cut buka. Ima li ikakvo rjesenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Mobitel blizu zvučnika
CroIvo kaže...

Kad god držim mobitel blizu zvučnika svakih 10-tak minuta zvučnici mi počmu "bučit" (znate na šta mislim), dakle mobitel stavno šalje i prima neke podatke. Nekad kad je mob blizu zvučnika oni znaju tako jako bučit da me doslovno prepadne. Cak i kad maknem mob 4-5m od zvucnika i dalje se moze cut buka. Ima li ikakvo rjesenje?

Ima, ugasi mobitel.

Stručnjak za odmaganje...
15 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
CroIvo kaže...

Ima, ugasi mobitel.

Vidis toga se nisam sjetio... lool

16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Ima, ugasi mobitel.

ili zvučnike :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina
neaktivan
Mobitel blizu zvučnika

Bugov forum nebi bija bugov forum da se nenadje neki pametnjakovic... ako ko zna neka napise odgovor ako ko nezna neka suti i neka ne zajebaje!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Mobitel blizu zvučnika
U cemu je problem? Imaš 3 rješenja: ugasit mob, ugasit zvucnike ili maknut jedno od drugog.
the sound of engine is cure for everything!

1 0 hvala 0
17 godina
Mobitel blizu zvučnika

Mob se povezuje na net preko 3G-a. Ugasi 3G? Ako moraš imati upaljen internet, koristi WiFi (ako ga imaš), ako nemaš, stavi mob što dalje od zvučnika, zvučnike stišaj i... ne znam stvarno šta više. Osim da staviš mob u neku olovnu kutiju/posudu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CroIvo kaže...

Bugov forum nebi bija bugov forum da se nenadje neki pametnjakovic... ako ko zna neka napise odgovor ako ko nezna neka suti i neka ne zajebaje!

Kakvo pitanje takvi i odgovori. Što ti misliš da mobiteli ne "kontaktiraju" bazne stanice kada ne razgovaraš. U određenom stepu oni šalju i primaju podatke. Upravo zbog tog odašiljanja ti imaš zvuk u zvučnicima. Osobno doma imam JVC kućno kino (već u godinama) i nemam sličnih problema, zna se desiti da odložim mobitel na subwoofer. Prema tome svi smo ti dali točne odgovore, jedino još možeš kupiti kvalitetnije zvučnike.

Stručnjak za odmaganje...
15 godina
neaktivan
Mobitel blizu zvučnika

Pa dobro jeli to bilo teško napisat, da se to nemože nikako sredit i točka a ne me tu zajebavaju nolajferi sa foruma??? Jeli bilo to teško odma napisat???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Mobitel blizu zvučnika

A ako ne dobiješ suvisao odgovor na forumu, ima na googlu uvijek odgovora.

E evo moja ideja, ja bih stavio aluminijske folije oko predpojačala zvučnika, vjerojatno tu prima smetnje. Preciznije, obložiti stranice kutije zvučnika na djelu gdje ulazi kabel od kompa.

Svi smo mi Mentalist.

0 0 hvala 0
15 godina
Mobitel blizu zvučnika

nolajferi s foruma, a sam provodis vrijeme na forumu

ukljuci 3G i nece ti vise bit taj zvuk u zvucnicima...barem je meni tako

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.11.2012 22:39 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice