MEIZU M2 Note

poruka: 1.882
|
čitano: 364.380
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
MEIZU M2 Note

I ja u nabavci ovog mobaca

gledam na linku s kojeg uzimate,jel moram oznaciti kod dostave ono Dhl? Onda ide bez pdv?

I prvo ste kontaktiralu selera pa tek onda platili? Za ovo da trazite unopened box?

0 0 hvala 0
11 godina
MEIZU M2 Note

Imam dva na pridaju, kupljeno od dobavljaca iz rh, dakle hrv jamstvo I racun. Koliko da trazim? Bijela boja, nov ne koristen. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: MEIZU M2 Note
rapajic_st kaže...

I ja u nabavci ovog mobaca

gledam na linku s kojeg uzimate,jel moram oznaciti kod dostave ono Dhl? Onda ide bez pdv?

I prvo ste kontaktiralu selera pa tek onda platili? Za ovo da trazite unopened box?

Meni se nije dalo čekati da se seler javi pa uplatio. Evo slike kako sam označio.

Kad sam izvršio uplatu dobio sam ovu poruku od selera na koju nisam odgovorio...

13 godina
frulex kaže...
SHELBY_09 kaže...

Ja sam se mozda samo zeznio sto mu nisam rekao da pošalje neotvorenu kutiju...

...i dobio sam samo jedan tracking number (DHL_UK)!

Zato što su možda već imali nešto komada na lageru u UK, koliko sam vidio, DHL-om iz Kine u UK šalju pošiljke 3-4 puta tjedno...

A ovo s kutijom - većina dućana koji drže do sebe prije slanja paketa provjere osnovne funkcije na svakom uređaju - zvanje preko SIM-a, kameru, zvuk i sl. Time su i sami sigurni da su poslali ispravni uređaj, a i tebi je bolje da znaš da stiže ispravan jer u protivnom slučaju (tvornička greška ili sl.) slijedi zezancija s povratom para, slanjem natrag paketa itd. 

I ja sam dobio samo jedan tracking number (DHL_UK)! Nadam se da mob stiže ove dane.

Stigla još jedna poruka...

Terry Xu

2015-08-10 02:56:33

plz keep your OS 4.5.1A for your Chinese Version M2 Note first, do not upgrade to 4.5.2A, because the language of 4.5.2A is less, later you can upgrade to 4.5.3A  :-)  
Thank you.

16 godina
Ja sam narucio 4.8 , dobio isto jedan tracking number i jos uvijek nema nikakve promjene na tom trackingu...
14 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Ja sam dobio 5.8. taj UK T.N. i također nema promjene. Koliko sam shvatio iz opširnog maila koji su mi poslali, to je samo ubilježba tj. rezervacija - vjerojatno kad se taj pokrene znači da je paket krenuo iz UK i da dolazi za dan-dva na kućnu adresu u HR. Ali prije toga treba doći do Gatwicka (u mom slučaju) DHL-om što je pak drugi T.N. Evo dio što su napisali: "We have booked the shipment for your package.We have added the tracking number. It's by UK DHL. We will update you the DHL tracking number from China to the UK once we send out your package. Delivery time will take 3-5 working days to the UK from China by DHL. Our UK partner will send your pacakge by UK DHL once he receive it. The UK DHL tracking number will be activated immediately once he send it. You will recieve it in 1-3 working days." Poslao sam im upit za update stanja iako je danas zapravo tek 3. radni dan od kad sam dobio T.N.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
MEIZU M2 Note

Wui  ja dobio svoj :)

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

I ja kažem :) - nemreš vjerovat, meni se upravo promijenio status na DHL, kaže da je paket procesiran u UK i da će dostava biti vjerojatno sutra do kraja dana :)

16 godina
frulex kaže...

I ja kažem :) - nemreš vjerovat, meni se upravo promijenio status na DHL, kaže da je paket procesiran u UK i da će dostava biti vjerojatno sutra do kraja dana :)

I meni se promjenio u Processed at GATWICK - UK, a predvideno vrijeme dostave srijeda 12.08. do kraja dana.

15 godina
protjeran
MEIZU M2 Note

Za sad mi ne rade Onenote, viper4android i adaway, kako je kod vas?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2015 0:31 (EZY-E).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Meni adaway uredno radi. Ovo drugo nisam probavao.

0 0 hvala 0
11 godina
EZY-E kaže...

Za sad mi ne rade Onenote, viper4android i adaway, kako je kod vas?

Adaway i viper rade 

15 godina
protjeran
MEIZU M2 Note

Viper mi sad radi, trebalo mu  je jako dugo da se pokrene, adaway mi označava kao virus, može mi tko poslati svoj apk?  

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero, iPhone 3GS, Nexus S, Nexus 7, Htc 8S, iPhone 4, Galaxy S2, HTC Sensation, Lumia 625, N8, Dell Venue 8, Z1 Compact, Meizu m2 note
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
EZY-E kaže...

Viper mi sad radi, trebalo mu  je jako dugo da se pokrene, adaway mi označava kao virus, može mi tko poslati svoj apk?  

I meni ga je ko virus iscitao, samo ignoriraj.

13 godina
MEIZU M2 Note

Svi dobili mobitele i nitko da napiše nešto više. Razočarani ili?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
MEIZU M2 Note

Evo ja ću nešto napisati pa dodavati kako mi dode:

-zvučnik je jako glasan ali zvuk nije nešto kvalitetan

-mob djeluje dosta kvalitete no izrađen 

-volume tipke je potrebno malo jače stisnuti

-nije bez lagga, zna se dogoditi da šteka lagano ali ništa pretjerano

-odaziv ekrana na tipkanje nije baš najbrži 

-screen bleed je prisutan na donjem dijelu ekrana

-ekran ima jako širok raspon brightnessa

-moguće je otključati mob kao i kod htca da povučeš prstom prema gore, double tap isto

-bljeskalica je jako dobra i dosta jaka

-moguće je namjestiti da se mob ugasi i upali u točno određeno vrijeme kao na symbianu čini mi se, predobar feature 

-OneNote mi jedini ne radi

-nekad se default aplikacije znaju srušiti 

-sučelje je jako lijepo

-baterija hebeno traje, oko 6h sot-a u ovih dva dana, mislim da će kasnije i više biti

-browser ima jako dobre fore kao: povlačenje prstom da zatvoriš tab, sve ikone potrebne su dolje i to je predobro, night mode koji je opet predobar doslovno svu bijelu boju zamijeni crnom, pregledni tabovi 

-opet moram sučelje pohvaliti, jako puno su se posvetili sitnicama koje puno znače, sve je nekako logično napravljeno, inspirirano iOS - om, sve je rađeno da izgleda lijepo i bude funkcionalno 

-weather app ne nalazi Zagreb 

-default tipkovnicu sam brzo zamijenio SwiftKey - em

-sistemske aplikacije imaju jako zgodan način označavanja više stvari odjednom, samo klikneš prstom po itemima s desne strane i označe se, prenajs 

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero, iPhone 3GS, Nexus S, Nexus 7, Htc 8S, iPhone 4, Galaxy S2, HTC Sensation, Lumia 625, N8, Dell Venue 8, Z1 Compact, Meizu m2 note
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2015 15:30 (EZY-E).
Moj PC  
2 0 hvala 2
11 godina
EZY-E kaže...

Evo ja ću nešto napisati pa dodavati kako mi dode:

-zvučnik je jako glasan ali zvuk nije nešto kvalitetan

-mob djeluje dosta kvalitete no izrađen 

-volume tipke je potrebno malo jače stisnuti

-nije bez lagga, zna se dogoditi da šteka lagano ali ništa pretjerano

-odaziv ekrana na tipkanje nije baš najbrži 

-screen bleed je prisutan na donjem dijelu ekrana

-ekran ima jako širok raspon brightnessa

-moguće je otključati mob kao i kod htca da povučeš prstom prema gore, double tap isto

-bljeskalica je jako dobra i dosta jaka

-moguće je namjestiti da se mob ugasi i upali u točno određeno vrijeme kao na symbianu čini mi se, predobar feature 

-OneNote mi jedini ne radi

-nekad se default aplikacije znaju srušiti 

-sučelje je jako lijepo

-baterija hebeno traje, oko 6h sot-a u ovih dva dana, mislim da će kasnije i više biti

-browser ima jako dobre fore kao: povlačenje prstom da zatvoriš tab, sve ikone potrebne su dolje i to je predobro, night mode koji je opet predobar doslovno svu bijelu boju zamijeni crnom, pregledni tabovi 

-opet moram sučelje pohvaliti, jako puno su se posvetili sitnicama koje puno znače, sve je nekako logično napravljeno, inspirirano iOS - om, sve je rađeno da izgleda lijepo i bude funkcionalno 

-weather app ne nalazi Zagreb 

-default tipkovnicu sam brzo zamijenio SwiftKey - em

Ja sam se vratio sa mx5 na m2 note, i to sam za jedan mx5 dobio 2 m2 notea.

MX5 je heben mobitel, ali tri stvari su me vratile na m2 note: svjetlina ekrana, baterija, microSD.  Radi toga sam žrtvovao kameru i otisak prsta na mx5.

Što se tiće weather appa, ne radi u nas, dakle treba alternativa.

15 godina
protjeran
MEIZU M2 Note

Evo moj video sample.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2015 15:50 (EZY-E).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
MEIZU M2 Note

Svaka cast decki. Uglavnom da je to stvarno odlican mobitel za takvu cijenu od 1200 kn. Zena mi ima lg g2 pa cu ih malo usporedivati kad stigne i moj. Thebatmen pa kakve ti to transakcije imas hehe tebi nije dosadno:) Jos shelbi 09, njemu za koji sat stize. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

imam pitanje, ne vezano uz Note verziju nego obicnu 5' koja treba izaci u prodaju jos. Znaci ako narucim sa ovog linka: http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Meizu-M2-mini-cellphone-4G-FDD-LTE-Dual-SIM-Mobile-Phone-5-0-1280x720P-MTK6735/1153179_32409620746.html i stavim DHL postarinu znaci da ce mi brzo doci doma i da me nece cariniti? Hoce li biti ista fora kao i kod vas koji ste kupovali M2 Note na taj nacin? Hvala unaprijed :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MEIZU M2 Note

Došao mobitel. Na prvu oduševljen. Taman sam stavio da se updatea na 4.5.2 . Na 4.5 nije bilo nikakvih problema. S njim sam uzeao Nilkinov tempered glass koji je savršenstvo. Za sad nemam riječi!!

EDIT: ako updrateate izgubite hrvvatski jezik. ako ima netko zip od 4.5A nek pliz linka. ja sam ga imao na mobu i izbrisao -.- http://www.flyme.cn/firmwarelist?modelId=44&type=1

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2015 21:14 (SHELBY_09).
Moj PC  
1 0 hvala 2
10 godina
MEIZU M2 Note

Bok. Ja sam isto zainteresiran za ovaj mob. Jel si dobio i silikonsku zastitu uz temperirano staklo?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Zanima me par stvari kod ovog mobitela:

Kako aktivirati 3g? Kod surfanja na ikonici kartice stoji 3G ali kad uključim Mobile data onda mi se oznaka promijeni u E. U opciji network mode sam stavio 3G first.

Može li se kod korištenja dvije SIM kartice odrediti default pozivi samo za jednu karticu, a ne da uvijek moram birati?

Da li kod ikone telefona kad se otvori imam izbor ponuđenih razgovora na primljeni, odlazni i neodgovoreni ili je to samo sve u jednoj listi ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imaš li ispravne APN postavke namještene? 

16 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

automatski su mi postavljene. Ako sam dobro pregledao čini mi se OK.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2015 14:40 (stoop).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne znam, na Vipu je trebalo samo APN upisati i radi na H+ cijelo vrijeme normalno...

11 godina
MEIZU M2 Note

Treba upisat apn, ja sam morao i za tele2 i bonbon

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
igor88 kaže...

Bok. Ja sam isto zainteresiran za ovaj mob. Jel si dobio i silikonsku zastitu uz temperirano staklo?

Silikonsku zastitu(masku) i dvije folije dobiju svi koji naruče mobitel, a ostale stvari se trebaju nadoplatiti.
Je li netko ima problema s facebook messengerom s onim kružićima koji bi se trebali pojaviti kada dode poruka? naime pojavi se samo dio teksta bez kruga, i ne može se pritisnuti ....

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2015 20:48 (SHELBY_09).
15 godina
protjeran
SHELBY_09 kaže...
igor88 kaže...

Silikonsku zastitu(masku) i dvije folije dobiju svi koji naruče mobitel, a ostale stvari se trebaju nadoplatiti.
Je li netko ima problema s facebook messengerom s onim kružićima koji bi se trebali pojaviti kada dode poruka? naime pojavi se samo dio teksta bez kruga, i ne može se pritisnuti ....

Isto tako problemi s njima, kao i sam bilo kojim analognim satom kojeg postavim na homescreen, jednostavno stane.

10 godina
neaktivan
Gam3r kaže...

imam pitanje, ne vezano uz Note verziju nego obicnu 5' koja treba izaci u prodaju jos. Znaci ako narucim sa ovog linka: http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Meizu-M2-mini-cellphone-4G-FDD-LTE-Dual-SIM-Mobile-Phone-5-0-1280x720P-MTK6735/1153179_32409620746.html i stavim DHL postarinu znaci da ce mi brzo doci doma i da me nece cariniti? Hoce li biti ista fora kao i kod vas koji ste kupovali M2 Note na taj nacin? Hvala unaprijed :)

Na doticnom Ali ducanu, samo bijeli M2 Mini je dostupan, ostale boje su jos Presell - pretpostavljam do kraja mjeseca.

Tako je i na drugim ducanima, npr. Pandi gdje su i par dolara jeftiniji.

Pitanja za Meizu strucnjake:

- Kazu da dolazi s internacionalnim Flyme 4.5.3c.

Je li to stvarno internacionalni (GooglePlay instaliran, po mogucnosti bez kineskog bloatwarea, s engleskim i mozda hrvatskim) ili je to kineska inacica (s kakvim ogranicenjima)?

- Vidim kako se pojedinci zale da na Note ovo ili ono ne radi.

Odnose li se ti problemi na beta odn. custom ROMove? Smijem li ocekivati od Meizu (kazu odlicne kineske marke), da telefon full radi kako se izvadi iz kutije, odn. sa sluzbenim Over-The-Air upgradeom, a ne da se moram zaje... s flashanjem, custom ROMovima, proucavanjem sto/kako po Forumima i sl?

PS: Zasto Mini a ne Note?

Zbog super cijene (do 1050 Kuna suma-sumarum) ali prvenstveno zbog velicine (time posredno i manjeg ekrana koji manje trosi bateriju).

Znam da je 6735 underclockan, no i on onda trosi manje struje (svako zlo za neko dobro)

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2015 9:29 (zgf).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice