Los servis mobitela

poruka: 12
|
čitano: 3.855
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Los servis mobitela

pozdrav imam problem!

dobio sam mobitel od t-mobilea(ona ponuda kad uzmas internet dobies mobitel gratis)

odma kad sam dobio mobitel primjetio sam da mi ne radi tipka 9 i ljestve(#)

odneso na servis mobitel i popravili oni te tipke al onda nisu radile 1,4,7 i zvjezdica(*)!odneso ja i to da poprave i oni to popravili i za tjedan dana opet mi to crklo 1,4,7 i zvjezdica(*)!!!

sta da radim??? rijec je o nokii 5130 xpressmusic 

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Los servis mobitela

ponovo im odnesi u svakom slucaju i reci da ces ih stavit u novine da uvaljuju neispravne uređaje...

2 0 hvala 0
15 godina
Los servis mobitela

Odnesi im opet dok to ne poprave,ja sam svoju Nokiu N95 pet puta zaredom   slao u servis i onda sam vec bio lud i trazio zamjenu uredaja dok nisu maticnu promjenili jer nije ekran svjetlio.Jednom su mi ga vratili sa potrganim poklopcem od baterije kolko puta su ga otvarali, pa su mi stavili kompletno novo kuciste i masku!!

And Justice For All.... FUCK YEAH!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2011 13:08 (Haf932).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Los servis mobitela

evo da se i ja ukljucim..

sestra ima onj t-mobile varity tocuh 2 il kak se vec zove..

nakon par mjeseci nece da prihvati komande na ekranu..

odnesemo mi mob u t-centar i nakon par dana vrate nam ga, kazu "popravljen"

nakon dana se odmah opet sve sje*alo

i nista nosi opet, opet ista situacija..kao "popravili" su..mos mislit..nisu ku**em mrdnili..

i nosili treci put, i ljepo usput popunili neki njihov upitnik gdje ako ga ne poprave trazimo od njih novi mobitel jer je isti jos uvijek pod garancijom..i sad cekam odg da vidim sta ce biti..

nabijem ja ljepo njihovu uslugu kad idiote zaposljavaju koji neznaju ni sta je mobitel..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Los servis mobitela
Hacker002 kaže...

evo da se i ja ukljucim..

sestra ima onj t-mobile varity tocuh 2 il kak se vec zove..

nakon par mjeseci nece da prihvati komande na ekranu..

odnesemo mi mob u t-centar i nakon par dana vrate nam ga, kazu "popravljen"

nakon dana se odmah opet sve sje*alo

i nista nosi opet, opet ista situacija..kao "popravili" su..mos mislit..nisu ku**em mrdnili..

i nosili treci put, i ljepo usput popunili neki njihov upitnik gdje ako ga ne poprave trazimo od njih novi mobitel jer je isti jos uvijek pod garancijom..i sad cekam odg da vidim sta ce biti..

nabijem ja ljepo njihovu uslugu kad idiote zaposljavaju koji neznaju ni sta je mobitel..

da i moj ima garanciju a sto je najgore dobio sam sje*** mob 

17 godina
Los servis mobitela

onda ljepo idi i trazi novi jer je mob sheban i imas garanciju, a ti nisi kriv!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pa izgleda da cu i morat jbt 

17 godina
Myky111 kaže...

pa izgleda da cu i morat jbt 

ma nosi i boli te..oni s krivi sto su ti dali sje*ani mob..sad nek ga ljepo zamjene..

17 godina
neaktivan
Los servis mobitela

Prema Zakonu o zaštiti potrošača (ZZP) nakon trećeg vraćanja uređaja sa servisa imaš pravo odbiti ga i tražiti novi.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
FlyBoy kaže...

Prema Zakonu o zaštiti potrošača (ZZP) nakon trećeg vraćanja uređaja sa servisa imaš pravo odbiti ga i tražiti novi.

super. znaci sad cu ljepo kad budu zvali iz t-kobilea otici tamo i trazot novi telefon. pa nek sebe je*u u mozak, nece mene

16 godina
odjavljen
Los servis mobitela

Takvi su vam svi službeni servisi. njihova zadaća je da potroše što manje materijala na popravak.

Jedan veliki problem je u tome što oni dobivaju plaću neovisno o svom poslu dok u privatnim servisima popravci donose plaću.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ma idem sutra odnest i trazit cu zamjenski mob

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice