Lumia 520 ili HTC 8S

poruka: 25
|
čitano: 5.898
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Lumia 520 ili HTC 8S

Dvoumim se između ovog... oba dva su najjeftiniji Windows Phone-i, sad Nokia ima (čini mi se) bolji ekran, bolju kameru (ima touch za fokus, i još puno više opcija za kameru od htc-a, volim slikavat), duplo više memorije, i aplikacije koje dolaze predinstalirane... HTC ima flash, malo ljepši dizajn i bolji materijal... 

I nokia je dosta jeftinija od htc-a

ima neko ko koristi neki od ova dva mobitela?moze savjet?

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.8.2013 16:15 (CroIvo).
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lumia 520 ili HTC 8S

nekoooo???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lumia 520 ili HTC 8S

HTC 8S

Gledao sam review i jednostavno izgleda kao neka igračka, ekran nije tako crn kao kod htc-a, debel je a i materijal liči na onaj koji se koristi kod igrački.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.8.2013 2:28 (EZY-E).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Lumia 520 ili HTC 8S

tu lumiu nisam nikad vidio ali sam imo priliku nakratko koristit ovaj htc, smece od mobitela(za tu cijenu).

Moj PC  
1 6 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Lumia 520 ili HTC 8S
mar123 kaže...

tu lumiu nisam nikad vidio ali sam imo priliku nakratko koristit ovaj htc, smece od mobitela(za tu cijenu).

Ti to trolaš ili ozbiljno?

16 godina
EZY-E kaže...
mar123 kaže...

ne trolam niti usporedujem ove uredaje jer kazem tu lumiu nisam u zivotu vidio. ali kazem da je ovaj htc bezveze pogotovo za tu cijenu koju drzi. mislim mobitel za tolko love a niti prednju kameru nema.

15 godina
neaktivan

mar123 kaže...
EZY-E kaže...
mar123 kaže...

ne trolam niti usporedujem ove uredaje jer kazem tu lumiu nisam u zivotu vidio. ali kazem da je ovaj htc bezveze pogotovo za tu cijenu koju drzi. mislim mobitel za tolko love a niti prednju kameru nema.

Mozda si zaboravio skinuti poklopac s objektiva {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.8.2013 3:46 (pks123).
15 godina
protjeran
mar123 kaže...
EZY-E kaže...
mar123 kaže...

A inace koliko cesto radis video pozive?

Ta prednja kamera je toliko precjenjena da to nije normalno, jedanput sam je samo koristio da isprobam kako radi.

A 8S je najisplativiji mobitel uz iphone 4, za male pare dobijes mob koji NE STEKA a i kvalitetan je.

Ja ga imam i mobitel je predobar a imao sam PUNO jace androide na 4 jezgre koji nisu ni priblizno fluidni kao 8S.

15 godina
neaktivan
Lumia 520 ili HTC 8S

Kakva je kamera na 8S?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lumia 520 ili HTC 8S

jel nebi trebao usporedivati nokiu 620 i htc 8s ? oni su tu negdje po cijeni. moj savjet ti je minimalno 8gb na wind. telefonima jer se sa 4gb brzo nades pred zidom (nema mjesta ni za update windowsa) i onda pomaze samo hard reset :)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
CroIvo kaže...

Kakva je kamera na 8S?

Meni je dosta dobra.

15 godina
neaktivan
brzi1 kaže...

jel nebi trebao usporedivati nokiu 620 i htc 8s ? oni su tu negdje po cijeni. moj savjet ti je minimalno 8gb na wind. telefonima jer se sa 4gb brzo nades pred zidom (nema mjesta ni za update windowsa) i onda pomaze samo hard reset :)

Pita san u t-mobilea oce li imat ove nove jeftinije lumije u ponudi, kazu jedino 520... mogu se aplikacije na WP8 instalirat na memorijsku? Jel to daje dodane probleme?

17 godina
Lumia 520 ili HTC 8S

tu se nema kaj razmisljat uzmi  520-ku {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4mal kaže...

tu se nema kaj razmisljat uzmi  520-ku {#}

jel sad zafrkajes ili? 

15 godina
neaktivan
Lumia 520 ili HTC 8S

Usput da pitan, ako kupin mob u t-mobilea za produzenje ugovora na jednu karticu, jel mogu onda u taj mob ja stavit drugu karticu (koja je doduse pod drugim ugovorom)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lumia 520 ili HTC 8S

ne zekam se , odlican izbor imo , recenzija {#}

mozes al samo ako je od t-mobile.a posto nije otkljucan 

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 14:01 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4mal kaže...

ne zekam se , odlican izbor imo , recenzija {#}

mozes al samo ako je od t-mobile.a posto nije otkljucan 

Mozes mi rec neki argument po cemu je bolja, osim po cjeni :D ?

14 godina
Lumia 520 ili HTC 8S

sto se tice uredjaja na Wp os.u, samo nokia dolazi u obzir sto se mene tice

prvo zbog nokia aplikacija, pa nokia ima tu neke privilegije kod wp os.a, sve u svemu prvo bi se za nokiu odlucio

btw kad vec pitas koji bi telefon, pa zar je l520 u rangu sa 8s?

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

sto se tice uredjaja na Wp os.u, samo nokia dolazi u obzir sto se mene tice

prvo zbog nokia aplikacija, pa nokia ima tu neke privilegije kod wp os.a, sve u svemu prvo bi se za nokiu odlucio

btw kad vec pitas koji bi telefon, pa zar je l520 u rangu sa 8s?

nije, lumija 620 je u rangu, ali ja trazim ono sta t-mobile ima u ponudi (trenutno nema ni 520 al bi trebala doc, 620 i 720 nece uopce bit u ponudi)... zato i pitam isplati li mi se dat vise love za mobitel koji i nije toliko bolji od jeftinije varijante...

i da, mislio sam ako su oba broja na t-mobile mrezi... jesi siguran 100% da moze? da se ne zafrknem (valjda forum dopusta ovu ric)...

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 17:42 (CroIvo).
13 godina
Lumia 520 ili HTC 8S
Ja bi uzeo navedenu Lumiu.Uživo djeluje čvršće mada je deblja.A crna mi se čini tamnijom na ekranu još ako je i jeftinija....Naravno. da je i Htc dobar.Odaberi po izgledu koji ti paše ostalo je slično.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Lumia 520 ili HTC 8S

odlicna recenzija! 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

aplikacije ti ne idu na memorijsku samo slike i glazba! ne govorim napamet imao sam taj telefon(8s) i jedini razlog zasto sam ga poklonio je nedostatak mjesta. pricam napamet neznam tocno: imas 4gb, 2 ti odma uzme wp8, ostane ti za app oko 1,5gb. instaliras par potrebnih appova i jednu igru(da nepricam o navigaciji) ostane ti recimo 800-900 mb. koristis telefon 1-2 mjeseca odjednom javlja nema mjesta !!! sta sada? odes u postavke pogledati sta je sa memorijom kada ono zauzeto 800 mb sa "other memory"! wtf sta ti je to "other" , eee zato ti wp8 i radi tako brzo {#}. uostalom evo link http://www.wpcentral.com/microsoft-clarifies-other-storage-windows-phone-8-gdr2 .

telefon je dobar,brz,kamera je solidna,dosta je kvalitetno napravljen ali...da ima 8gb bio bi super.normalno i da je jeftiniji {#}. ako bas mora biti wp8 glasam za nokiu lumiu 520 mislim da ima i navigaciju, a sigurno je da ima 8gb {#}

15 godina
neaktivan
Lumia 520 ili HTC 8S

To se trazi, takvi odgovori :D Hvala puno...

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lumia 520 ili HTC 8S

Stigla Lumijčica :D Mob je super, po slikama po netu izgleda da je debel i sve to, al zapravo je taman debljine... cak i plasticni poklopac nije los, svidja mi se materijal (po slikama bi se reklo ko da je plastika od najjeftinijih igračaka, zapravo nije tako :D)

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Lumia 520 ili HTC 8S

dobar ulov , uzivaj u mobu rista {#}

bdw amber nam stize uskoro 

http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 19:58 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice